Kies uw data
Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien

API (alleen admin)

Autonomous (admin only)

Renter (admin only)

Zoekradius

Aantal passagiers

Type huur

Bevrachter

De grootte van de boot

Bouwjaar

Boot vermogen

Aantal cabines

Aantal slaapplaatsen

Model

Boot

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 111504 reviews
Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen

Sorteer op

Huur een boot in Toulon, Frankrijk

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

Ontdek de mooiste gebieden van de Middellandse Zee tijdens een bezoek aan de stad Toulon. Vaarliefhebbers, stap op een boot en bewonder de manoeuvres van de veerboten en de militaire gebouwen aan de uitgang van de haven. Geniet bij Toulon van een leuk uitje en maak een omweg naar de eilanden Hyères, Port-Cros, een van de meest fascinerende eilanden in de regio, Porquerolles, de baai van Hyères of de kreken van Cassis.

Of u nu een paar uur of een paar dagen wilt vertrekken, huur een zeil- of motorboot en maak van Toulon uw vertrekpunt. Voor de avonturiers is er de mogelijkheid om naar de kust van Corsica of Sardinië te varen. Uw verblijf zal een gelegenheid zijn om te genieten van de prachtige landschappen die Toulon en de regio u met familie of vrienden te bieden heeft. De stad heeft een bijzonder gunstig klimaat voor navigatie en nautische activiteiten die uw verblijf in de Middellandse Zee onvergetelijk zullen maken. Kies uw boot op Samboat.fr en huur hem veilig aan een individu om te profiteren van de voorkeurstarieven en het plezier van het zeilen te proeven.

 

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 111504 reviews