Onze garanties

Beste prijs gegarandeerd

Bij SamBoat verbinden we ons ertoe u de meest voordelige tarieven voor uw verhuur aan te bieden. Ons team onderhoudt regelmatig contact met onze eigenaren, of ze nu particulieren of professionals zijn, over de hele wereld om de best mogelijke prijzen te garanderen.

Indien u elders een voordeliger aanbieding ontdekt, verbinden wij er ons toe om u het verschil aan te bieden, onder voorbehoud van de volgende voorwaarden:

  • U heeft uw reservering nog niet bevestigd of u heeft deze bevestigd binnen de afgelopen 48 uur.
  • Dit gaat over dezelfde boot, voor dezelfde verhuurdata en met vertrek van dezelfde haven.

Een veiligheid van A tot Z

Een online platform zoals het onze moet zorgen voor veiligheid in elke fase van uw project. Wanneer u voor SamBoat kiest, bent u in goede handen vanaf uw eerste interactie met ons platform.

  • Elke eigenaar die een boot aan ons platform toevoegt, wordt systematisch gecontacteerd door een toegewijd team.
  • De financiële transacties worden verzorgd door onze bankpartners, namelijk Stripe en MangoPay.
  • De solvabiliteit van onze verhuurpartners wordt zorgvuldig beoordeeld, en in geval van financieel falen van een van hen, verbinden wij ons ertoe u volledig terug te betalen.
  • Voor extra gemoedsrust heeft u de mogelijkheid om een verzekering af te sluiten die wordt aangeboden door onze verzekeringspartners, die annulerings- en schadegevallen dekt.

Kies voor SamBoat om uw vakantie in alle rust te plannen en veilig te varen.

Betalingsmogelijkheden

U bent niet verplicht om het volledige bedrag van uw huur direct na de online bevestiging te betalen, vooral als u uw reservering ruim van tevoren maakt.

Ons platform biedt automatisch een betalingsschema aan voor verhuur die voldoen aan de volgende criteria:

  • De startdatum van de verhuur is over meer dan twee maanden.
  • Het huurbedrag is meer dan 500 euro.

Ons salesteam is beschikbaar om met u te praten en de ophaaldatums te bepalen.

Als de banktermijnen het toelaten, kunnen wij u ook de mogelijkheid bieden om te betalen via overschrijving.

Een expertise van internationale reikwijdte

Onze experts staan zes dagen per week tot uw beschikking om u te begeleiden bij het realiseren van uw projecten.

De afgelopen jaren is de familie SamBoat uitgebreid door de teams van de agentschappen Vents de mer (Frankrijk), LateSail (Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zuid-Afrika), Argos (Duitsland) en CYC (Zweden) te integreren, waardoor onze expertise is versterkt en ons serviceniveau naar ongeëvenaarde normen

Dankzij deze uitbreiding kunnen onze teams u meer dan 1400 bestemmingen presenteren en u opties bieden uit een inventaris van meer dan 50.000 boten.

Beloningen voor uw loyaliteit

Uw dagelijkse vertrouwen is kostbaar, en als blijk van waardering hebben we het loyaliteitsprogramma 'SamBoat Club' opgezet.

Door deel te nemen aan dit programma, word je bij elke stap beloond. Ontgrendel exclusieve voordelen op elk nieuw bereikt niveau, zoals kortingen bij onze partners, cadeaubonnen of zelfs een Navily-abonnement.