Quicksilver 755 open - 2022

Voorgesteld door ALVARO R. - Super Eigenaar - Reactie binnen ~4h

Quicksilver 755 open - 2022

Pro

Voorgesteld door ALVARO R. - Reactie binnen ~4h

8 pers.
225 pk
7,6 meter
2022
Boot zonder bemanning

Over QUICKSILVER 755 OPEN

Automatisch vertaalde tekst

Om deze boot te huren is de kwalificatie Basis Navigatiepatroon vereist. Dankzij de distributie aan boord biedt de bootverhuur in Menorca Quicksilver 755 het comfort van een "Cruissing" type boot met de voordelen van een speedboot, ook ideaal voor watersporten, Met zijn deklay-out en bimini-top die praktisch de hele boot van de achtersteven tot de boeg bedekt, wordt het een zeer comfortabele boot om voor anker te gaan. Bovendien is dit ...

Om deze boot te huren is de kwalificatie Basis Navigatiepatroon vereist. Dankzij de distributie aan boord biedt de bootverhuur in Menorca Quicksilver 755 het comfort van een "Cruissing" type boot met de voordelen van een speedboot, ook ideaal voor watersporten, Met zijn deklay-out en bimini-top die praktisch de hele boot van de achtersteven tot de boeg bedekt, wordt het een zeer comfortabele boot om voor anker te gaan. Bovendien is dit een ideale boot voor het beoefenen van watersporten op Menorca zoals "wake board", "water sky", donut, worst of om de modieuze sport paddle-surfen te beoefenen! Een boot die opvalt door zijn comfort en ruimte in de badkuip voor de maximale capaciteit van de boot, die plaats biedt aan maximaal 8 personen. Met de bootverhuur in Menorca Quicksilver 755 Open, navigeert u met een kruissnelheid van meer dan 20 knopen in totaal comfort, een spectaculair laag verbruik voor een boot van deze lengte bij een kruissnelheid, in staat om te navigeren tot een maximale snelheid van 34 km . Wij stellen deze boot tot uw beschikking, zodat u bij het huren van een boot in Menorca langs de kust van Menorca kunt varen vanuit de haven van Mahón.

Para alquilar esta embarcación, es necesaria la titulación de Patrón de Navegación Básica. Gracias a su distribución a bordo, el alquiler de lancha en Menorca Quicksilver 755 ofrece la comodidad de una embarcación tipo «Cruissing» con las ventajas de una lancha rápida, también ideal para deportes náuticos, Con su distribución en cubierta y toldo bimini que cubre prácticamente toda la embarcación desde la popa a la proa, se convierte en un barco ...

Para alquilar esta embarcación, es necesaria la titulación de Patrón de Navegación Básica. Gracias a su distribución a bordo, el alquiler de lancha en Menorca Quicksilver 755 ofrece la comodidad de una embarcación tipo «Cruissing» con las ventajas de una lancha rápida, también ideal para deportes náuticos, Con su distribución en cubierta y toldo bimini que cubre prácticamente toda la embarcación desde la popa a la proa, se convierte en un barco muy cómodo para el fondeo. Además, este es un barco ideal para la práctica de deportes acuáticos en Menorca como por ejemplo el «wake board», «sky acuático», donnut, salchicha o para practicar el deporte de moda paddle surf! Una embarcación que destaca aparte de su por comodidad y espacio en bañera por la capacidad máxima del barco, pudiendo albergar hasta 8 personas. Con el alquiler de lancha en Menorca Quicksilver 755 Open, navegará a una velocidad de crucero de más de 20 nudos con total comodidad, un consumo espectacularmente bajo para una embarcación de esta eslora a una velocidad de crucero pudiendo navegar hasta los 34km de velocidad máxima. Ponemos a su disposición esta embarcación, para que cuando realice su alquiler de lancha en Menorca pueda navegar por la costa de Menorca saliendo desde el puerto de Mahón.


Details

Huurvoorwaarden

Soort verhuur
Boot zonder bemanning
In- en uitchecktijden:
09:00 / 20:00
Borg
(Direct door de eigenaar verzorgd)
Annuleringsvoorwaarden
Matig
Brandstof
Niet inbegrepen

Boot

Type boot
Motorboot (Motorkruiser)
Model
Quicksilver - 755 open
Bouwjaar
2022
Toegestane capaciteit
8
Aantal cabines
1
Lengte (m)
7,6
Breedte (m)
2,6
Diepgang (m)
0,5
Vermogen
225hp (1 Motor)
Huisdieren toegestaan aan boord
Nee
Lokatie
Haven
Uitrusting
Basis
Andere mogelijke momenten voor vertrek
Mahón

Geschiktheid

Dagexcursies
Watersport

Uitrusting

Navigatie

GPS
VHF

Comfort

Bimini
Tafel
Zonnedek
Buitendouche
Achterste bereik
Bluetooth connection

Recreatie

Waterski

Opties

Limpieza final obligatoria
Verplicht
/ week
Paddle Surf
/ dag
Wake board
/ dag
Esquis acuáticos adulto
/ dag
Esquis acuáticos niño
/ dag
Propulsor acuático (Sea doo)
/ dag
Donut hinchable de arrastre
/ dag
Toalla (1 unidad)
/ verhuur / persoon

Algemene beoordeling

5.0 - 1 reactie

Ongemodereerde reviews - Gesorteerd van nieuwste naar oudste

Jaume
Jaume
Automatisch vertaalde tekst
Barco en perfectas condiciones, perfecto para pasar un dia en familia visitando las calas. Muy buena atención tanto por parte de la oficina como por parte de los marineros. Sin duda me lo guardo para repetir.
{{ commentTranslate }}

Waar is de boot ?


Over de eigenaar, ALVARO R.
ALVARO R.
Super Eigenaar
Lid sinds 2020
PRO
Bekijk alle boten van deze pro
Antwoordpercentage: 100 %
Reactiesnelheid: binnen 4 uur
Gesproken talen: Spaans, Engels, Italiaans, Frans, Duits
Vanaf
/ dag