Huur een boot in Balearen, Spanje

Kies uw data
Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien

API (alleen admin)

Autonomous (admin only)

Renter (admin only)

Zoekradius

Aantal passagiers

Type huur

Bevrachter

De grootte van de boot

Bouwjaar

Boot vermogen

Aantal cabines

Aantal slaapplaatsen

Model

Boot

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 98906 reviews
Va
Vanithy

Our skipper Laura was the best! We had an amazing day on the boat. The lunch spot was awesome, a great idea to go there. Overall it was a great experience.

Ro
Rosa

Very good and Nice people!

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen

Sorteer op

Huur een boot in Balearen, Spanje

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

 

 

De eilanden archipel van de Balearen

De eilanden archipel van de Balearen staat bekend om zijn charme en diversiteit. De vier grootste eilanden van de archipel zijn Mallorca, Menorca, Formentera en Ibiza.

Op Mallorca vindt u de perfecte balans tussen natuurlijke landschappen, uniek cultureel erfgoed en bijzondere plekken verdeeld over het eiland. De Serra de Tramuntana bijvoorbeeld is de bergketen die langs de de noordwestkust van het eiland loopt van Andratx tot Kaap Formentor. Deze bergketen is in 2011 door UNESCO aangemerkt als werelderfgoed vanwege zijn grote landschappelijke en culturele betekenis.

Menorca staat nog meer in het teken van ongerepte natuur als Mallorca. Het complete eiland is door UNESCO al sinds 1993 erkend als natuurreservaat. U vindt hier eindeloze rotslandschappen en zee inhammen afgewisseld met prachtige zandstranden.

Op Ibiza wacht u een geheel andere sfeer. Het eiland staat vooral bekend om de parties, nachtclubs en DJ’s. U vindt hier vooral veel jongeren en feestvierders en het eiland trekt elk jaar honderdduizenden toeristische bezoekers. Naast de vele parties, discotheken en recreatieve activiteiten vindt u op Ibiza ook prachtige stranden en u zult onder de indruk van het diepblauwe, turquoise water.

Formentera is het kleinste eiland van de archipel. Van alle eilanden is het tevens het eiland dat de minste toeristen huisvest en daardoor een veel rustigere en natuurlijke uitstraling heeft. Als u wilt genieten van zon, zee, mooie landschappen, maar vooral tot rust wilt komen, dan is Formentera het eiland voor u.

 

Een boot huren op de Balearen

Een van de grootste pluspunten van de Balearen is dat het klimaat er geschikt is om het hele jaar door te varen. Uiteraard is varen in de zomer het meest aangenaam, maar het kan dan al snel erg druk worden op zee. Als u zich liever in rustiger vaarwater bevindt dan is varen in de winter op de Balearen een prima alternatief.

Het spreekt voor zich dat het huren van een boot de beste manier is om de eilanden van de Balearen te ontdekken. Uiteraard kunt u dat doen via SamBoat. Wij bieden u vele opties voor het huren van een zeil- of motorboot op de verschillende eilanden en zodoende een prachtige ervaring op te doen. Als u van watersporten houdt dan komt u met het huren van een boot op onze site ten volle aan uw trekken. De meeste verhuurders verhuren allerlei materiaal tezamen met de boot. Waterski’s, Wakeboard, Stand-Up paddle, een opblaasboei of banaan… Plezier gegarandeerd!

De Balearen bieden voor iedere schipper wat wils. U heeft niet veel aan ervaring nodig om comfortabel van eiland naar eiland te varen en te genieten van alles wat de eilanden aan natuurschoon te bieden hebben. En voelt u zich niet zeker genoeg om zelf van eiland naar eiland te varen of wilt u echt helemaal 100 procent relaxen, dan huurt u via SamBoat een boot met schipper en laat u zich prinsheerlijk rondvaren.

 

Verschillende boten

Via SamBoat kunt u allerlei verschillende boten huren op de Balearen: motorboten met en zonder kajuit, jachten, speedboten, rubberboten en rib’s, catamarans en zeilboten. U huurt een boot per dag, per week, voor dagtochten of als verblijf gedurende uw vakantie. U kunt zelfs een boot in de haven huren zonder ermee te varen, puur als bijzondere overnachtingsplek. Bij ons vindt u gegarandeerd de boot die zoekt voor de beste prijs. Palma de Mallorca is de grootste haven met de meeste beschikbare boten op de Balearen, maar u kunt ook duizenden boten in de havens op de andere eilanden huren.

 

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 98906 reviews
Va
Vanithy

Our skipper Laura was the best! We had an amazing day on the boat. The lunch spot was awesome, a great idea to go there. Overall it was a great experience.

Ro
Rosa

Very good and Nice people!