Mulder Favorite 1500 - 2018

Voorgesteld door Marc Hoyos - Reactie binnen ~5h

Mulder Favorite 1500 - 2018

Pro

Voorgesteld door Marc Hoyos - Reactie binnen ~5h

6 pers.
870 pk
15,6 meter
2018
Met schipper

Over Kiney

Automatisch vertaalde tekst

"Kiney" is een Favorite 1500 van bijna 16 meter. volledig uitgerust in lengte die zijn eerste seizoen in 2018 heeft gemaakt. De staat van instandhouding en onderhoud is op het hoogtepunt van zijn exclusiviteit en service. Het heeft een kapitein- en matrozendienst die ervoor zal zorgen dat u de best mogelijke ervaring krijgt. Vanaf onze ligplaats in Cala d'Or kunnen we eropuit gaan en het prachtige eiland Mallorca verkennen, stoppen bij een van de ...

"Kiney" is een Favorite 1500 van bijna 16 meter. volledig uitgerust in lengte die zijn eerste seizoen in 2018 heeft gemaakt. De staat van instandhouding en onderhoud is op het hoogtepunt van zijn exclusiviteit en service. Het heeft een kapitein- en matrozendienst die ervoor zal zorgen dat u de best mogelijke ervaring krijgt. Vanaf onze ligplaats in Cala d'Or kunnen we eropuit gaan en het prachtige eiland Mallorca verkennen, stoppen bij een van de vele prachtige baaien om te baden en waarom niet naar het restaurant van uw keuze gaan en dan de reis voortzetten. Wij bieden een dag- en halve dagservice. Voor vertrekken van een halve dag vertrekken we om 15.00 uur om terug te keren om 21.00 uur. Benzine en schipper zijn niet inbegrepen.

“Kiney” es un Favorite 1500 de casi 16 mts. de eslora totalmente equipado que ha realizado su primera temporada en 2018. Su estado de conservación y mantenimiento está a la altura de su exclusividad y servicio. Cuenta con servicio de capitán y marinero que se encargaran de brindarles la mejor experiencia posible. Desde nuestro amarre en Cala d’Or podremos salir a recorrer la hermosa isla de Mallorca, detenernos en alguna de sus numerosas y hermosas ...

“Kiney” es un Favorite 1500 de casi 16 mts. de eslora totalmente equipado que ha realizado su primera temporada en 2018. Su estado de conservación y mantenimiento está a la altura de su exclusividad y servicio. Cuenta con servicio de capitán y marinero que se encargaran de brindarles la mejor experiencia posible. Desde nuestro amarre en Cala d’Or podremos salir a recorrer la hermosa isla de Mallorca, detenernos en alguna de sus numerosas y hermosas calas para bañarnos y porque no ir al restaurante de vuestra elección para luego continuar el viaje. Ofrecemos un servicio de día y medio día. Para salidas de medio día partiremos a las 15hs para regresar a las 21 hs. La gasolina y el patrón no están incluidos.


Details

Huurvoorwaarden

Soort verhuur
Met schipper
In- en uitchecktijden:
10:00 / 18:00
Borg
Geen borg vereist
Annuleringsvoorwaarden
Matig
Brandstof
Niet inbegrepen

Boot

Type boot
Motorboot (Mini jacht (<18m))
Model
Mulder - Favorite 1500
Bouwjaar
2018
Toegestane capaciteit
6
Aantal cabines
2
Aantal slaapplaatsen
4
Lengte (m)
15,6
Breedte (m)
4,8
Diepgang (m)
1,5
Totaal vermogen
870hp (2 motoren) - 4-takt
Brandstoftype
Diesel
Huisdieren toegestaan aan boord
Nee
Lokatie
Haven
Uitrusting
Basis
Andere mogelijke momenten voor vertrek
Cala d'Or

Geschiktheid

Dagexcursies
Cruise
Vissen
Duiken

Uitrusting

Sanitair

WC

Comfort

Bimini
Tafel

Recreatie

Zwemtrap

Keuken

Koelkast
Gootsteen

Opties

Supplément skipper
Verplicht
Slots
/ verhuur
Vanaf 1 dag
/ dag

Algemene beoordeling

5.0 - 1 reactie

Gedetailleerde beoordelingen
Overeenstemming van de boot
Staat van de boot
Comfort aan boord
Toegankelijkheid
Ontvangst en communicatie
Prijs-kwaliteitverhouding

Ongemodereerde reviews - Gesorteerd van nieuwste naar oudste

Sidi
Sidi
Automatisch vertaalde tekst
Una experiencia de 10, muy buen trato por parte de Marc y su equipo, se adaptan a la perfección al cliente diseñando una ruta y un almuerzo que se convierten en la mejor experiencia de las vacaciones, experiencia muy recomendable que no dudaremos en repetir.
{{ commentTranslate }}

Waar is de boot ?


Over de eigenaar, Marc Hoyos
Marc Hoyos
Lid sinds 2020
PRO
Bekijk alle boten van deze pro
Antwoordpercentage: 100 %
Reactiesnelheid: binnen 5 uur
Gesproken talen: Spaans
Vanaf
/ dag