Huur een boot in Le Grau-du-Roi, Frankrijk voor de Beste Prijs!

Huur een boot in Le Grau-du-Roi, Frankrijk

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

De gemeente Grau du Roi is een gebied tussen land en zee. De 130 jaar oude haven is de thuisbasis van vissersboten. De stad heeft ook een jachthaven, de Port Camargue, die met zijn 4800 ligplaatsen de belangrijkste jachthaven van Europa is en wordt beschouwd als een referentie in het Middellandse Zeegebied. 

Geniet van dit ansichtkaartenlandschap en ontdek het strand van Boucanet in het zuiden van de Middellandse Zee, de Pointe de l'Espiguette, de vijvers en meren ten noorden van Virdoule, de oude vuurtoren en de prachtige kades en gevels van de vissershaven langs het kanaal.

Kom naar Le Grau-du-Roi met uw familie of vrienden en geniet van de vele activiteiten die de stad te bieden heeft, het is een geweldige plek om te wonen. Watersport, vissen, wandelen, fietsen, tentoonstellingen.... Er is voor ieder wat wils.

Aan de dorpskant vindt u alle winkels die u nodig heeft, en in het bijzonder de beroemde traditionele markt van Port Camargue, waar u de typische producten van de regio kunt proeven. Voor uw uitstapjes heeft de stad vele attracties: casino, bioscoop, speelzalen, restaurants, bars, enz.......

De gemeente profiteert ook van de ideale klimatologische omstandigheden om te genieten van een watertocht aan boord van een zeilboot of motorboot. Het is een waar paradijsje voor watersporters en liefhebbers van de natuur. Rust en bezoek de regio in alle rust en ver weg van de drukte aan boord van uw boot, kijk daar nu op Samboat.nl

Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien

Aantal passagiers

Type huur

Type boot

Loueur

De grootte van de boot

{{ formatLength(filters.boat_details.length[0]) }}
{{ formatLength(filters.boat_details.length[1]) }}

Bouwjaar

{{ filters.year[0] }}
{{ filters.year[1] }}

Puissance du bateau

{{ formatPower(filters.announcement.motor_power[0]) }}
{{ formatPower(filters.announcement.motor_power[1]) }}

Equipements

Aantal cabines

Aantal slaapplaatsen

Merk

Model

Bateau

Type activiteit

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.88/5 •Gebaseerd op 55602 reviews
Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen