Quicksilver Activ 755 Sundeck - 2022

Quicksilver Activ 755 Sundeck - 2022

Pro


8 pers.
250 pk
7,6 meter
2022
Met of zonder schipper

Over ALQUILER LANCHA EN MENORCA

Automatisch vertaalde tekst

Het Quicksilver 755 zonnedek is de perfecte combinatie van prestaties, comfort en veelzijdigheid binnen het 7 meter segment, het is ontworpen om te ontspannen in de zon en te genieten van zeilen. Het is perfect om de dag door te brengen met zeilen, verkennen en zwemmen door het kristalheldere water van de baaien van het eiland, watersporten te beoefenen of de nacht aan boord door te brengen. Het biedt een breed scala aan veiligheidsvoorzieningen ...

Het Quicksilver 755 zonnedek is de perfecte combinatie van prestaties, comfort en veelzijdigheid binnen het 7 meter segment, het is ontworpen om te ontspannen in de zon en te genieten van zeilen. Het is perfect om de dag door te brengen met zeilen, verkennen en zwemmen door het kristalheldere water van de baaien van het eiland, watersporten te beoefenen of de nacht aan boord door te brengen. Het biedt een breed scala aan veiligheidsvoorzieningen en uitrusting waarmee u in alle rust van het water kunt genieten met familie of vrienden. Het monteert een 250 pk buitenboordmotor die het beste vermogen levert voor veilige navigatie. Met zijn grote zonnedek in de boeg met geïntegreerde rugleuningen en bekerhouders heeft hij genoeg ruimte voor 3 personen om comfortabel van de zon te genieten. Het biedt een ligbad met een zithoek die kan worden omgebouwd tot een eethoek. Binnen biedt de kajuit veel comfort zodat er overdag 4 personen kunnen eten of 2 personen perfect kunnen overnachten aan boord.

La Quicksilver 755 sundeck es la combinación perfecta entre el rendimiento, la comodidad y la versatilidad dentro del segmento de los 7 metros de eslora, está diseñada para relajarse al sol y disfrutar de la navegación. Es perfecta para exprimir el día navegando, explorando y nadando por las aguas cristalinas de las calas de la isla, practicando deportes náuticos o para pasar la noche a bordo. Ofrece una amplia gama de características de seguridad ...

La Quicksilver 755 sundeck es la combinación perfecta entre el rendimiento, la comodidad y la versatilidad dentro del segmento de los 7 metros de eslora, está diseñada para relajarse al sol y disfrutar de la navegación. Es perfecta para exprimir el día navegando, explorando y nadando por las aguas cristalinas de las calas de la isla, practicando deportes náuticos o para pasar la noche a bordo. Ofrece una amplia gama de características de seguridad y equipamiento que te permite disfrutar del agua en familia o con los amigos de forma tranquila. Monta un motor fueraborda de 250 CV que proporciona la mejor potencia para una navegación segura. Con su amplia zona de solarium en la proa con respaldos integrados y portavasos, tiene espacio suficiente para que 3 personas disfruten del sol cómodamente. Ofrece una bañera con zona de asientos transformables en dinette. Por dentro la cabina ofrece gran comodidad para que 4 personas puedan comer durante el día o 2 personas puedan pasar la noche a bordo perfectamente.


Details

Huurvoorwaarden

Soort verhuur
Boot zonder bemanning
Met schipper
In- en uitchecktijden:
09:00 / 19:00
Borg
(Direct door de eigenaar verzorgd)
Annuleringsvoorwaarden
Aangepast
Brandstof
Niet inbegrepen

Boot

Type boot
Motorboot (Motorkruiser)
Model
Quicksilver - Activ 755 Sundeck Lees meer over dit model
Bouwjaar
2022
Toegestane capaciteit
8
Aantal cabines
1
Aantal slaapplaatsen
2
Lengte (m)
7,6
Breedte (m)
2,6
Diepgang (m)
0,5
Vermogen
250hp (1 Motor) - 4-takt
Brandstoftype
Diesel
Brandstofcapaciteit
280 L
Huisdieren toegestaan aan boord
Ja
Lokatie
Haven
Uitrusting
Basis
Andere mogelijke momenten voor vertrek
Mahón

Geschiktheid

Dagexcursies

Uitrusting

Comfort

Bimini
Tafel
Zonnedek
Achterste bereik

Energie

USB aansluiting

Keuken

Koeler

Recreatie

Snorkelmateriaal
Buitenluidsprekers

Navigatie

GPS
Diepte meter
Electrische ankerlier
Snelheidsmeter

Sanitair

Douche

Opties

Supplément skipper
Vanaf 1 dag
/ dag
Paddle surf
/ dag

Algemene beoordeling

5.0 - 1 reactie

Ongemodereerde reviews - Gesorteerd van nieuwste naar oudste

Emmanuel
Emmanuel
Automatisch vertaalde tekst
Parfait ! Bateau neuf en très bon état, et très fonctionnel. Location à la journée de 8h30 à 19h00. Roberto est très pro et très aimable. Je recommande cette société de location !
{{ commentTranslate }}

Waar is de boot ?


Over de eigenaar, Roberto Pérez Prieto
Roberto Pérez Prieto
Super Eigenaar
Lid sinds 2020
PRO
Bekijk alle boten van deze pro
Vanaf
/ dag