Hoe werkt bootverhuur via SamBoat?

Bootverhuur in 5 stappen

1

Ik plaats mijn gratis advertentie

Plaats uw advertentie gratis en zonder enige verplichting in enkele klikken. Voeg de specificaties en de huurprijs toe, de beschikbaarheid en tot slot een aantal mooie foto's. Klaar! U kunt gaan verhuren.

2

Kies de ideale huurder

Zodra u een huuraanvraag ontvangt, dan kiest u op basis van de nautische CV en de reviews van andere eigenaren of u de aanvraag accepteert of weigert.

3

Ontmoet uw huurder

Op de startdatum van de huurperiode inventariseert u samen met de huurder de boot en tekent u beiden het huurcontract dat door SamBoat verzorgd wordt. Leg uw huurder alles uit over uw boot en geef hem wat tips over de vaarroutes en eventuele gevarenzones.

4

Ik ontvang mijn betaling

Maakt u zich geen zorgen. U ontvangt uw betaling.gegarandeerd, dankzij ons beveiligd betalingssysteem. Wij zorgen ook voor het beheer van de borg dmv van zijn credit card gegevens.

5

Schrijf een beoordeling

Aan het einde van de huurperiode checkt u of alles goed gegaan is en loopt u samen met de huurder de boot na voor check-out. Tot slot beoordeelt u de huurder op SamBoat.

Voeg mijn boot toe

1

Zoek een boot

Vind de ideale boot op basis van prijs, afmeting, capaciteit of beschikbaarheid. Zodra u uw droomboot gevonden heeft, stuurt u een huuraanvraag naar de eigenaar.

2

Online reserveren

Als uw huuraanvraag geaccpeteerd wordt, betaalt u de huurprijs online. De eigenaar wordt 24 uur na de startdatum van de huur betaald.

3

Inventarisatie bij check-out

Op de startdatum van de huurperiode checkt u of de boot overeenkomt met de advertentie en gaat u aan boord. De eigenaar legt u alles uit over het functioneren van de boot.

4

Varen met een gerust hart

Nadat de eigenaar u alles uitgelegd heeft over het functioneren van de boot en tips gegeven heeft over de vaarroutes en gevaren in het gebied, gaat u met een gerust hart het water op. En bovendien zijn wij 7 dagen per week bereikbaar.

5

Ik beoordeel mijn huurervaring

aan het einde van de huurperiode retourneert u de boot in perfecte staat aan de eigenaar. Tot slot laat u een beoordeling van de boot en de eigenaar achter op SamBoat.

Bootverhuur
U heeft geen antwoord op uw vraag gevonden?
Neem contact met ons op