Huur een boot in Spanje

Kies uw data
Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien

API (alleen admin)

Autonomous (admin only)

Renter (admin only)

Zoekradius

Aantal passagiers

Type huur

Bevrachter

De grootte van de boot

Bouwjaar

Boot vermogen

Aantal cabines

Aantal slaapplaatsen

Model

Boot

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 99359 reviews
Ro
Rosa

Very good and Nice people!

Wi
Wijnand

Heel goed, deskundig en klantvriendelijk !

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen

Sorteer op

Huur een boot in Spanje

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

 

 

Spanje is een van de meest gezochte bestemmingen in de ogen van een zeeman. Dit unieke land is bekend voor het hosten van enkele van de meest erkende stranden ter wereld. Bij een bezoek aan Spanje zal er geen tekort zijn aan bestemmingen om uit te kiezen.

Van de Balearen, waaronder Ibiza, Mallorca en Minorca, tot het Spaanse Baskenland, ervaart u een grote diversiteit en een grote verscheidenheid aan aanbiedingen die werkelijk uniek zijn voor Spanje.

Prijs en beschikbaarheid 

 


Aangezien Spanje wereldwijd een belangrijke zeilbestemming is, is het belangrijk om ruim van tevoren te boeken. De prijs voor het huren van een boot in Spanje kan variëren afhankelijk van het type boot en het seizoen. Voor catamarans en grotere zeilboten, vindt u gemiddeld de dagelijkse kosten voor het charteren van een boot in de buurt van 400€. Wat de dagboten betreft, daalt de prijs tot gemiddeld 200€. Afhankelijk van het aantal hutten en de exacte haven van vertrek zal deze prijs veranderen, maar u zult merken dat dit bij benadering de kosten zijn. 

Een boot huren in Spanje

 


Met de verschillende landschappen en verschillende bestemmingen die Spanje te bieden heeft, is de inventaris van boten op Samboat zeer groot. Hoewel de vloot talrijk kan zijn, is het zeer belangrijk om in gedachten te houden wanneer uw vakantie is gepland. Vanwege de vraag in deze regio, is het belangrijk om ruim van tevoren te plannen voor uw vaarvakantie. Voor jacht-charters in het hoogseizoen kunt u verwachten dat u deze aan het eind van het voorgaande jaar of aan het begin van het jaar boekt. De reden hiervoor is dat de meeste zeilboten voor het hoogseizoen voor maart worden verhuurd.

Zeilboten met 3 of 4 hutten zijn veel gevraagd, samen met catamarans, dus als uw vaarvakantie een van deze hutten omvat, kunt u misschien binnen de aanbevolen termijn boeken. In Spanje is medio maart al meer dan 50% van de vloot geboekt voor het hoogseizoen. Voor dagboten is er een ruime keuze in populaire havens, die dichter bij de door u gewenste datum gehuurd kunnen worden. Toch raden wij u aan om 2 tot 3 maanden van te voren te reserveren. Voor jachten op de eilanden raden wij u aan om zo vroeg mogelijk te reserveren. De meeste havens hebben een beperkte capaciteit met grotere jachten, waardoor de inventaris iets kleiner wordt. 

In Spanje heeft u een vaarbewijs nodig om een boot te mogen besturen als deze verder gaat dan een bepaald vermogen. Als u niet in het bezit bent van een vaarbewijs, zijn er nog steeds verschillende boten die dat niet nodig hebben. Het beste is om dit bij ons te controleren bij Samboat of rechtstreeks bij de eigenaar van de boot die u wilt huren. Een ICC wordt niet officieel erkend, maar wordt aanbevolen voor bepaalde schepen die meer ervaring vereisen. 

Overzicht

 


De beste manier om deze exotische bestemmingen echt te ontdekken is door het huren van een motorboot of zeilboot en het creëren van een aangepaste route. Aan de Spaanse kust vindt u enkele van de meest opmerkelijke plekken in heel Europa. Het grote voordeel van het reizen in Spanje is de diversiteit van de regio's. U vindt er gemakkelijk rustige baaien, eindeloze zandstranden, veel zon en een ontspannen mediterraan klimaat. Als u op zoek bent naar een duik in het lokale nachtleven, dan heeft Spanje een aantal van de beste feestlocaties op internationaal niveau. Huur een boot in Spanje en ervaar de veelzijdigheid van de prachtige Spaanse kust.

Zeilboot- en motorbootverhuur zijn zeer populair aan de Middellandse Zeekust en niet voor niets. De belangrijkste bestemmingen voor uw vakantie in het paradijs zijn Barcelona, Valencia en de Balearen, gunstig gelegen voor de Spaanse kust. Zorg ervoor dat u tijdens uw vakantie genoeg tijd vrijmaakt om de overvloed aan interessante plaatsen zoals het natuurreservaat van Cap de Creus, de Medes-eilanden, de baai van Cadaques, Cala Major, de Costa Brava, de ruïnes van de Empuries of de charmante stad Sant Pere Pescador te ontdekken. De beste tijd om een boot te huren in Spanje is tussen mei en oktober. Normaal gesproken zijn de navigatieomstandigheden over het algemeen rustig, maar toch is het mogelijk om een onverwachte windstorm te ervaren. Zoals altijd moet u de gevaren van deze slechte omstandigheden vermijden en altijd waakzaam en op de hoogte zijn van het lokale weer.

 

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 99359 reviews
Ro
Rosa

Very good and Nice people!

Wi
Wijnand

Heel goed, deskundig en klantvriendelijk !