Huur een boot in Frankrijk

Kies uw data
Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien

API (alleen admin)

Autonomous (admin only)

Renter (admin only)

Zoekradius

Aantal passagiers

Type huur

Bevrachter

De grootte van de boot

Bouwjaar

Boot vermogen

Aantal cabines

Aantal slaapplaatsen

Model

Boot

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 114577 reviews
Ro
Rogier

Prima heel aardige man, en prachtig gebied om te varen

Ro
Rohald

Great shipper with interesting stories and a big will to make your day perfect!

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen

Sorteer op

Huur een boot in Frankrijk

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

 

 

In Frankrijk zijn er veel belangrijke bestemmingen waar u met of zonder schipper kunt varen. Afhankelijk van de regio heeft u verschillende keuzes uit catamarans en monohulls. Gemiddeld vindt u hier een huurprijs van 152 € per dag. Als u een vaarbewijs heeft, kunt u direct op zoek gaan naar een blote boot, maar u heeft altijd de mogelijkheid om met een schipper te huren in alle havens. Omdat Frankrijk een belangrijke zeilbestemming is, zijn de boten verspreid over het hele land. 

Prijs en beschikbaarheid


Een van de meest aantrekkelijke dingen voor zeilers in Frankrijk is de verscheidenheid aan kusten die beschikbaar zijn. Voor het grootste deel van het land zijn de prijzen het hoogst vanaf juni tot half september. De laagste prijzen zijn beschikbaar in de periode van november tot en met februari. 

Beschikbaarheid van boten 


Als het uw doel is om een jacht te charteren voor de hoge periode, dan moet u ruim van tevoren reserveren. Voor zomercharters is meer dan de helft van de vloot al in maart geboekt. Als u na deze maand boekt, dan is het aantal geboekte schepen tot bijna 80% van de vloot dat geboekt is, van toepassing. Voor dagboten is de beschikbaarheid afhankelijk van de haven. In de grote havens moet u ruim van tevoren reserveren (wij raden u aan om minstens 2-3 maanden van te voren te reserveren). In sommige gevallen kunt u een dagboot dichter bij de vertrekdatum vinden, afhankelijk van de beschikbare inventaris. 

Overzicht van Frankrijk


Met meer dan 18.000 km kustlijn heeft Frankrijk het grootste zeeoppervlak ter wereld.

Met het aantal zeelieden en zijn lange tradities staat Frankrijk vooral bekend als een maritieme natie. Wanneer u langs de kust reist, zult u de rijke overvloed aan steden en dorpen opmerken, samen met een prachtig landschap dat zeker een onvergetelijke ervaring zal opleveren. Nadat u een boot heeft gehuurd, kunt u de grote verscheidenheid aan binnenwateren verkennen die u een rijk landschap en een gevarieerd aanbod van regionale gerechten en dranken zullen bieden.

In Frankrijk zult u snel leren dat elke geografische regio uniek is en een eigen karakter heeft. Naast de gastronomische schatten en ongelooflijke wijnen, zijn het landschap en de kusten wat dit land tot een hoofdbestemming maakt voor meer dan 85 miljoen toeristen per jaar. Of u nu kiest om op Corsica te varen en hun bossen te verkennen of te genieten van het prachtige turquoise water van de Franse Rivièra, de avonturen in Frankrijk zijn eindeloos.

Een boot huren in Frankrijk


Nadat u uw bestemming heeft gekozen, zorg er dan voor dat u een boot zoekt die precies aan uw behoeften voldoet. Kies een motorboot of zeilboot, met of zonder schipper en zorg ervoor dat u het unieke en mooie land van Frankrijk volledig verkent.

Frankrijk heeft het voordeel dat het de Europese zeilhub is, het is een zeer populaire vaarbestemming. In de zomer lijkt het alsof iedereen in het land een boot heeft. Met betrekking tot het gebied, kunt u vier verschillende zeilen zone, elk heeft zijn eigen unieke karakteristiek en het zal afhangen van hoe uw van plan zijn om uw vaarvakantie in Frankrijk door te brengen. De gebieden zijn : Biskaje, Middellandse Zee, Engels Kanaal en het rivierengebied.

Ontdek de verschillende regio's 

 


Het is niet nodig om de Middellandse Zee in te voeren. Van de bootfeesten op het filmfestival van Cannes tot de luxe jachten in Saint Tropez, de Franse Rivièra is als jacht-charterbestemming wereldwijd bekend en trekt zowel de rijken en beroemdheden als de gewone joe aan. De beste manier om te genieten van de Franse Rivièra en de Middellandse Zee is zeker, om een boot te huren. Zeiljachten en motorboten zijn talrijk op Samboat en wij zijn er zeker van dat u de boot zult vinden die u zoekt. Zorg ervoor dat u eerst de beschikbaarheid van de boot controleert.

Biskaje Frankrijk (zie het als de helft van een croissant) is een goed alternatief voor mensen die iets anders willen ervaren dan de Franse Rivièra. Vergeleken met de "Côte d'Azur", heeft de biscay regio grote zandstranden. Van Biarritz tot Lorient vindt u een mooie haven om uw boot aan te leggen. Bootverhuur is goed geadopteerd in deze regio en u vindt er volop boten te huur. Wat uw zeilniveau ook is, de Biskaje-regio is een geweldige speeltuin om te varen. Plezier gegarandeerd!

Het Engelse Kanaal is meer voor de oude zoute zeehond. U kunt sterkere wind en golven verwachten, maar ook koudere temperaturen. Maar het is de moeite waard en aan het eind van de dag zult u misschien meer voldoening krijgen. Het huren van een boot of jacht charter van het Verenigd Koninkrijk naar Frankrijk is erg populair en u kunt hetzelfde doen! Het enige wat u hoeft te doen is op zoek gaan naar de boot die u nodig heeft op Samboat en dat is alles.

Tenslotte is het rivierengebied in Frankrijk vrij beroemd. Kanaalboten zijn talrijk en gemakkelijk te huur op Samboat. Kanalen en rivieren doorkruisen de verbluffende schoonheid van het Franse platteland en u kunt verwachten dat u vanaf het begin van uw bootvakantie op het kanaal tot het einde een aantal prachtige uitzichten kunt verwachten. Het Canal du Midi is bijvoorbeeld absoluut prachtig en misschien wel ons favoriete kanaal.

 

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 114577 reviews
Ro
Rogier

Prima heel aardige man, en prachtig gebied om te varen

Ro
Rohald

Great shipper with interesting stories and a big will to make your day perfect!