PRO

INVICTUS FX270 EN CALA D'OR MALLORCA

GUILLEM
Reactie binnen een uur
Super Propriétaire

10 personen
10h00 / 18h00
400 pk
8 meter
Bareboat

Over Invictus 270 FX - 2021

Automatisch vertaald

De grootste uit de Invictus FX-serie is bedoeld voor sportieve zeilers. Hij is uitgerust met 2 buitenboordmotoren van 200 pk en de romp is bestudeerd om uitstekende prestaties te leveren in alle veiligheid, zelfs op zware zee. Het is een boot die sportiviteit combineert met luxe, dankzij zijn verfijnde afwerkingen en een indeling die een echt uitgaansgebied op zee biedt. Zeer goed uitgerust, in de boeg heeft het een grote opslagruimte voor sport-

De grootste uit de Invictus FX-serie is bedoeld voor sportieve zeilers. Hij is uitgerust met 2 buitenboordmotoren van 200 pk en de romp is bestudeerd om uitstekende prestaties te leveren in alle veiligheid, zelfs op zware zee. Het is een boot die sportiviteit combineert met luxe, dankzij zijn verfijnde afwerkingen en een indeling die een echt uitgaansgebied op zee biedt. Zeer goed uitgerust, in de boeg heeft het een grote opslagruimte voor sport- en veiligheidsuitrusting. De open ruimte in de boeg, ideaal om te ontspannen en te zonnebaden, is uitgerust met een extra bank. Het lange en goed beschermde roer is geïntegreerd met de console en de structuur van de voorruit. Een grote luifel van het Bimini-type maakt de uitrusting van deze boot compleet, gemaakt voor wie op zoek is naar een sportieve en elegante avontuurlijke metgezel.

La mayor de la serie FX de Invictus está destinada a navegantes deportivos. Está equipada con 2 fuerabordas de 200 CV y su casco está estudiado para ofrecer un gran rendimiento con total seguridad, incluso con marejada. Es un barco que combina la deportividad con el lujo, gracias a sus refinados acabados y una distribución que ofrece un área de entretenimiento real en el mar. Muy bien equipada, en proa dispone de un gran espacio de almacenamiento

La mayor de la serie FX de Invictus está destinada a navegantes deportivos. Está equipada con 2 fuerabordas de 200 CV y su casco está estudiado para ofrecer un gran rendimiento con total seguridad, incluso con marejada. Es un barco que combina la deportividad con el lujo, gracias a sus refinados acabados y una distribución que ofrece un área de entretenimiento real en el mar. Muy bien equipada, en proa dispone de un gran espacio de almacenamiento para equipos deportivos y de seguridad. El espacio abierto en la proa, ideal para el descanso y tomar el Sol, va equipado con un sofá adicional. El timón, alto y bien protegido, está integrado con la consola y la estructura principal del parabrisas. Un gran toldo tipo Bimini completa el equipamiento de este barco, hecho para quien busca un compañero de aventuras deportivo y elegante.


Details

Soort verhuur : Bareboat
In- en uitchecktijden: 10h00 / 18h00
Type de bateau : Motorboot (Open motorboot (zonder cabine))
Model : Invictus - Invictus 270 FX
Lengte (m) : 8
Toegestane capaciteit : 10
Bouwjaar : 2021
Borg : (Direct door de eigenaar verzorgd)
Totaal vermogen : 400cv
Brandstof : Niet inbegrepen
Annuleringsvoorwaarden : Flexibel
Model : Invictus - Invictus 270 FX
Uitrusting : Basis
Lokatie : Haven
Lengte (m) : 8
Breedte (m) : 2,7
Diepgang (m) : 0,7
Bouwjaar : 2021
Toegestane capaciteit : 10
Borg : (Direct door de eigenaar verzorgd)
Annuleringsvoorwaarden : Flexibel
Totaal vermogen : 400cv
Type motor : 4-takt
Aantal motoren : 2
Brandstoftype: Leiden-gratis
Huisdieren toegestaan aan boord : Geen
Brandstof : Niet inbegrepen
Geschiktheid :
 • Dagexcursies

 • Watersport

 • Vissen

 • Duiken


Uitrusting

GPS
Diepte meter
Bimini
Tafel
Electrische ankerlier
Zwemtrap

Comfort

Bimini
Tafel
Zonnedek
Buitendouche
Gratis parkeren

Energie

USB aansluiting

Keuken

Koelkast

Recreatie

Zwemtrap

Navigatie

GPS
Diepte meter
Electrische ankerlier
VHF

Opties

Skipper
/ dag

2 huurders hebben deze boot beoordeeld

Ongemodereerde beoordelingen - Gesorteerd van nieuwste naar oudste

 • Juanjo
  Juanjo
  29 augustus 2021

  Fantástica experiencia con Guillem. Trato exquisito, atención amable y volcados en que disfrutáramos nuestros días de barco. Gracias a Guillem y a todo el equipo. Volveremos a vernos.

 • Juan
  Juan
  09 augustus 2021

  Todo ah ida perfecto!! Excelente profesional.


Over de eigenaar, GUILLEM
Antwoordpercentage: 100 %
Reactiesnelheid: binnen een uur
Gesproken talen: Spaans, Engels
Vanaf
575 / dag