Huur een boot in Bastia, Frankrijk

Kies uw data
Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien

API (alleen admin)

Autonomous (admin only)

Renter (admin only)

Zoekradius

Aantal passagiers

Type huur

Bevrachter

De grootte van de boot

Bouwjaar

Boot vermogen

Aantal cabines

Aantal slaapplaatsen

Model

Boot

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 98385 reviews
Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen

Sorteer op

Huur een boot in Bastia, Frankrijk

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

 

 

Bastia - de op een na grootste stad van Corsica - is een rustige stad die nog steeds onbedorven is door het massatoerisme. Het pittoreske stadje met zijn prachtige stranden, italianiserende architectuur, schaduwrijke tuinen en havens garanderen een onvergetelijke tijd voor iedereen die verlangt naar een rustige en rustige vakantie. 

Bastia is niet verstoken van toeristische ontmoetingsplaatsen, integendeel, er zijn veel jachthavens en jachtclubs voor zeilliefhebbers, charmante dorpjes met heuvelachtige plaatsen om te verkennen en talrijke cafés en restaurants in de buurt van de haven die dienen als perfecte locaties voor een pauze of om te lunchen in de lokale keuken.

Zeilen in Bastia

Hou je van zeilen? Het huren van een boot in Bastia biedt een breed scala aan mogelijkheden voor toeristen, variërend van zeilboten tot luxe jachten en alles daartussenin. U kunt in Bastia een boot huren die past bij uw budget, geschikt is voor het hele toerfeest en voldoet aan uw wensen. De boten worden geleverd met of zonder schipper en met of zonder gids. 

Bent u met een beperkt budget op vakantie naar Bastia? Dat mag u er niet van weerhouden om de beste bezienswaardigheden en scènes die de Middellandse Zee te bieden heeft te verkennen. U kunt een bareboat of een boot met schipper huren voor slechts 60 € per dag. Wie liever in stijl reist, kan kiezen voor een jacht dat begint met 330 euro per dag. Een suggestie, als de motorboot is wat je wilt, dan kunt u kiezen voor een boot zoals de Jeanneau Cap Camarat 5,5 CC (ongeveer 150 euro per dag). De boot wordt geleverd met of zonder schipper en is geschikt voor maar liefst 6 personen. Als u met een grotere groep reist, heeft u een grotere motorboot nodig. Dan kunt u een Conam 46 sport met een capaciteit van 12 personen huren, omdat deze beter geschikt is. 

Vergeleken met andere delen van Corsica is de kuststrook van Bastia relatief eenvoudig te bevaren. Zeilliefhebbers zullen blij zijn te weten dat de boei rond Bastia ruimschoots voldoende is, inclusief scholen en andere gevaren. 

Soms heeft de wind hier de neiging om het waterpeil te veranderen. Maar de toeristen hoeven zich geen zorgen te maken, want de getijden hebben een klein bereik, bijvoorbeeld tussen de 10 en 30 cm. In de zomer is het hele eiland Corsica getuige van Ponente, Libeccio, Scirocco, Levante, Grecale en Mistral winden. Verwacht een aantal van deze om uw weg te leiden als je in Bastia bent. 

Het maakt niet uit of u een beginner of een professional bent, zeilen kan leuk en onvergetelijk zijn in Bastia. Maar, houd rekening met de windsnelheid, kracht en richting voordat u op weg gaat om te zeilen. 

Het weer in Bastia


Net als andere kustgebieden van Corsica heeft Bastia een mediterraan klimaat. In de zomer ligt de temperatuur overdag gemiddeld rond de 28 graden Celsius; in de wintermaanden ligt de gemiddelde temperatuur rond de 12 graden Celsius. 

De ideale weersomstandigheden om te zeilen in Bastia is natuurlijk in de zomer, wanneer er veel zon en weinig regen valt. Voor de zeilliefhebbers, die de richting van de wind goed in de gaten houden; de overheersende winden zijn noordwestelijk, westelijk en zuidwestelijk. 

Let niet op de weinigen die klagen over de harde wind die af en toe de stad en de kustgebieden bezoekt. Bastia is niet minder dan een paradijs voor de lokale bevolking en de vele toeristen die in de zomer op de stad afdalen. De stralen van de zon overspoelen de stad, creëert de perfecte omstandigheden om meer dan 300 dagen per jaar te zeilen. 

Toeristen die een bezoek aan Bastia plannen, kunnen de stad als basisstation gebruiken om andere attracties van Corsica te ontdekken. Naarmate de hoogte toeneemt, verandert het klimaat en op 1500 meter hoogte worden de toeristen begroet door besneeuwde toppen, wat een signaal is voor het alpine klimaat. U vindt de klimaatverandering van plaats tot plaats, waarbij het zuiden kouder is dan het noorden. 

Hoe bereikt u Bastia?


Voor vakantiegangers uit Europa, het Franse vasteland of de vier hoeken van de wereld is de beste manier om de dromerige stad Bastia te bereiken via een vliegtuig. De luchthaven van Bastia ligt op slechts 20 km van de stad, gelegen aan de hoofdweg. U kunt een taxi huren - velen beschikbaar rond de luchthaven, of gebruik maken van de lokale bus - die een uurtje rijden naar de stad maakt, om uw accommodatie te bereiken. 

Natuurlijk, de volgende beste manier om te komen is vanaf de boot kan worden genomen uit Frankrijk of Italië. Van de Franse Rivièra naar Bastia of een deel van Corsica is niet meer dan een dagtocht. De reis kan worden ingekort tot slechts een paar uur (bijvoorbeeld 2-4 uur) als u voor een motorjacht kiest. 

Activiteiten in Bastia


U kunt Bastia als basisstation gebruiken en andere attracties van Corsica en Italië bezoeken. U kunt een jacht huren in Bastia om gemakkelijk een reis te maken naar Nice, Toulon en Marseille in Frankrijk en Piombino, Livorno, Savona en Genua in Italië.

De zomer is het beste seizoen om te zeilen en ook het drukste seizoen. Het kan zijn dat u genoegen moet nemen met uw tweede keuze als u de boeking uitstelt. Om dit te voorkomen, kunt u ruim van tevoren een boot huren in Bastia om de drukte te verslaan. Over het algemeen is minder dan 50% van de boten beschikbaar voor de zomer 2 maanden voor juli. Het beste moment om uw zeil- of catamaranvakantie te boeken voor de zomer is in april of mei. 

Bastia en Corsica staan bekend om hun pittoreske dorpjes en prachtige heuvels, valleien en passen. Een smalspoortrein rijdt door de beste toeristische attracties van Bastia. Een ritje met de trein in Bastia is prijzig, maar het is elke dollar waard. 

Een reis naar Bastia is niet compleet zonder een bezoek aan de beroemde Vieux Port. De oude haven is een nietje onder de zeilliefhebbers. Wil je een ervaring van je leven? Bezoek de Vieux Port in de vroege avond of in de schemering van de Vieux Port - u zult de aanblik nooit vergeten. 

Wandelend door de voetgangersvriendelijke stad kunt u terug in de tijd reizen. De eeuwenoude kathedralen, kerken en gebouwen zijn een must om te bezoeken. Wilt u meer weten over Bastia en zijn rijke geschiedenis? Bezoek het stadsmuseum in het Palais des Gouverneurs. 

 

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 98385 reviews