Huur een boot in Arzon, Frankrijk

Kies uw data
Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien

API (alleen admin)

Autonomous (admin only)

Renter (admin only)

Zoekradius

Aantal passagiers

Type huur

Bevrachter

De grootte van de boot

Bouwjaar

Boot vermogen

Aantal cabines

Aantal slaapplaatsen

Model

Boot

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 111911 reviews
Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen

Sorteer op

Huur een boot in Arzon, Frankrijk

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

 

 

Arzon is de laatste gemeente aan het einde van het schiereiland Rhuys, aan de rand van de Golf van Morbihan. Het is de thuisbasis van een aantal kleine dorpen die typisch zijn voor Bretagne: Port Crouesty, Port Navalo, Le Monteno, Kerners, Beninze, Porh Neze.... Profiteer van de twee badplaatsen van de stad om een moment van ontspanning te delen en te zeilen in het buitenland om prachtige landschappen en stranden te ontdekken, beschut tegen de drukte.

In Port Crouesty ontdekt u een jachthaven met 1432 ligplaatsen om uw boot te ankeren. Bij de haven vindt u typische winkels en woningen, en een dynamische en warme sfeer. Elk jaar vindt in de haven de "duizend havens" bootshow en vele andere nautische evenementen plaats.

In Port Navalo ontdekt u een meer authentieke en traditionele haven, waar u tot 534 boten kunt ontvangen. Het is ideaal gelegen om naar de eilanden van de Golf van Morbihan te varen, zoals Belle Ile En Mer, Houat of Hoëdic. Elk jaar organiseert de haven een grote regatta die een indrukwekkende show biedt aan zeilliefhebbers.

Of u nu met uw gezin of met vrienden bent, Arzon biedt een ruime keuze aan activiteiten voor uw vakantie. Strandclubs, vissen, fietsen, concerten, concerten, festivals, restaurants.... U vindt er alles wat u nodig heeft om ten volle van uw verblijf te genieten.

Voor de watersportliefhebbers organiseert Arzon een groot aantal watersportevenementen in Port Crouesty en Port Navalo. De vele nautische centra verwelkomen u voor het beoefenen van uw favoriete activiteiten: Zeilclubs, duiken, zeevissen, kajakken etc.......

Aarzel niet langer, huur een boot op de Samboat in Arzon en ontdek bevoorrechte plekken waar u in alle rust voor anker kunt gaan!

 

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 111911 reviews