Huur een boot in Argelès-sur-Mer, Frankrijk voor de Beste Prijs!

Huur een boot in Argelès-sur-Mer, Frankrijk

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

In de regio Languedoc-Roussillon ligt Argelès-sur-Mer, tussen Collioure en Saint-André. Deze gemeente heeft een goede naam omdat ze doorkruist wordt door verschillende rivieren zoals de Tech, de Ribereta en de Massane.

Er zijn veel wateractiviteiten: waterskiën, wakeboarden, parachutespringen, duiken, enz.
Argelès-sur-Mer is een klein paradijs tussen de zee en de bergen, en niet ver van Spanje, en is een populaire bestemming voor watersporters en toeristen.

De haven van Argelès sur Mer krijgt sinds 1998 het label van de Blauwe Vlag, een bewijs van haar engagement voor het behoud van het milieu. Het heeft 858 zitplaatsen, waarvan 20 voor bezoekers. U vindt er de nodige uitrusting: vers water, elektriciteit, sanitair, afwasbakjes, wi-fi, koolwaterstofafscheiders, brandstoffen, lanceerplatform, afvalverwijdering...

In Argelès heeft Samboat alle soorten boten te huur. U vindt de boot die bij u past onder onze ruime keuze aan motorboten, halfstijve boten en zeilboten.

Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien

Aantal passagiers

Type huur

Type boot

Loueur

De grootte van de boot

{{ formatLength(filters.boat_details.length[0]) }}
{{ formatLength(filters.boat_details.length[1]) }}

Bouwjaar

{{ filters.year[0] }}
{{ filters.year[1] }}

Equipements

Aantal cabines

Aantal slaapplaatsen

Merk

Model

Bateau

Type activiteit

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 46475 reviews
Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen