Omdat uw mening van belang is

Bekijk alle SamBoat-klantenbeoordelingen

SamBoat is een vertrouwde gemeenschap voor alle zeeliefhebbers. Aan het einde van elke huurperiode evalueren eigenaren en huurders elkaar. Alle beoordelingen op deze pagina zijn authentieke beoordelingen van SamBoat gebruikers die al eerder een huurwoning hebben gehuurd.

Ongemodereerde beoordelingen - Gesorteerd van nieuwste naar oudste

  • La
    Laurens
    20 oktober 2021

    Snelle reactie op onze vragen. Goede service. Aardige mensen en een goede kapitein. Formenterra, es Vedra and caves.

  • Ma
    Martin
    15 oktober 2021

    Fantastic boat in good condition. appointment was easy to make and they were at the agreed time for giving the instructions. good atmosphere and we were treated nicely. we would do it again.

  • Ha
    Hank
    14 oktober 2021

    Good boat , good service, nice People

  • Ol
    Olivier
    12 oktober 2021

    Great skipper, all in time. We could use an extra beer…

  • Re
    Remco
    12 oktober 2021

    We had a great time with the boat. Snorkeling equipment would by nice, to hire perhaps? Personel was skilled, information was ok. Nice day in altea

  • Jo
    John
    11 oktober 2021

    Top, flexibel in gehuurde tijd (buiten seizoen), boot prima in orde ondanks leeftijd (uit 2006). Volgend jaar heeft hij een nieuwe boot.

  • Sébastien
    11 oktober 2021

    Perfect service and a great boat. Highly recommended!!

  • La
    Lauk
    09 oktober 2021

    We were a group of 20 lawyers, who had a fantastic day on the boat pof Charlie. When i ll come back with another group , i will certainly go on his boat again

  • Ru
    Ruben
    06 oktober 2021

    Netjes op tijd en een prima uitleg. Leuk dagje gehad met de boot!

  • We
    Wesley
    05 oktober 2021

    We rented a boat last week and everything went great. It was a shame that the boat we originally rented needed repairs and was not available, but Paula communicated everything clearly and offered us a refund of a different boat. We choose the other boat, and the pickup and return went smooth. We had a great day! Would recommend and rent here again.

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 91307 reviews
Vind alle reviews van onze eigenaars en huurders

Het delen van de ervaringen van onze gebruikers is de beste manier om uw volgende zeereis te plannen. Ook u kunt een boot huren in de Middellandse Zee, in de Atlantische Oceaan, op het Canal Du Midi of het Annecy meer. U kunt ook Zeilboten of zelfs Corsicaanse catamaran huren met of zonder schipper voor een cruise van een week of meer op de mooiste eilanden van de wereld! Voor beginners is het ook mogelijk om een Boot zonder vaarbewijs te huren (minder dan 6 PK) . :