Huur een boot in La Trinité-sur-Mer, Frankrijk

Kies uw data
Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien

API (alleen admin)

Autonomous (admin only)

Renter (admin only)

Zoekradius

Aantal passagiers

Type huur

Bevrachter

De grootte van de boot

Bouwjaar

Boot vermogen

Aantal cabines

Aantal slaapplaatsen

Model

Boot

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 99354 reviews
Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen

Sorteer op

Huur een boot in La Trinité-sur-Mer, Frankrijk

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

 

 

La Trinité sur Mer is een jachthaven in Bretagne, met zijn structuur en de prachtige landschappen eromheen is het een ideale bestemming voor watersporters. In de haven zal de boog van de Kérisperbrug u verleiden, net als het veranderende uitzicht, afhankelijk van het getij van de haven vanaf de brug. Voor de grote watersportliefhebbers zijn er in La Trinité-sur-Mer jaarlijks belangrijke evenementen zoals de SPI Ouest-Frankrijk/Intermarché. Regatta's worden elke lente en zomer gehouden en om het weekend tussen oktober en maart komen er 150 zeilboten trainen in Quiberon Bay.  
U zult gecharmeerd zijn van de schoonheid van de landschappen van de Trinité: de prachtige stranden en in het bijzonder die van Kervillen tussen het centrum van de stad en Carnac-Plage, de duinen in de buurt van dit strand en de kwelders, de wandelingen en cruises rond de eilanden Belle-Ile, Houat, Hoedic en Groix. Ga op excursie om de stad en haar omgeving te ontdekken en geniet van een uniek en bevoorrecht uitzicht vanaf uw schip. Blader door de boten die beschikbaar zijn op SamBoat om in een paar klikken uw geluk te vinden, tegen een prijs die bijna 40% goedkoper is! Wacht niet langer om je af te werpen.

 

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 99354 reviews