Huur een boot in Saint-Tropez, Frankrijk voor de Beste Prijs!

Huur een boot in Saint-Tropez, Frankrijk

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

 

 

Saint-Tropez. Mythisch dorp aan de Côte d’Azur

Saint-Tropez is een mythisch dorp aan de Côte d’Azur en trekt bezoekers van over de hele wereld. Voor vele beroemdheden is het een favoriete vakantieplek in de zomer. Het stadje is vooral bekend geworden door Brigitte Bardot en natuurlijk de serie films van de franse acteur Louis de Funes: Les Gendarmes de Saint-Tropez.

Herfst, winter en voorjaar is het een rustig dorp waar het leven langzaam voortkabbelt, maar in de zomer transformeert het stadje zich hippe en beroemde badplaats. De haven loopt vol met de meest luxe en prestigieuze zeil- en motorboten, de cafés en terrassen zijn druk bezet met toeristen uit alle windstreken die zich vergapen aan de modewinkels en ‘s nachts hippe feesten bezoeken in trendy nachtclubs.

Aan de pittoreske haven vindt u prachtig de oude, traditionele huizen met hun gekleurde gevels. Als u besluit om een wandeling te maken dan wordt de charme van het dorp nog eens bevestigd als u door de wijk La Ponche slentert en daar op plein van Les Lices de inwoners ziet genieten van een potje pétanque.

 

Een boot huren in Saint-Tropez

In mei en juni vinden de ‘Bravades’ plaats, de lokale traditionele feesten die in het teken staan van het militaire en religieuze verleden van het dorp. In oktober is wordt  ‘Zeilen van Saint-Tropez’ gehouden, een feest in het teken van het nautisme en de haven van het dorp ontvangt dan de mooiste klassieke en moderne zeilboten.

Via SamBoat kunt u uiteraard ook zelf een zeil- of motorboot huren en er op uit trekken voor een tocht op de Middellandse Zee.

Er is geen betere manier om kennis te maken met de Franse Rivièra dan vanaf het water. Bekijk bijvoorbeeld eens de Corniche d’Or vanaf het water. Deze Corniche d’Or, oftewel de Gouden Kust Route’ loopt van Cannes naar Saint Raphaël en biedt u een prachtig uitzicht op het contrast van de roodkleurige bergen van het Esterel gebergte en het azuurblauwe water van de Middellandse Zee.

Een andere tocht die absoluut de moeite waard is, is naar de Calanques van Cassis. Deze tocht voert u langs de indrukwekkende inhammen van de Franse rivièra, de zgn. calanques. Het uitzicht op de rotsachtige kust die overgaat in het hemelsblauwe water is ronduit adembenemend. Ga voor anker in één van deze inhammen en u zult ontdekken dat het water hier zowaar nog helderder en kunt genieten van de vele vissen en het onderwaterleven dat zich afspeelt rondom de boot.

 

Het klimaat in Saint-Tropez

Officieel wonen er in Saint-Tropez slechts zesduizend mensen, maar in de zomermaanden stroomt het stadje vol met toeristen en beroemdheden van over de hele wereld. Het heeft een mediterraan klimaat met milde winters, warme zomers en bijna geen neerslag in de zomermaanden. Saint-Tropez heeft bijna drieduizend zonuren per jaar en is daarmee een van de meest zonzekere bestemmingen in Frankrijk. Hierdoor is het ook zeer populair bij de internationale jetset. Vele sterren uit de wereld van de film, muziek en sport kiezen ervoor om in de zomer te bivakkeren op een zeil- of motorjacht in de haven van Saint-Tropez.

Het kan echter wel regenen in de zomer en als dat gebeurt dan is dat vaak kort, maar zeer heftig in de vorm van zwaar onweer. In het najaar kan het nog steeds zeer aangenaam zijn, maar vanaf november wordt de kans op grijze luchten en regen wel steeds groter.

 

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 66714 reviews
Ev
Evelyn

Prima boot, goede uitleg. Snelle reactie. Plek was niet zo gemakkelijk te vinden, maar met een telefoontje helemaal geregeld. Ook een goede plek gekregen om de auto te parkeren. Top dag gehad!

Jo
Jos

Fast reaction and great boat for a day of sailing on the coastal waters.

Trier par
Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien

Rayon de recherche

Aantal passagiers

Type huur

Type boot

Loueur

De grootte van de boot

Bouwjaar

Puissance du bateau

Equipements

Aantal cabines

Aantal slaapplaatsen

Merk

Model

Bateau

Type activiteit

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 66714 reviews
Ev
Evelyn

Prima boot, goede uitleg. Snelle reactie. Plek was niet zo gemakkelijk te vinden, maar met een telefoontje helemaal geregeld. Ook een goede plek gekregen om de auto te parkeren. Top dag gehad!

Jo
Jos

Fast reaction and great boat for a day of sailing on the coastal waters.

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen

Ze zijn hier in te zien: Algemene Gebruikers Voorwaarden