6 pers.
2000 pk
20,5 meter
2022
Met schipper

Over Sunseeker 65 Sport Yacht - 2022

Automatisch vertaalde tekst

De 65 Sport Yacht is een werkelijk uniek project. Het bekwame team dat verantwoordelijk is voor het nieuwe model heeft iets echt uitzonderlijks gecreëerd dat anders is dan elk ander jacht in de middenklasse markt. Sunseeker's dynamische integratie van koolstofvezel en de nieuwste IPS-schijven maximaliseert het interieurvolume en verbetert de prestaties, maar het is de geïntegreerde SkyHelm die een openbaring is; het leveren van een dynamische ...

De 65 Sport Yacht is een werkelijk uniek project. Het bekwame team dat verantwoordelijk is voor het nieuwe model heeft iets echt uitzonderlijks gecreëerd dat anders is dan elk ander jacht in de middenklasse markt. Sunseeker's dynamische integratie van koolstofvezel en de nieuwste IPS-schijven maximaliseert het interieurvolume en verbetert de prestaties, maar het is de geïntegreerde SkyHelm die een openbaring is; het leveren van een dynamische stuurervaring binnen een bijna onzichtbaar flybridge-profiel. Met 2.000 pk op de tap wordt het een knaller! Koolstofvezel wordt veelvuldig gebruikt om het gewicht te verminderen, een belangrijk aandachtspunt voor het leveren van een opwindende rit met het vermogen om door het water te snijden. Een infusie van roestvrijstalen accenten en rijk getinte rompbeglazing zorgt voor een opvallende, unieke creatie.

The 65 Sport Yacht is a truly unique project. The skilled team responsible for the new model has created something truly exceptional and unlike any other yacht in the mid-range market.

Sunseeker’s dynamic integration of carbon fibre and the latest IPS drives maximises interior volume whilst enhancing performance but it is the integrated SkyHelm that is a revelation; delivering a dynamic helming experience within an almost invisible ...

The 65 Sport Yacht is a truly unique project. The skilled team responsible for the new model has created something truly exceptional and unlike any other yacht in the mid-range market.

Sunseeker’s dynamic integration of carbon fibre and the latest IPS drives maximises interior volume whilst enhancing performance but it is the integrated SkyHelm that is a revelation; delivering a dynamic helming experience within an almost invisible flybridge profile.
With 2,000hp on tap, it’s going to be a blast!

Carbon fibre is used extensively to reduce weight, a key focus for delivering an exhilarating ride with an ability to cut through the water. An infusion of stainless steel accents and rich tinted hull glazing makes for a striking, one-of-a-kind creation.


Details

Huurvoorwaarden

Soort verhuur
Met schipper
Borg
(Direct door de eigenaar verzorgd)
Annuleringsvoorwaarden
Zen
Brandstof
Niet inbegrepen

Boot

Type boot
Jacht
Model
Sunseeker - 65 Sport Yacht
Bouwjaar
2022
Toegestane capaciteit
6 (5 met schipper)
Aantal cabines
3
Aantal slaapplaatsen
6
Aantal toiletten
3
Lengte (m)
20,5
Breedte (m)
5,1
Diepgang (m)
1,6
Totaal vermogen
2000hp (2 motoren) - 4-takt
Brandstoftype
Diesel
Huisdieren toegestaan aan boord
Nee
Lokatie
Haven
Uitrusting
Kustvaart

Geschiktheid

Dagexcursies
Cruise

Uitrusting

Sanitair

WC (3)
Badkamer (3)

Opties

Supplément skipper
Verplicht
Inbegrepen
TVA
Verplicht
20 % rental price
APA
Verplicht
40 % rental price

Waar is de boot ?


Over de eigenaar, Martin
Vanaf
3 686 € / dag