Huur een boot in Port Camargue, Le Grau-du-Roi, Frankrijk

Kies uw data
Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien

API (alleen admin)

Autonomous (admin only)

Renter (admin only)

Zoekradius

Aantal passagiers

Type huur

Bevrachter

De grootte van de boot

Bouwjaar

Boot vermogen

Aantal cabines

Aantal slaapplaatsen

Model

Boot

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 99359 reviews
Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen

Sorteer op

Huur een boot in Port Camargue, Le Grau-du-Roi, Frankrijk

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

 

 

Port Camargue is een groep jachthavens van de gemeente Le Grau-du-Roi, gebouwd in 1969, en is de eerste jachthaven van Europa! Gelegen tussen de Pointe de l'Espiguette en de haven van Grau-du-Roi, is het een fantastisch toeristisch complex gewijd aan de pleziervaart. Met meer dan 4.500 plaatsen is de toegang via een regelmatig onderhouden en tegen de wind beschutte chennal. In de buurt van La Grande Motte, Montpellier en Palavas, is het een belangrijke bestemming om de schatten van de Languedoc Roussillon te ontdekken. Het strand van Espiguette met zijn fascinerende duinen of de zoutmijn met de fleur de sel van de Camargue en zijn beroemde roze flamingo's zijn plaatsen om met vrienden of familie te ontdekken. Om te vissen, duiken of watersporten te beoefenen, is het huren van boten met of zonder schipper een van de beste manieren om de regio te ontdekken. 

Om een boot te huren in de Port Camargue, de gemiddelde prijs is 200 € per dag. Voor sommige boten die beschikbaar zijn voor verhuur is geen vaarbewijs nodig. Wij raden u aan om met de filters te spelen om de ideale boot voor uw dag op zee te vinden. 

 

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 99359 reviews