Omdat uw mening van belang is

Bekijk alle SamBoat-klantenbeoordelingen

SamBoat is een vertrouwde gemeenschap voor alle zeeliefhebbers. Aan het einde van elke huurperiode evalueren eigenaren en huurders elkaar. Alle beoordelingen op deze pagina zijn authentieke beoordelingen van SamBoat gebruikers die al eerder een huurwoning hebben gehuurd.

Avis non modérés - Trié du + récent au plus ancien

  • Da
    Daan
    07 mei 2021

    Nice boat and Juan is a nice guy!

  • Mi
    Mitchell Dave Warnink
    04 november 2020

    Een late zee tout, prachtig weer en een rustige zee. Een mooie afsluiting van het seizoen.


  • St
    Stijn
    28 oktober 2020

    Guillaume was courteous, helpful and took us to wherever we needed to be, in a speedy manner. And he knows the region we were working in quite well. Will probably book again (now hoping for good weather)

  • Sa
    Saskia
    15 oktober 2020

    Prima service , leuk tripje gemaakt .

  • Ro
    Romy
    07 oktober 2020

    Great service. Amazing tour. Very friendly. Just perfect.

  • Mi
    Mitchell Dave Warnink
    28 september 2020

    Een prachtige ervaring om als skipper van de Sophia Javier en Patricia de huwelijksgelofte nogmaals uit te laten spreken. volgend jaar gaan we met alle 15 kinderen en familie een heerlijke dag er op uit.


  • Lu
    Ludo
    14 september 2020

    Het was geweldig de volgende keer gaan we zeker weer bij jullie huren. Alles was top geregeld

  • Je
    Jeroen
    09 september 2020

    Goede verhuurder, netjes afspraken nagekomen.

  • Ti
    Tim
    06 september 2020

    Top ! Bedankt van de prachtige dag de gastvrijheid en de lekkere pasta !

  • Me
    Menno
    05 september 2020

    It was perfect! The boat was great and our trip was wonderful. We had really nice service before and after and we got all the instructions once we met Fillippo. It was a beautiful day and we would definitely want to do this again and would recommend Dennis & Fillippo!

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 66877 reviews
Retrouvez l'ensemble des avis de nos propriétaires et locataires

Le partage d’expérience de nos utilisateurs est le meilleur moyen de vous projeter sur votre prochaine sortie en mer. Vous aussi, passez le cap et louez un bateau en mer méditerranée, en atlantique, sur le Canal du midi ou le lac d' Annecy. Vous pouvez également louer des Voiliers ou même des Catamaran Corse avec ou sans skipper pour une croisière d'une semaine ou plus dans les plus belles îles du monde ! Pour les novices, il est également possible de louer un bateau sans permis (moins de 6 chevaux) . :

Ze zijn hier in te zien: Algemene Gebruikers Voorwaarden