Invictus 240 FX - 2021

Voorgesteld door ALVARO R. - Super Eigenaar - Reactie binnen een uur

Invictus 240 FX - 2021

Pro

Voorgesteld door ALVARO R. - Reactie binnen een uur

10 pers.
186 pk
7,7 meter
2021
Met of zonder schipper

Over INVICTUS 240FX

Automatisch vertaalde tekst

Om deze boot zonder schipper te huren is het brevet Basic Navigation Skipper vereist. De serie boten van de prestigieuze Invictus-scheepswerf verwelkomt een nieuwe hoofdrolspeler, de Invictus 240 FX, met buitenboordmotoraandrijving en een hoogwaardige romp. Met niets om zijn oudere zussen te benijden, heeft deze bootverhuur op Menorca dezelfde uitrusting en comfortkenmerken als grotere boten met het voordeel van de veelzijdigheid en het comfort ...

Om deze boot zonder schipper te huren is het brevet Basic Navigation Skipper vereist. De serie boten van de prestigieuze Invictus-scheepswerf verwelkomt een nieuwe hoofdrolspeler, de Invictus 240 FX, met buitenboordmotoraandrijving en een hoogwaardige romp. Met niets om zijn oudere zussen te benijden, heeft deze bootverhuur op Menorca dezelfde uitrusting en comfortkenmerken als grotere boten met het voordeel van de veelzijdigheid en het comfort van zijn lengte om de baaien en stranden van Menorca te kunnen bezoeken. Een geweldige boot, zowel wat betreft details en uitrusting als de kwaliteit van de materialen, of het nu de kwaliteit van de romp, bekleding of buitenboordmotor van de boot is. De grootte doet geen afbreuk aan de elegantie van de lijnen of de dispositie van de gastheren aan boord, aangezien het uit de Invictus FX-serie komt van de meest evenwichtige en reactieve in zijn regering, met de "vrijetijdsconfiguratie" biedt de FX240-boot elegantie, comfort en diverse mogelijkheden aan dek. Dankzij het booggedeelte dat is uitgerust met een comfortabele "u"-vormige bank waar u kunt eten of om te bouwen tot een ruim zonnedek met een rugleuning. Het stuurgedeelte van de boot is verdeeld in twee comfortabele stoelen die worden verhoogd door een robuuste maar elegante structuur die stevigheid en comfort geeft bij het besturen van deze fantastische charterboot op Menorca. De console van de Invictus 240 FX huurboot is perfect afgewerkt, zelfs tot in de kleinste details, die volledig geïntegreerd zijn, zoals de bekleding en het borduurwerk. Het ontwerp van de Invictus-scheepswerf laat niemand onverschillig, het is een van de meest gevraagde boten op de markt. De binnenvolumes van de boot worden gebruikt om een kleine kleedkamer op het benedendek te creëren, uitgerust met een elektrisch toilet. Maar hier houdt het niet op, onze Invictus 240 Fx is ideaal voor het beoefenen van watersporten aangezien hij is uitgerust met een waterskistok, waarmee u uw favoriete watersport kunt beoefenen zoals. De bimini-voortent met een robuuste structuur biedt ons bescherming tegen de zon op het dek, zelfs tijdens het zeilen, hij kan naar believen naar de achtersteven of naar de boeg worden verplaatst.

Para alquilar esta embarcación sin patrón, es necesaria la titulación de Patrón de Navegación Basica. La serie de barcos del prestigioso astillero Invictus da la bienvenida a un nuevo protagonista, la Invictus 240 FX, con propulsión fuera borda y un casco de gran rendimiento. Sin nada que envidiar a su hermanas mayores, éste alquiler de lancha en Menorca dispone de las mismas características de equipamiento y confort que embarcaciones de tamaños ...

