Omdat uw mening van belang is

Bekijk alle SamBoat-klantenbeoordelingen

SamBoat is een vertrouwde gemeenschap voor alle zeeliefhebbers. Aan het einde van elke huurperiode evalueren eigenaren en huurders elkaar. Alle beoordelingen op deze pagina zijn authentieke beoordelingen van SamBoat gebruikers die al eerder een huurwoning hebben gehuurd.

  • Ar
    Arie
    Augustus 2020

    Alles gegaan volgens afspraak.

    Aantal personen kunnen slecht Engels.

    Dat maakt het communiceren wat lastig.

  • Di
    Dieter
    Augustus 2020

    Le locateur a essayé de nous faire payer pour des degats qu’il y avait déjà le matin avant de partir. Heureusement qu’on avait aussi pris une photo qui nous a donné la preuve de ce dégat. En plus il ‘y avait un problème avec l’ancre dont le locateur etait en courant avant de partir. Ca nous a pris une demie heure devant l’ile de Porquerolles pour pouvoir dissoudre ce probleme.

  • Je
    Jessica
    Augustus 2020

    Snelle reactie

    Leuke boot, fijne dag gehad

    Aanrader

  • Su
    Susanne
    Augustus 2020

    Patrick was geweldig! Een heerlijke tocht gemaakt. Lekker gezwommen en gesnorkeld. Les in vissen vangen. Ennnn we hebben dolfijnen gezien van heeel dichtbij!! Een onvergetelijke dag en ons zoontje van 6 is groot fan van van kapitein Patrick geworden. Een onvergetelijke dag.

  • Mi
    Michel
    Augustus 2020

    Geweldige dag gehad. Blue Lagoon is absolute aanrader. Boot erg goed bevallen en prima service.

  • Ja
    Jasper
    Augustus 2020

    Great experience overall! The boat was clean, very extensive and easy to operate. Thanks David!!

  • Ar
    Arjen
    Augustus 2020

    Spacious nice sailing boat. Göod hand over and support from Daniel. Fridge needs some maintenance. Boat is not overly clean nor tidy. However, all sailing works well.

  • Hi
    Hidde
    Augustus 2020

    Super! Mooie boot

  • Lu
    Lucas
    Augustus 2020

    We enjoyed the vessel very much! Thank you

    Ja
    Antwoord door Javier Augustus 2020
    Augustus 2020

    Thank You Lucas

  • Ha
    Hans
    Augustus 2020

    Paula was zeer correct en adequate. De afspraken klopte correct en de service was perfect. Haar man Alan gaf voldoende informatie om makkelijk en snel te vertrekken. We zullen de volgende keer opnieuw bij Samboat huren.

    Pa
    Antwoord door Paula Augustus 2020
    Augustus 2020

    Gracias, Hans! We will be looking forward to see you on board soon! Thanks!

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.88/5 •Gebaseerd op 56241 reviews
Retrouvez l'ensemble des avis de nos propriétaires et locataires

Le partage d’expérience de nos utilisateurs est le meilleur moyen de vous projeter sur votre prochaine sortie en mer. Vous aussi, passez le cap et louez un bateau en mer méditerranée, en atlantique, sur le Canal du midi ou le lac d' Annecy. Vous pouvez également louer des Voiliers ou même des Catamaran Corse avec ou sans skipper pour une croisière d'une semaine ou plus dans les plus belles îles du monde ! Pour les novices, il est également possible de louer un bateau sans permis (moins de 6 chevaux) . :