Huur een boot in Antibes, Frankrijk

Kies uw data
Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien

API (alleen admin)

Autonomous (admin only)

Renter (admin only)

Zoekradius

Aantal passagiers

Type huur

Bevrachter

De grootte van de boot

Bouwjaar

Boot vermogen

Aantal cabines

Aantal slaapplaatsen

Model

Boot

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 111911 reviews
Ba
Bart

Helemaal super!

Ma
Maud

We had a wonderful day at the sea; thanks to Matthieu! He was really trustworthy, passionate and friendly. He made sure that the trip was safe and fun. When we would sail again we would certainly look for Matthieu again!

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen

Sorteer op

Huur een boot in Antibes, Frankrijk

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

 

 

Antibes, gelegen in de Provence-Alpes-Côte d'Azur, is een populaire bestemming voor bootliefhebbers dankzij de haven van Vauban, die wordt beschouwd als de grootste jachthaven van Europa. Aan de Middellandse-Zeekust heeft de haven 1230 ligplaatsen en 350 op drijvende stortplaatsen en is dankzij een oppervlakte van 460.000 m² geschikt voor alle soorten boten.

De haven van Antibes heeft de nodige infrastructuur (havenmeesterskantoor, uitkijktoren, videocamera's, sanitaire voorzieningen/douches die het hele jaar door open zijn, 1.000 parkeerplaatsen, benzine- en dieseltankstation, vuilwateropvangterminal) aangelegd om elke tussenstop tot een echt comfort te maken, met het oog op de kwaliteit van de dienstverlening. Om de natuurlijke schoonheid van het gebied te behouden, zorgt Antibes er bovendien voor dat de schade aan het milieu tot een minimum wordt beperkt, wat het het label van de Blauwe Vlag heeft opgeleverd.

Ontdek aan land de culturele rijkdom van Antibes door een bezoek te brengen aan het Picasso Museum, vanwaar u een adembenemend uitzicht heeft op de Middellandse Zee en een wandeling door de oude wijken van de stad met zijn beroemde stadswallen of de Admiraal de Grasse promenade.

Geniet van een bootverhuur in Antibes en ontdek dit kleine hoekje van het zonnige paradijs tussen de baai van Cannes en de Baie des Anges. Laat u aan boord van een zeilboot of motorboot verbazen door de kiezelstranden en de turquoise kreken.    

      

Zeil naar de Cap d'Antibes toe.

 


Huur een boot in Antibes en vaar naar het schiereiland Cap d'Antibes, bekend om zijn luxe villa's en resort. Een ideale plek om te wandelen langs de kustweg van Tire-Poil en tegelijkertijd de hemelse panorama's van de Lérins eilanden en het Mercantour-Argentera massief te aanschouwen.

Als u wilt ontsnappen aan de zomerse drukte, heeft Kaapstad een paar geïsoleerde stranden zoals Bacon Beach, Gardiole Beach, dat een prachtig uitzicht biedt op de Garoupe, of het oorspronkelijke False Silver Beach.

 

Vaar naar Cannes en Nice


Een paar mijl met de boot van Antibes, kunt u toegang krijgen tot de twee grote steden die het omringen: Cannes en Nice.
De mogelijkheid om te genieten van hun dynamiek (Cannes festival, zeilfestival in de oude haven van Cannes, Nice carnaval) of juist om de kleine toevluchtsoorden van de rust ver van de toeristen te verkennen: de kiezelbaaien van de Esterel waar u kunt zwemmen met vis, de kreken van Agay, het strand van Coco Beach, het strand van Grasseuil zowel smal als pittoresk of de baaien van de Crau de Nao punt in St Jean Cap Ferrat.

 

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 111911 reviews
Ba
Bart

Helemaal super!

Ma
Maud

We had a wonderful day at the sea; thanks to Matthieu! He was really trustworthy, passionate and friendly. He made sure that the trip was safe and fun. When we would sail again we would certainly look for Matthieu again!