Para alquilar esta embarcación sin patrón, es necesaria la titulación de Patrón de Navegación Basica. La serie de barcos del prestigioso astillero Invictus da la bienvenida a un nuevo protagonista, la Invictus 240 FX, con propulsión fuera borda y un casco de gran rendimiento. Sin nada que envidiar a su hermanas mayores, éste alquiler de lancha en Menorca dispone de las mismas características de equipamiento y confort que embarcaciones de tamaños superiores con la ventaja de la versatilidad y comodidad de su eslora para poder visitar las calas y playas de Menorca. Un gran barco tanto en términos de detalles y equipamiento como en calidad de los materiales, ya sea en la calidad del casco del barco, tapicería o motor fuera borda. El tamaño no compromete la elegancia de las líneas ni la disposición de los anfitriones a bordo ya que es de la serie Invictus FX de las más equilibradas y reactivas en su gobierno, con la configuración de «ocio» , el barco FX240 ofrece elegancia, comodidad y varias posibilidades en cubierta. Gracias a la zona de proa que es equipada con un cómodo sofá en forma de “u” dónde poder comer o convertirlo a un espacioso solárium con respaldo. La zona de gobierno del barco está distribuida en dos cómodos asientos que se levantan por una robusta pero elegante estructura que da solidez y comodidad a la hora de conducir ésta fantástica embarcación de Chárter en Menorca. La cónsola de la lancha de alquiler de Invictus 240 FX está perfectamente acabada, incluso en los detalles más pequeños, que están completamente integrados como por ejemplo la tapicería y sus bordados. El diseño del astillero Invictus no deja indiferente a nadie siendo una de las embarcaciones más demandadas del mercado. Los volúmenes interiores del barco se utilizan para ganar un pequeño vestidor en la cubierta inferior equipado con un WC eléctrico. Pero no acaba aquí, nuestra Invictus 240 Fx es ideal para practicar deportes náuticos ya que está equipada de un mástil de Esquí náutico, con el cuál podrá practicar su deporte acuático preferido como. Su toldo bimini con una robusta estructura nos ofrecerá protección del sol en la cubierta incluso en la navegación, éste se puede desplazar hacía popa o hacia proa a su antojo.


Details

Huurvoorwaarden

Soort verhuur
Boot zonder bemanning
Met schipper
In- en uitchecktijden:
09:00 / 20:00
Borgsom (zonder schipper)
(Direct door de eigenaar verzorgd)
Borgsom (met schipper)
(Direct door de eigenaar verzorgd)
Annuleringsvoorwaarden
Matig
Brandstof
Niet inbegrepen

Boot

Type boot
Motorboot (Open motorboot (zonder cabine))
Model
Invictus - Invictus 240 FX
Bouwjaar
2021
Toegestane capaciteit
10
Lengte (m)
7,7
Breedte (m)
2,6
Diepgang (m)
0,5
Vermogen
186hp (1 Motor)
Brandstoftype
Loodvrije benzine
Huisdieren toegestaan aan boord
Nee
Lokatie
Haven
Uitrusting
Basis
Andere mogelijke momenten voor vertrek
Maó

Geschiktheid

Dagexcursies

Uitrusting

Navigatie

GPS
Diepte meter
Electrische ankerlier

Sanitair

WC

Comfort

Bimini
Tafel
Zonnedek
Buitendouche

Opties

Limpieza
Verplicht
/ week
Supplément skipper
Slots (5h)
/ verhuur
Vanaf 1 dag
/ dag
PADDLE SURF
/ dag
Wakeboard
/ dag
ESQUÍS ACUÁTICOS ADULTO
/ dag
ESQUÍS ACUÁTICOS NIÑO
/ dag
PROPULSOR ACUÁTICO (SEA DOO)
/ dag
DONUT - HINCHABLE DE ARRASTRE
/ dag
TOALLA (1 unidad)
/ verhuur

Algemene beoordeling

4.5 - 6 reactie

Gedetailleerde beoordelingen
Overeenstemming van de boot
Staat van de boot
Comfort aan boord
Toegankelijkheid
Ontvangst en communicatie
Prijs-kwaliteitverhouding

Ongemodereerde reviews - Gesorteerd van nieuwste naar oudste

Jb
Jb
Automatisch vertaalde tekst
Bonjour Accueil flexible et sympathique Beau Bateau en bon état Il manquait juste une gaffe !
{{ commentTranslate }}
Jorge Antonio
Jorge Antonio
Automatisch vertaalde tekst
Todo prefecto
{{ commentTranslate }}
Astrid
Astrid
Automatisch vertaalde tekst
Échange par mail très fluide, accueil sur site agréable et professionnel, bateau magnifique !
{{ commentTranslate }}
Gema
Gema
Automatisch vertaalde tekst
Muy bien! La gestión en la oficina fue muy ágil y el patrón que nos asignaron tenía experiencia y nos llevó a 4 calas diferentes. Fue encantador!
{{ commentTranslate }}
Cedric
Cedric
Automatisch vertaalde tekst
Bateau très bien Conforme à la description Merci
{{ commentTranslate }}
Rui
Rui
Automatisch vertaalde tekst
Todo perfecto. Recomendable 100 por 100!
{{ commentTranslate }}

Waar is de boot ?


Over de eigenaar, ALVARO R.
ALVARO R.
Super Eigenaar
Lid sinds 2020
PRO
Bekijk alle boten van deze pro
Antwoordpercentage: 100 %
Reactiesnelheid: binnen een uur
Gesproken talen: Spaans, Engels, Italiaans, Frans, Duits
Vanaf
/ dag