Huur een boot in Leucate, Frankrijk

Kies uw data
Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien

API (alleen admin)

Autonomous (admin only)

Renter (admin only)

Zoekradius

Aantal passagiers

Type huur

Bevrachter

De grootte van de boot

Bouwjaar

Boot vermogen

Aantal cabines

Aantal slaapplaatsen

Model

Boot

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 111911 reviews
Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen

Sorteer op

Huur een boot in Leucate, Frankrijk

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

 

 

Port Leucate, gelegen in het centrum van de Golf van Leeuw in de Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, is een van de grootste Europese jachthavens aan de Middellandse Zee. Collé au Canigou, Leucate biedt een mild mediterraan klimaat in een rustige sfeer, tussen land en zee. De gevarieerde landschappen en de vele activiteiten die worden aangeboden zijn ideaal voor een verblijf met het gezin of met vrienden, aan boord van een Samboat.

Liefhebbers van watersport en natuur, Leucate voldoet aan al uw wensen:

  • De stad is de thuisbasis van een ideale plek voor alle liefhebbers van windsurfen, funboarden, kitesurfen, kitesurfen, stand up paddle: de vijver van Leucate, een plek geschikt voor alle niveaus en zeer veilig. 
  • Port Leucate heeft 1270 ligplaatsen verdeeld over drie bassins en een jachthaven. De Dry Port voegt 350 extra ligplaatsen toe: een plek die perfect is voor de verhuur van privéboten in Leucate.
  • Tot slot heeft de badplaats 17 kilometer aan fijne zandstranden, allemaal voorzien van de Blauwe Vlag, een symbool van een voorbeeldige milieukwaliteit. U kunt genieten van lange wandelingen langs de kust van Port Leucate, in een beschermde omgeving met een natuurlijke charme, geklasseerd als het Regionale Natuurpark van Narbonnaise in de Middellandse Zee.

Aarzel niet langer, huur uw boot in Port Leucate met Samboat !

 

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 111911 reviews