Huur een boot in Cannes, Frankrijk

Kies uw data
Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien

API (alleen admin)

Autonomous (admin only)

Renter (admin only)

Zoekradius

Aantal passagiers

Type huur

Bevrachter

De grootte van de boot

Bouwjaar

Boot vermogen

Aantal cabines

Aantal slaapplaatsen

Model

Boot

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 98377 reviews
Es
Esther

Very nice boat and very nice skipper. We had an amazing afternoon and everything was very well arranged!

Fr
Fred

Hele fijne en goede boot en perfecte verhuurder. Alles is super verlopen en we hebben een top dag gehad.

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen

Sorteer op

Huur een boot in Cannes, Frankrijk

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

 

 

Cannes

Cannes staat, mede dankzij het jaarlijkse filmfestival, voornamelijk bekend als de stad van glitter and glamour. En hoewel dat imago voor een deel zeker terecht is, heeft de stad veel meer te bieden en is Cannes voor een veel breder publiek een bijzonder interessante bestemming. Het turquoise water van de Middellandse Zee, de witte zandstranden en het historische stadscentrum zullen u overtuigen dat Cannes ook zonder de glitter and glamour één van meest aantrekkelijke en charmante stadjes aan de Middellandse Zee is.

Slenter over La Croisette tot u uitkomt in het hart van de de oude vissershaven en ontdek de luxe en elegantie in combinatie met de authenticiteit van deze vissersstad.

Eenmaal aangekomen in de haven kunt via SamBoat een zeil- of motorboot huren en vertrekt u voor een dagtocht in de stralende zon over het diepblauwe water van de Middellandse Zee. De omstandigheden om te varen zijn in Cannes zijn ideaal. Matige wind in combinatie met een meestal kalme zee maken Cannes een ideale uitvalsbasis voor al uw boottochtjes, of u nu liever zeilt of met een motorboot op pad gaat.

Als u de stad vanaf het water bekijkt ziet u het contrast tussen de bijzondere architectuur en het water pas goed. Vanuit Cannes vaart u gemakkelijk naar de eilanden van Lérins, waar u direct in een hele andere wereld terecht komt. De geur van dennenbomen komt u tegemoet als u de eilanden nadert en hier vindt u nog eenzame verlaten strandjes, zoals bijvoorbeeld op het eiland Sainte-Marguerite.

 

Internationale evenementen

Cannes is een wereldberoemde stad. De oude haven van Cannes wordt door vele zeevaarders gezien als een absolute ‘must-do’. Eén van de havens is de wereld die je bezocht moet hebben. Doordat de haven zo dicht bij het stadscentrum ligt, kunt vanaf uw ligplaats in deze marina profiteren van alle festivals en evenementen die Cannes te bieden heeft. Het meest bekend is zonder twijfel natuurlijk het filmfestival, maar dit is niet het enige grote evenement dat jaarlijks in Cannes gehouden wordt. Het NRJ muziekfestival is een ander groot evenement dat jaarlijks in Cannes neerstrijkt en er zijn nog vele andere evenementen die allen tezamen zorgen voor een bijzondere dynamiek en energie in deze stad, met name gedurende de zomermaanden. Het huren van een boot via SamBoat vanuit de haven van Cannes is dus niet alleen de ideale oplossing om er eens met de boot op uit te trekken, maar biedt u ook een ideale uitvalsbasis om de vele evenementen in de stad te bezoeken!

 

Een boot huren in Cannes

Naast al deze evenementen staat Cannes ook bekend om de luxe levensstijl. Door een luxe jacht te boeken via SamBoat kunt u voor één of een paar dagen ook deel uitmaken van deze levensstijl van luxe aan de Franse rivièra. Aanleggen naast de prachtige luxe jachten die overal aangemeerd liggen is op zich al een bijzondere ervaring. Er heerst altijd een bijzonder gemoedelijke sfeer in de jachthavens en onder schippers is het gebruikelijk elkaar zo nu en dan eens aan boord uit te nodigen. Voor u het weet wordt u uitgenodigd op de koffie of voor een aperitief aan boord en brengt u er één van de meest bijzondere middagen van uw leven door in gezelschap van een multimiljonair. Onze tip zou dan ook zijn, leer vooral een aantal basisbeginselen van de Franse taal om met uw mede schippers te kunnen communiceren.

Maar ook hier geldt Cannes is niet alleen jet-set, glitter and glamour en luxe jachten.

Als u rust en kalmte zoekt dan vaart u simpelweg uit naar één van de eilanden in de buurt of legt u aan in één van de vele kleinere rustige stadjes aan de Franse rivièra. Met uw via SamBoat gehuurde boot zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 98377 reviews
Es
Esther

Very nice boat and very nice skipper. We had an amazing afternoon and everything was very well arranged!

Fr
Fred

Hele fijne en goede boot en perfecte verhuurder. Alles is super verlopen en we hebben een top dag gehad.