Kies uw data
Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien
Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat expert zal voor u de beste deals vinden.

picture-commercial
Fanoula
Cruise adviseur
Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen

Huur een boot in Saint-Malo, Frankrijk

Huur een boot in Saint-Malo, Frankrijk

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

 

 

Saint-Malo, gelegen in het noordoosten van Bretagne, is een bekende en dynamische stad, met name dankzij de commerciële haven, geklasseerd als de op een na grootste haven van Bretagne.

Aan boord van een boot heeft u voldoende tijd om rond te slenteren, bijvoorbeeld rond Granville of een stop te maken bij Mont-Saint-Michel, een majestueus rotsachtig eiland dat tot de 10 meest bezochte toeristische trekpleisters van Frankrijk behoort.

Om de 4 jaar neemt de gemeente deel aan nautische evenementen zoals de Route du Rhum, een transatlantische zeilwedstrijd of de Transat Québec-Saint-Malo.

Naast de culturele en historische rijkdom en de exotische panorama's geniet Saint-Malo van een gematigd zeeklimaat, waar de temperaturen worden verza