Een gepassioneerd team

"Varen toegankelijk maken

Als leider in online bootverhuur willen we meer en meer mensen de kans bieden om van de zee te genieten. Of u nu een beginner bent of een ervaren schipper, iedereen moet de boot kunnen vinden die bij hem past.

Een boot boeken waar ook ter wereld in slechts een paar klikken, dat is de ambitie van SamBoat. Sinds onze integratie in de Dream Yacht Charter groep, blijven we innoveren en bieden we steeds meer boten aan.

Wij hebben onszelf een duidelijke gedragslijn opgelegd om de veiligheid en het respect voor het milieu te waarborgen.

Pleziervaart toegankelijk maken

Het SamBoat avontuur begint met de ontmoeting van Nicolas en Laurent, beiden gepassioneerde watersportliefhebbers met een fascinatie voor de deeleconomie.

Samen kwamen zij tot de conclusie dat een gemiddeld pleziervaartuig eigenlijk maar weinig gebruikt wordt, maar de eigenaar wel veel geld kost. Tegelijkertijd zijn er vele watersportliefhebbers die niet over een boot beschikken.

SamBoat wordt geboren in April 2014 en heeft als doel om de pleziervaart toegankelijker te maken. Een platform dat eigenaren en huurders in alle vertrouwen tot elkaar brengt.

Nicolas en Laurent
Team SamBoat

Een gepassioneerd team

Wij geloven dat een bedrijf slechts de weerspiegeling is van de mensen die het opgebouwd hebben.

Daarom is ons team opgebouwd uit mensen die de waarden van reizen, deeleconomie en watersport uitdragen.

We werken met passie en hebben slechts één doel: het plezier van de watersport voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken.

Excelleren, innovatie en passie zijn de sleutelbegrippen van onze start-up.

Onze waarden

Democratiseren

We hebben maar één doel: elk jaar meer mensen aan het zeilen krijgen. Zoveel mogelijk mensen toegang tot de zee geven door een breed scala aan boten tegen de beste prijs aan te bieden.

Reizen

Ontdekken, delen en weg van alles zijn de sleutelwoorden voor elke zee-escapade. Wij willen iedereen een geweldige tijd aan boord van onze boten garanderen.

Digitaliseren

Onze prioriteit is om in een paar klikken toegang tot de zee te garanderen. Onze teams zijn voortdurend bezig om de toegang tot de scheepvaart te vergemakkelijken en te moderniseren.

Bewustmaking

Als liefhebbers van de oceaan hebben wij rechtstreeks te maken met milieukwesties. Als belangrijke speler in de bootindustrie is het onze plicht te beschermen, te waarschuwen en bewust te maken.

Wilt u bij ons komen werken?

Stuur uw kandidatuur naar jobs [at] samboat.fr

Bekijk de beschikbare vacatures