Kies uw data
Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien

API (alleen admin)

Autonomous (admin only)

Renter (admin only)

Zoekradius

Aantal passagiers

Type huur

Bevrachter

De grootte van de boot

Bouwjaar

Boot vermogen

Aantal cabines

Aantal slaapplaatsen

Model

Boot

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 111860 reviews
He
Herman

We had a great day on board with Frederic, he showed us some terrific sailing spots and we really enjoyed the good company

Ma
Mark

Nice boat, well equipped and swift reactions

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen

Sorteer op

Huur een boot in Hyeres, France

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

 

 

4 redenen om een boot te huren in Hyeres

  1. Porquerolles
  2. Haven-Cros
  3. Le Levant
  4. Het schiereiland Giens


Hoeveel kost het om een boot te huren in Hyeres? 


De prijzen variëren tussen 150 € en 400 € per dag voor een motorboot met een gemiddelde van 230 € / dag. Voor een zeilboot of catamaran variëren de prijzen tussen de 900 en 4000 € per week, de gemiddelde prijs is 1500 € per week voor een bewoonbaar vaartuig. 

Wanneer te varen in Hyères? 


De baai van Hyères biedt een verlengd seizoen met zacht weer van april tot oktober. De zomer is heet maar bereikt geen hete temperaturen. De juni- en septemberperiodes zijn ideaal omdat ze minder bezocht worden. Er zijn 2 overheersende winden: de mistral en de oostenwind, hoewel het gebied over het algemeen zeer rustig is. 

Over Hyeres


Hyères, gelegen in de Var, is een perfecte bestemming om de gouden eilanden te ontdekken. De jachthaven maakt deze stad een populaire badplaats voor zeilers en de vegetatie trekt veel toeristen aan die op zoek zijn naar een andere omgeving. Hyères, ook bekend als "Hyères les Palmiers" vanwege de 7.000 palmbomen die er groeien, is dus een ideale plek om watersportactiviteiten en een ontspannen verblijf te combineren. Op 15 kilometer van Toulon staat deze stad bekend om de gemakkelijke toegang tot de havens van de naburige steden en het warme klimaat, wat de verhuur van Hyères-boten bevordert om de natuurlijke rijkdommen van de kust te ontdekken.

Een stad rijk aan activiteiten


Als varen een van de belangrijkste activiteiten van de stad is, onthult Hyères nog andere verrassingen die u zullen bevallen.  Op het programma: thermencentrum om te ontspannen, baaien en stranden om te zwemmen, waaronder dat van Les Darboussières, zeer gewaardeerd om zijn transparante water- en kiezelstrand, paden langs de kust om het uitzicht te bewonderen tijdens een wandeling, en wijnbouw of botanische activiteiten. Bovendien, als u het plezier van uw verblijf wilt verlengen, bezoek dan de archeologische site van Olba, de Calanque du Four à Chaux en de kwelders: Hyères is een havenstad vol natuurlijke wonderen.

Vaar naar de Hyères Eilanden


Huur een zeilboot aan een particulier en zeil naar de Hyères eilanden, ook bekend als de Gouden Eilanden, een paar kilometer verderop per boot. Ontdek de eilanden Port-Cros en zijn nationale park, de eilanden Porquerolles, Le Levant of Bagaud. Eilanden die zich perfect lenen voor een tussenstop voor een dag of een langer verblijf omdat de natuurlijke en wilde schoonheid van deze beschermde en veilige plaatsen zo aantrekkelijk is. Een mogelijke ontsnapping dankzij de goedkope bootverhuur Hyères tussen de turquoise wateren die u toegang geeft tot kleine hoekjes van het paradijs, vaak alleen toegankelijk via de zee.

Varen met een schipper in Hyères


Als u echter liever met een professional naar de Franse Rivièra reist om aan te leggen tot aan de Franse Rivièra, zijn er schippers beschikbaar om u te begeleiden naar de eilanden en kreken die u wilt, dankzij de huur van een zeilboot of halfstijve zeilboot in Hyères, afhankelijk van uw voorkeur. Hij of zij kan u waardevol advies geven om van uw verblijf een unieke ervaring te maken.

 

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 111860 reviews
He
Herman

We had a great day on board with Frederic, he showed us some terrific sailing spots and we really enjoyed the good company

Ma
Mark

Nice boat, well equipped and swift reactions