Omdat uw mening van belang is

Bekijk alle SamBoat-klantenbeoordelingen

SamBoat is een vertrouwde gemeenschap voor alle zeeliefhebbers. Aan het einde van elke huurperiode evalueren eigenaren en huurders elkaar. Alle beoordelingen op deze pagina zijn authentieke beoordelingen van SamBoat gebruikers die al eerder een huurwoning hebben gehuurd.

  • Lu
    Ludo
    September 2020

    Het was geweldig de volgende keer gaan we zeker weer bij jullie huren. Alles was top geregeld

  • Je
    Jeroen
    September 2020

    Goede verhuurder, netjes afspraken nagekomen.

  • Ti
    Tim
    September 2020

    Top ! Bedankt van de prachtige dag de gastvrijheid en de lekkere pasta !

  • Me
    Menno
    September 2020

    It was perfect! The boat was great and our trip was wonderful. We had really nice service before and after and we got all the instructions once we met Fillippo. It was a beautiful day and we would definitely want to do this again and would recommend Dennis & Fillippo!

  • Mi
    Mitchell Dave Warnink
    September 2020

    We all have had a nice and lazy day. Clark (host) learned how to drive a jet ski.


    Nice to have you all a board.

  • Il
    Ilse
    September 2020

    The boat was very nice! We had a wonderfull day on the water. We received good explanation of how to use the boat and the service was very good. Would definitely book this boat again

    Fr
    Antwoord door Frederik September 2020
    September 2020

    Thank you Ilse, It has been a pleasure to have you on my boat, I am glad you enjoyed your trip!:) Hope to see you soon!

  • Mi
    Mitchell Dave Warnink
    September 2020

    Hebben de reis van 2019 herhaald. Volgend jaar weer?

  • Mi
    Mitchell Dave Warnink
    September 2020

    Fijne mensen, prachtig weer. Wat kan je nog meer wensen

  • Mi
    Mitchell Dave Warnink
    September 2020

    Een perfecte dag op zee. Fijne mensen om de dag mee door te brengen.

  • Ba
    Bauke
    September 2020

    Wat een prachtige boot! Een heerlijke dag. Het contact met Pablo verliep goed . Goed ontvangst en uitleg gekregen! Zeker de moeite waard!!!!!!!

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 65122 reviews
Retrouvez l'ensemble des avis de nos propriétaires et locataires

Le partage d’expérience de nos utilisateurs est le meilleur moyen de vous projeter sur votre prochaine sortie en mer. Vous aussi, passez le cap et louez un bateau en mer méditerranée, en atlantique, sur le Canal du midi ou le lac d' Annecy. Vous pouvez également louer des Voiliers ou même des Catamaran Corse avec ou sans skipper pour une croisière d'une semaine ou plus dans les plus belles îles du monde ! Pour les novices, il est également possible de louer un bateau sans permis (moins de 6 chevaux) . :