Huur een boot in Corse, Frankrijk voor de Beste Prijs!

Huur een boot in Corse, Frankrijk

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

 

 

Corsica ligt 200 kilometer ten zuiden van de Riviera, ten westen van Toscane en ten noorden van Sardinië en is een eiland vol geografische diversiteit. Met meer dan 1000 kilometer kustlijn en met de hoogste bergtop op 2710 meter, is het vol met landschappen en tonnen aan activiteiten om aan deel te nemen. Duiken, watersporten, wandelen, raften, canyoning, u vindt zowel de voordelen van de zee en de bergen in een klein hoekje van het paradijs.

Het kiezen van een strand om te genieten van de zon lijkt misschien een ontmoedigende taak, alleen al vanwege het aantal stranden dat voor u beschikbaar is. Daarom raden wij u aan om het Plage de Palombaggia aan de zuidoostkust te bezoeken. Met ongelooflijk helder blauw water en een prachtig landschap is dit een van de populairste stranden van Corsica. Als u op zoek bent naar een meer afgelegen strand, zal Arinella Beach meer uw snelheid zijn. Het strand is omgeven door heuvels waardoor u een echt gevoel van het eiland krijgt. Het turquoise water is al tientallen jaren een droom van snorkelaars.

De beste manier om het prachtige landschap te ontdekken is zeilen langs de kust. Huur een boot en zorg ervoor dat u volledig kunt genieten van de verschillende bezienswaardigheden die het eiland te bieden heeft.

Ontdek ook de andere bestemmingen in de buurt van Corsica

 

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 69771 reviews
Ee
Eeg

Super +++

Wo
Wouter

Nice guys, nice price, good boat, perfect views and tropical beaches 5/5

Trier par
Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien

Rayon de recherche

Aantal passagiers

Type huur

Type boot

Loueur

De grootte van de boot

Bouwjaar

Puissance du bateau

Equipements

Aantal cabines

Aantal slaapplaatsen

Merk

Model

Bateau

Type activiteit

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 69771 reviews
Ee
Eeg

Super +++

Wo
Wouter

Nice guys, nice price, good boat, perfect views and tropical beaches 5/5

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen

Ze zijn hier in te zien: Algemene Gebruikers Voorwaarden