Barqa 19.5 - 2022

Voorgesteld door Joaquim - Super Eigenaar - Reactie binnen ~1 dagen

Barqa 19.5 - 2022


Voorgesteld door Joaquim - Reactie binnen ~1 dagen

7 pers.
115 pk
6 meter
2022
Met of zonder schipper

Over Barqa 19.5

Ideale boot om een ​​dag op zee door te brengen met familie, vrienden of partner vanwege het comfort, de eenvoudige bediening en de stabiliteit. De motorboot heeft een toegestane capaciteit voor 7 personen, inclusief de schipper. De boot heeft een gecapitonneerd zonnedek aan de onderzijde en aan de zijkanten, om te bouwen tot een eethoek met een tafel. De boot heeft een luifel om je te beschermen tegen de zon wanneer je die niet wilt. De bootverhuur ...

Ideale boot om een ​​dag op zee door te brengen met familie, vrienden of partner vanwege het comfort, de eenvoudige bediening en de stabiliteit. De motorboot heeft een toegestane capaciteit voor 7 personen, inclusief de schipper. De boot heeft een gecapitonneerd zonnedek aan de onderzijde en aan de zijkanten, om te bouwen tot een eethoek met een tafel. De boot heeft een luifel om je te beschermen tegen de zon wanneer je die niet wilt. De bootverhuur gebeurt zonder schipper, zodat gebruikers van de boot kunnen genieten zonder dat er iemand van buiten de groep aan boord is. Hiervoor dient u in het bezit te zijn van het desbetreffende diploma of vaarbewijs, in dit geval het basisvaarbewijs. De boot ligt in de haven van Roses, in het hart van de Costa Brava. De kust staat bekend om het herbergen van de meest spectaculaire baaien in de Middellandse Zee, die de helderheid van het water combineert met een landschap vol natuur. In de buurt van de haven zijn er natuurlijke paradijzen die variëren van baaien tot zeegrotten, door natuurgebieden die spectaculaire uitzichten creëren. U kunt ook per boot de jachthaven van Empuriabrava bezoeken, de grootste jachthaven van Europa, een zeer mooie en gastvrije haven. # Prijzen zijn inclusief: - BTW - Ligplaatsen in de basishaven - Snorkelspellen - Nooit met ijs - Een fles cava - Een gratis parkeerplaats # NIET bij de prijs inbegrepen - Schipper (indien nodig) - Brandstof naar verbruik Geniet exclusief van de kust van Roses met de beste boot om hier rond te varen en voor de beste prijs.


Details

Huurvoorwaarden

Soort verhuur
Boot zonder bemanning
Met schipper
In- en uitchecktijden:
10:00 / 18:00
Borgsom (zonder schipper)
(Direct door de eigenaar verzorgd)
Borgsom (met schipper)
Geen borg vereist
Annuleringsvoorwaarden
Flexibel
Brandstof
Niet inbegrepen

Boot

Type boot
Motorboot (Open motorboot (zonder cabine))
Model
Barqa - 19.5
Bouwjaar
2022
Toegestane capaciteit
7
Lengte (m)
6
Breedte (m)
2,4
Diepgang (m)
0,3
Vermogen
115hp (1 Motor) - 4-takt
Brandstoftype
Loodvrije benzine
Brandstofcapaciteit
120 L
Huisdieren toegestaan aan boord
Ja
Lokatie
Haven
Uitrusting
Basis
Andere mogelijke momenten voor vertrek
Roses

Geschiktheid

Dagexcursies
Watersport

Uitrusting

Comfort

Bimini
Tafel
Zonnedek
Gratis parkeren
Achterste bereik
Outdoor cushions
Outdoor fridge

Recreatie

Snorkelmateriaal

Navigatie

Snelheidsmeter

Opties

Supplément skipper
Slots (4h)
/ dag
Vanaf 1 dag
/ dag
Wakeboard
/ verhuur
Donut
/ verhuur
Paddle surf
/ verhuur

