Kies uw data
Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien

API (alleen admin)

Autonomous (admin only)

Renter (admin only)

Zoekradius

Aantal passagiers

Type huur

Bevrachter

De grootte van de boot

Bouwjaar

Boot vermogen

Aantal cabines

Aantal slaapplaatsen

Model

Boot

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 114577 reviews
Je
Jeroen

Fantastic service, skipper and respond time. Beautiful boat

Ev
Evgeni

Alles was super goed geregeld!

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen

Sorteer op

Huur een boot in Split, Kroatië

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

 

 

Split. Een prachtige historische stad

Voordat u er op uit trekt met uw gehuurde boot bezoekt u de stad Split en bewondert u de vele plekken die aangemerkt zijn als UNESCO werelderfgoed. Met zijn grote verscheidenheid aan gebouwen en verschillende stijlen in architectuur komt de historie van de stad echt tot leven. Er is zoveel te zien en te doen in Split, dat het te ver gaat om alles hier op te noemen. Een paar bezienswaardigheden willen we er echter wel voor u uitpikken, want een een bezoek aan split is niet compleet zonder een bezoek aan de Kathedraal van St. Domnius, het Paleis van Diocletianus en het museum van de Kroatische beeldhouwer en architect Ivan Mestrovic.

Naast de architectuur en de historische bezienswaardigheden, zijn er in Split gedurende het hele jaar ook vele interessante evenementen. Als u in de zomer een boot huurt in Split dan is dat de perfecte gelegenheid om het Split Summer Festival bij te wonen. Dit festival dat duurt van half juni t/m half augustus biedt u van alles op het gebied van muziek, theater, dans, opera, poppenspel en ballet.

 

De Dalmatische Kust

Kroatië is één van de populairste bestemmingen voor een vaarvakantie in Europa. Er zijn een kleine 1200 eilanden en met ruim 5000 km kustlijn is er altijd iets nieuws te ontdekken.

 

Huur een boot in Split

Als echte watersport enthousiast mag u natuurlijk de jaarlijkse Mrduja Regatta niet missen. Deze race over 22 mijl die in 1927 voor het eerst gehouden werd wordt elk jaar in September gehouden. Door het grote aantal deelnemers en de adembenemende landschappen staat deze regatta altijd garant voor een prachtig schouwspel. Maar ook als u hier niet bij kunt zijn, er zijn gedurende het voor- en najaar vele andere regatta's in Split.

De haven van Split is perfect om via SamBoat een zeil-, motorboot of catamaran te huren. U kunt een boot met of zonder schipper huren en uw ontdekkingstocht in de omgeving beginnen. Bezoek bijvoorbeeld Trogir, Milna of Stobrec.

Een tocht van Split naar Milna is een echte aanrader. Milna ligt op het eiland Rac en staat vooral bekend om zijn prachtige baai waar ooit de Romeinse keizer Diocletianus een beschutte haven gevonden heeft om zijn vloot voor anker te laten gaan gedurende de bouw van zijn paleis in Split.

 

Het klimaat in Split

Split ligt in de Kroatische regio Dalmatië aan de Adriatische Zee. Net als op alle andere plekken aan de Dalmatische Kust kent Split een mediterraan klimaat. Eigenlijk valt er gedurende het hele jaar vrij weinig regen, maar we kunnen November als de natste maand aanmerken. De zomers zijn heerlijk warm en tijdens de zwoele zomeravonden blijft het zelfs ‘s nachts nog warm genoeg om heerlijk te zwemmen. De gemiddelde temperatuur is 26 graden overdag van juni t/m september. In de winter is het in Split beduidend kouder als in de rest van Kroatië en kan de temperatuur wel dalen tot rond het vriespunt.

 

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 114577 reviews
Je
Jeroen

Fantastic service, skipper and respond time. Beautiful boat

Ev
Evgeni

Alles was super goed geregeld!