Huur een boot in Annecy, Frankrijk voor de Beste Prijs!

Huur een boot in Annecy, Frankrijk

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

Annecy heeft een van de grootste meren van Frankrijk, gelegen aan de voet van de bergriffen van de Alpen. Met zijn prachtige landschappen en 42 kilometer kustlijn is het meer van Annecy ideaal voor het huren van een boot voor een dag en het zeilen op dit uitgestrekte zoetwatergebied. Vanaf uw boot kunt u de stad Annecy en omgeving op een zeer originele manier bezoeken.

Genesteld in het hart van de Rhône-Alpes, biedt Annecy prachtige landschappen, tussen meren, kanalen en bergen. De jachthaven van Annecy-le-Vieux biedt 202 ligplaatsen, waarvan 8 voor elektrische boten. Ter plaatse is er een gratis toegangshelling beschikbaar voor het te water laten van de boten. Alle soorten boten kunnen aanleggen in de haven van Annecy: motorboten, zeilboten, zeilboten, binnenvaartschepen.... De uitrusting van de haven is ontworpen om alle mogelijke boten te kunnen herbergen.

Voor het bezoek van Annecy, Samboat biedt u een breed scala aan boten te huur aan. Of u nu op zoek bent naar een dagbootverhuur in Annecy, of om te genieten van een verblijf met vrienden of familie, in Annecy vindt u de boot die aan uw verwachtingen voldoet. Ideaal voor watersporten (waterskiën, wakeboarden) met meerboten zoals de Day Cruiser Bow-Rider.

Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien

Aantal passagiers

Type huur

Type boot

Loueur

De grootte van de boot

{{ formatLength(filters.boat_details.length[0]) }}
{{ formatLength(filters.boat_details.length[1]) }}

Bouwjaar

{{ filters.year[0] }}
{{ filters.year[1] }}

Puissance du bateau

{{ formatPower(filters.announcement.motor_power[0]) }}
{{ formatPower(filters.announcement.motor_power[1]) }}

Equipements

Aantal cabines

Aantal slaapplaatsen

Merk

Model

Bateau

Type activiteit

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.88/5 •Gebaseerd op 54999 reviews
Jo
Johan

Vriendelijke man die heel behulpzaam was.

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen