Kies uw data
Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien
Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat expert zal voor u de beste deals vinden.

picture-commercial
Fanoula
Cruise adviseur
Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen

Huur een boot in Calvi, Frankrijk

Huur een boot in Calvi, Frankrijk

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

 

 

Parel van Corsica, Calvi is een zeer populaire bestemming voor toeristen die ten volle willen genieten van hun vakantie op het eiland van de schoonheid.

Gelegen in het noordwesten van dit eiland, is de middeleeuwse stad vaak het punt van binnenkomst in Corsica. De stad Christophus Colombus is een ideale stad voor iedereen die de Corsicaanse kust wil ontdekken door een boot te huren.

Gemakkelijk te bereiken omdat Calvi, op slechts 1u30 van Parijs en bediend door vele internationale vluchten, een droombestemming is om een weekend of tijdens de vakantie uw hand te proberen bij het huren van een boot.


Hoeveel kost het om een boot te huren in Calvi?

Deze Corsicaanse stad heeft geen tekort aan keuzes met betrekking tot de huur van een boot. Zeilboten, halfstijve of zelfs jachten voor wie op zoek is naar luxe, er is voor ieder wat wils in de jachthaven van Calvi.

Het kost gemiddeld 220€ per dag om een boot te huren in Calvi en te genieten van de fijne zandstranden.

De beste plaatsen om te zeilen in Calvi


Het brede 6 km lange strand dat grenst aan de Golf van Calvi biedt een prachtig uitzicht op de Corsicaanse kust en de omliggende bergen. Gemakkelijke toegang omdat de jachthaven over deze baai uitkijkt, verankering kan een goed begin van het programma zijn. Het is een beschermd gebied, het is de ideale plek om te zeilen, zelfs bij wisselvallig weer.

Als u andere mooie plekjes buiten de Golf wilt ontdekken, ga dan naar het Scandola natuurreservaat. Wees voorzichtig, maar het is verboden om daar te zwemmen of te vissen.

 


Ontdek ook de andere bestemmingen in de buurt van Calvi