Algemene beoordeling

5.0 - 10 reactie

Gedetailleerde beoordelingen
Overeenstemming van de boot
Staat van de boot
Comfort aan boord
Toegankelijkheid
Ontvangst en communicatie
Prijs-kwaliteitverhouding

Ongemodereerde reviews - Gesorteerd van nieuwste naar oudste

Théo
Théo
Automatisch vertaalde tekst
Bedankt Joaquim voor je geweldige behulpzaamheid en vriendelijkheid, we hebben een fantastische dag gehad. U krijgt waardevol advies over de route, het weer, het gebruik van de boot, enz. Superboot in zeer goede staat, gemakkelijk te hanteren en verbruikt weinig brandstof. Aarzel geen seconde, alles is perfect.
Merci Joaquim pour ta grande serviabilité et convivialité, nous avons passé une journée fantastique. Vous aurez de précieux conseils sur l’itinéraire, la météo, l’utilisation du bateau etc. Super bateau en très bon état, maniable et consomme peu. N’hésitez pas une seconde, tout est parfait.
David
David
Automatisch vertaalde tekst
Uitstekende prestatie. Joaquim is erg vriendelijk en geeft goed advies, de boot is schoon en goed onderhouden. Ik raad aan!
Excellente prestation. Joaquim est très sympa et donne de bons conseils, le bateau est propre et bien entretenu. Je recommande!
Jorge
Jorge
Automatisch vertaalde tekst
De aandacht van Joaquim was uitstekend. De boot is in goede staat, al werkte de knoopmarkering niet. Ze verrasten ons met een koelkast met ijs inclusief een fles cava.
La atención de Joaquim fue excelente. La embarcación en buen estado, aunque el el marcador de nudos no funcionaba. Nos sorprendieron con una nevera con hielo que incluía una botella de cava.
Richard
Richard
Automatisch vertaalde tekst
Perfect, We hebben een heerlijke halve dag gehad. Joaquim is erg vriendelijk en zeer professioneel. Bedankt, de boot was perfect voor een familie-uitje. Ik raad de diensten van Joaquim aan met alle ogen dicht. Bedankt voor de Cava en tot snel voor een nieuwe verhuur. Richard, Emilie en de meisjes
Parfait, Nous avons passé une superbe demi-journée. Joaquim est très sympa et très professionnel. Merci, le bateau était parfait pour une sortie en famille. Je recommande les yeux fermés les services de Joaquim. Merci pour le Cava et à très bientôt pour une nouvelle location. Richard, Emilie et les filles
Antonio
Antonio
Automatisch vertaalde tekst
Een zeer attente jongen en goede vakman. Goede uitleg over de details van de boot, die onberispelijk was, formeel in de schema's en details, koelkast met ijs en een flesje cava. Een fenomenale ervaring.
Un chico muy atento y buen profesional. Buenas explicaciones sobre los detalles de la lancha que estaba impecable formales en los horarios y detallistas , nevera con hielo y una botellita de cava. Una experiencia fenomenal.
Laure
Laure
Automatisch vertaalde tekst
Alles was perfect! Wij hebben een heerlijke middag gehad hartelijk bedankt
Tout était parfait! Nous avons passé un très bel après midi Merci beaucoup
Jimmy
Jimmy
Automatisch vertaalde tekst
Akkoord ik raad aan
Très bien Je recommande
Benoit
Benoit
Automatisch vertaalde tekst
Uitstekende Joaquim uiterst vriendelijk aanbevolen
Exelent Joaquim extrêmement sympathique a recommandé
Katja
Katja
Automatisch vertaalde tekst
Everything was great!
{{ commentTranslate }}
Benoit
Benoit
Automatisch vertaalde tekst
Exelent je reviendrai
{{ commentTranslate }}

Waar is de boot ?


Over de eigenaar, Joaquim
Joaquim
Super Eigenaar
Lid sinds 2020
Antwoordpercentage: 83 %
Reactiesnelheid: binnen een dag
Gesproken talen: Spaans, Frans, Engels
Identiteitsbewijs

gecontroleerd

Telefoonnummer

gecontroleerd

E-mailadres

gecontroleerd

Vanaf
/ dag