Kies uw data
Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien
Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat expert zal voor u de beste deals vinden.

picture-commercial
Fanoula
Cruise adviseur
Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen

Huur een boot in Saint-Cyprien, Frankrijk

Huur een boot in Saint-Cyprien, Frankrijk

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

 

 

Saint-Cyprien is een gemeente in Languedoc-Roussillon, vlakbij Canet-en-Roussillon. 
Het is beroemd om zijn haven, geklasseerd als de op twee na grootste jachthaven van Europa, die elk jaar bezoekers ontvangt.
Op zoek naar charme en dynamiek is Saint-Cyprien de ideale plek om de zee op te gaan, maar ook om te genieten van de vele stranden en activiteiten zoals de dinsdag- en vrijdagmarkten, ruitersportcentra, waterparken, enz.
Als onderdeel van de Communauté de communautés Sud Roussillon draagt Saint-Cyprien ook bij tot het werken aan een gezond milieu door bijvoorbeeld op te treden in het waterbeheer of het beheer van de ophaaldienst.

De haven van Saint Cyprien wordt beschermd door twee aanlegsteigers, beschut tegen de wind. Het biedt twee aanlegbassins en een onderhoudsbassin. Voor de verhuur van uw haven biedt de haven een aantal faciliteiten aan het publiek: toiletten, telefoon, wi-fi, vers water en elektriciteit aan de kade, wasserette, brandstof,...

De stad Saint-Cyprien heeft een rustige en behouden omgeving. Tuinen, parken, paden, paden, wandelen en genieten van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zeekust en de bergketens.

In Saint Cyprien biedt Samboat alle soorten boten te huur aan. Motorboten, multihulls, zeilboten....... U vindt hier de boot van uw dromen om volop te genieten van uw verblijf.

Aarzel niet langer, ga varen in Saint-Cyprien met de Samboat !