Huur een boot in Ajaccio, Frankrijk

Kies uw data
Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien

API (alleen admin)

Autonomous (admin only)

Renter (admin only)

Zoekradius

Aantal passagiers

Type huur

Bevrachter

De grootte van de boot

Bouwjaar

Boot vermogen

Aantal cabines

Aantal slaapplaatsen

Model

Boot

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 111911 reviews
Wo
Wouter

First experience and turned out very well! Nicolas is easy to reach and takes his time to explain whatever is necessary.

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen

Sorteer op

Huur een boot in Ajaccio, Frankrijk

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

 

 

Ajaccio. De hoofdstad van Corsica

Corsica is een eiland in de Middellandse Zee. Het ligt tussen Italië en Frankrijk, naast Sardinië en de hoofdstad van het eiland is Ajaccio. Ajaccio ligt aan de westkust van het eiland en het is een schitterende stad die u minimaal een keer in uw leven gezien moet hebben. De stad is omringd door het helderblauwe water van de Middellandse Zee en wordt vormgegeven door de meest prachtige huizen met een bijzondere architectuur.

Ajaccio is de geboorteplaats van Napoleon Bonaparte en dat is goed te merken. Overal in de stad wordt hieraan gerefereerd en u komt zijn invloed continu tegen. Corsica en in het bijzonder Ajaccio is de perfecte vakantiebestemming. Er is voor ieder wat wils, voor jong en oud, van prachtige stranden to pittoreske stadjes, natuur, uitgaan en lekker eten en natuurlijk mag het huren van een boot bij SamBoat voor een heerlijke vaartocht niet ontbreken.

Er wordt wel gezegd dat Ajaccio typisch een bestemming voor het voor- en naseizoen is. Dat wil zeggen dat de beste maanden om Ajaccio te bezoeken april, mei, september en oktober zouden zijn. Uiteraard is dat voor iedereen verschillend, maar een feit is dat het op Corsica in de zomer erg warm kan zijn dus als u niet goed tegen hitte kunt en niet echt een zomer-mens bent dan zou dit een goede tip kunnen zijn.

De beste en makkelijkste manier om op Corsica en in Ajaccio te komen is uiteraard met het vliegtuig. Er is een goed bereikbare luchthaven en u kunt vanuit heel Europa rechtstreeks op Ajaccio vliegen. U kunt ook kiezen voor een meer avontuurlijke manier en vanuit Zuid-Frankrijk met de ferry de oversteek maken. U kunt dan tevens uw eigen auto meenemen en de boottocht op zich is natuurlijk al een heerlijk vakantie avontuur. Denk er wel tijdig uw ticket voor de overtocht te reserveren. Met name in het hoogseizoen zitten de ferries naar Corsica snel vol.

 

Een boot huren in Ajaccio

Om optimaal van uw vakantie op Corsica en uw verblijf in Ajaccio te profiteren raden wij u aan boot te huren en natuurlijk kan dit bij SamBoat. Er zijn vele verschillende opties om een boot te huren en zult altijd iets vinden dat bij uw persoonlijke wensen past.

U kunt een kleine snelle speedboot huren, een rib of rubberboot, maar ook luxe jacht, zeilboot of catamaran behoren tot de mogelijkheden. Voor één dag om er eens lekker op uit te trekken, maar u kunt natuurlijk ook een boot voor een langere periode huren om een vaartocht rondom het eiland te maken en gedurende deze tijd op de boot te verblijven.

Wilt u bijvoorbeeld eens dag in alle comfort en luxe doorbrengen, dan kunt u een luxe jacht of catamaran met schipper huren. Laat u rondvaren langs de mooiste plekken aan de kust van Corsica, ga voor anker in prachtige baaien om te zwemmen en te snorkelen en ontdek de stilste stranden, terwijl de crew u laat genieten van heerlijke meegenomen gerechten en dranken.

Wilt u zelf aan het roer staan dan kan dat ook natuurlijk. Huur dan een semi-rigide rubberboot met buitenboordmotor en trek er voor een paar uur op uit om zelf van strand naar strand en van baai naar baai te varen, terwijl u geniet van het helderblauwe water en het uitzicht op de prachtige kust.

Bent u op zoek naar een adrenaline kick en een meer avontuurlijk vorm om de Middellandse Zee rondom Corsica te verkennen? Houdt u van snelheid? Denk er dan eens aan om een jetski te huren. Met een waverunner scheert u over de golven en geniet u urenlang met vrienden en famillie van deze spectaculaire watersport.

 

Het klimaat in Ajaccio

Ajaccio ligt in een baai en wordt omringd door heuvels. Daardoor ligt het in een soort beschermende kom, waardoor het ‘s winters altijd vrij zacht blijft en de temperatuur eigenlijk nooit onder nul zakt. In de zomer zorgt deze beschutte ligging er juist voor dat het in Ajaccio erg warm is en met name als de wind het af laat weten wordt het echt bloedheet in de stad. In de maanden juli en augustus is het gemiddeld 27 graden, in het voor- en naseizoen is het met gemiddelde temperaturen  tussen 20 en 23 graden bijzonder aangenaam.

 

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 111911 reviews
Wo
Wouter

First experience and turned out very well! Nicolas is easy to reach and takes his time to explain whatever is necessary.