Kies uw data
Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien
Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat expert zal voor u de beste deals vinden.

picture-commercial
Fanoula
Cruise adviseur
Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen

Huur een boot in Lorient, Frankrijk

Huur een boot in Lorient, Frankrijk

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

 

 

Huur een boot in Lorient 

 

Lorient is een prachtige maritieme stad in Bretagne in het westen van Frankrijk en heeft een grote betekenis in de geschiedenis. In 1994 werd het tot puin herleid door alle luchtaanvallen die tijdens de Tweede Wereldoorlog werden georkestreerd. Het doel van de stad was om het transport van zoet water en andere voorraden naar de Duitse onderzeeërs die er gestationeerd waren, te stoppen. Na de wederopbouw is het echter een populaire toeristische trekpleister geworden. Het is aanwezig aan de monding van de rivier Blavett en Scorff. Het is vanwege deze strategische geografische ligging dat de stad heeft gediend als een belangrijke vissers- en industriehaven, en dat doet het tot op de dag van vandaag nog steeds.

De stad Lorient is erin geslaagd om de architectuur van de 18e eeuw te behouden. Wandelen door de straten van de stad is als het maken van een wandeling door de straten van de stad is als het maken van een uitstapje op de herinnering aan de stad. U zult hier en daar moderne structuren tegenkomen die de stad een zeer aangenaam gevoel geven met zijn rustieke en esthetisch aangename sfeer.

Er zijn veel populaire attracties in de stad. Om er een paar te noemen, is er het Hotel Gabriel, dat is gebouwd als de exacte replica van het hotel dat tijdens de oorlog werd verwoest, er is de 18de-eeuwse uitkijktoren, het Maison de l'Imprimeur, dat was ooit een groot complex, maar nu slechts een gebouw overblijft. Een andere bekende attractie is de Duitse onderzeebootbasis, die de hele stad had verwoest.

De stad zelf is een levendige plaats met een groot aantal eetgelegenheden en winkels. Het enige dat je echter niet kunt negeren is de prachtige kustlijn. Met vijf havens in totaal en maar liefst tien stranden, bent u zeker om te worden getrokken naar de zee op een bepaald punt tijdens uw tijd daar.

Boot huren in Lorient

Wanneer u uit de drukte van de stad stapt en richting de kustlijn vaart, ziet u een aantal jachten aanleggen in de haven. Hoewel het er te mooi uitziet om waar te zijn, ziet Lorient er elke dag zo uit. Door de ligging van de stad, de aard van het bedrijf en de grote instroom van toeristen is het heel gemakkelijk om een boot te vinden in Lorient.

De uitgestrekte kustlijn biedt veel mogelijkheden voor uitstapjes en uitstapjes in de zee. Natuurlijk kunt u een privé boot huren en een beetje tijd doorbrengen met uw vrienden en geliefden, maar dat is niet alles. In Lorient vindt u bootverhuur die u naar zee brengt voor vistochten, compleet met alle apparatuur die u nodig heeft om te vissen. Als u daar niet van houdt, kunt u terecht voor activiteiten zoals kajakken, kanoën, duiken en snorkelen.

Met de grote verscheidenheid aan bootverhuur in Lorient, hoeft u zich niet veel zorgen te maken over de prijzen. In de hele stad vindt u concurrerende prijzen en komt u zeker iets tegen wat voor u haalbaar is.

Als u niet van fysiek uitdagende activiteiten houdt en gewoon wilt ontspannen, zijn er tal van rondleidingen die u naar alle plaatsen brengen die u nodig heeft om te bezoeken. Ook hier kunt u kiezen uit tochten die door alle vijf de havens van de stad gaan of die verder naar de zee gaan en een duik nemen in de geschiedenis en legendes van het gebied. Alle excursies worden geleid door ervaren zeilers die echt gepassioneerd zijn over wat ze doen. Cruises zijn ook een andere goede optie als u op zoek bent naar ontspanning. Ze helpen u om uw geest te kalmeren, en u kunt ook de lokale keuken ervaren terwijl u aan boord bent met een prachtig uitzicht op de zee en het kleurrijke zeeleven.

 

Gegarandeerd de beste prijzen

Een ruime keuze aan boten te huur tot 40% goedkoper

Verzekeringen

De beste borgtocht en multi-risico verzekeringen

Betrouwbare derde partij

Veilig betalen, borgsom beheer en geverifieerde reviews

Tot uw beschikking

Een team van deskundigen om u 7 dagen per week te ondersteunen