SamBoat Club

Wat is de SamBoat Club?

Het is ons getrouwheidsprogramma dat u exclusieve aanbiedingen en voordelen biedt op basis van het aantal boekingen dat u maakt op SamBoat. SamBoat Club is gratis en gemakkelijk!

Welkom bij de SamBoat Club!
Geniet van de uitzonderlijke voordelen!

Reserveer om het Kapitein level te bereiken!

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig: elke reservering wordt geteld. De eerste, en u bent al kapitein! 3 reserveringen? U bent een Commander. 8 boottochten en u bent een Explorer. Verrassingen en exclusieve voordelen zijn voor u gereserveerd bij elke nieuwe rang, zonder dat u iets meer hoeft te doen dan... varen.

Wat zijn de voordelen?

Afhankelijk van uw rang kunnen de voordelen bestaan uit kortingsbonnen op uw verhuur, bevoorrechte toegang tot bepaalde kortingen die door booteigenaren worden toegepast of cadeaubonnen.

Kapitein
1 reservering gemaakt
  Gepersonaliseerde kortingsbonnen
  Toegang tot exclusieve kortingen van partner-eigenaars
Commandant
3 gemaakte reserveringen
  Gepersonaliseerde kortingsbonnen
  Toegang tot exclusieve kortingen van partner-eigenaars
  Cadeaubon van 50€
Explorer
8 gemaakte reserveringen
  Gepersonaliseerde kortingsbonnen
  Toegang tot exclusieve kortingen van partner-eigenaars
  Cadeaubon van 100€
  Gratis jaarabonnement op Navily Premium, de kustgids van de community
Vaak gestelde vragen

Inschrijven voor het programma is eenvoudig: maak gewoon een account aan op SamBoat. Als u al een account hebt, bent u al ingeschreven: )

Wij hebben ons programma zo ontworpen dat het terugwerkende kracht heeft. Er wordt dus rekening gehouden met uw eerdere reserveringen. Log in op uw SamBoat account om uw status te weten te komen!

Op dit moment biedt de SamBoat club 3 niveaus, en met elk niveau kunt u specifieke beloningen vrijspelen. Trouwens, als u van verrassingen houdt, zorg er dan voor dat uw postadres up-to-date is: )

Elke huur die u voltooit brengt u een stap dichter bij het volgende niveau. Om uw status te controleren, logt u in op uw SamBoat-klantenaccount!