Bénéteau Oceanis 321 Clipper - 2021

Voorgesteld door Jose Manuel - Super Eigenaar - Reactie binnen een uur

Bénéteau Oceanis 321 Clipper - 2021


Voorgesteld door Jose Manuel - Reactie binnen een uur

10 pers.
2 cabins
10 meter
2021
Met of zonder schipper

Over VELERO DE CRUCERO BENETEAU OCEANIS 321

Automatisch vertaalde tekst

Mijn boot is een Beneteau Oceanis 321 zeilboot van 10 meter lang, het is een boot die is opgevat als een pure cruiser, zeer stabiel en nobel om comfortabel en veilig te navigeren, hij presteert goed in bijna alle omstandigheden, hoewel hij zijn beste manieren laat zien met wind door de vin. Het heeft een 30 pk Volvo Penta-motor waarmee het een kruissnelheid van ongeveer 6 knopen kan aanhouden als er geen wind is. Het grootzeil en Genova zijn furrable ...

Mijn boot is een Beneteau Oceanis 321 zeilboot van 10 meter lang, het is een boot die is opgevat als een pure cruiser, zeer stabiel en nobel om comfortabel en veilig te navigeren, hij presteert goed in bijna alle omstandigheden, hoewel hij zijn beste manieren laat zien met wind door de vin. Het heeft een 30 pk Volvo Penta-motor waarmee het een kruissnelheid van ongeveer 6 knopen kan aanhouden als er geen wind is. Het grootzeil en Genova zijn furrable dus de manoeuvre van het hijsen van zeilen is vereenvoudigd genoeg, trek gewoon aan de schoot zodat het zeil van de binnenkant van de mast afrolt en naar buiten komt. Zo zeilen is kinderspel! Het heeft een grote luifel die het hele bad bedekt, met de mogelijkheid om nog een verlenging toe te voegen door middel van ritsen wanneer het verankerd is om veel meer schaduw te hebben op zomerdagen, en in het midden van het bad heeft het een tafel die in twee delen is opgeklapt dat het kan worden verwijderd en in een paar seconden kan worden aangebracht, zodat het niet in de weg zit wanneer het niet in gebruik is. Met een capaciteit voor 10 personen in navigatie, hoewel ideaal, om te slapen, raad ik een maximum van 5/6 bemanningsleden aan, afhankelijk van of er kinderen reizen en de dagen dat u van plan bent aan boord te zijn, om een aangename en comfortabele vakantie te garanderen. Het heeft alle mogelijke comfort in dit type boot. Het interieur valt op door zijn grote bewoonbaarheid, echt als we aan boord leven, het gevoel dat wordt waargenomen is dat van een boot met een veel grotere lengte, de ruimte wordt echt goed gebruikt. Het heeft twee hutten, één aan de boeg en de andere aan de achtersteven. De boeg is de typische hut met driehoekige bedmatten en is perfect voor twee personen. Het achterschip is enorm omdat het in een dwarsrichting is geplaatst en de volledige ruimte van de badkuip in beslag neemt. Het is wat de meeste aandacht trekt als je de boot voor de eerste keer bezoekt, 3 volwassenen kunnen comfortabel slapen zonder elkaar aan te raken. In het centrale deel van de boot is er de eettafel die in verschillende delen kan worden geopend zodat alle diners ze kunnen er comfortabel omheen zitten, de twee krukken aan elke kant zijn degenen die ook als stapelbedden dienen als de avond valt. Voor de rest heeft het een grote keuken met gasfornuis en oven, koelkast, magnetron en allerlei keukengerei om een paar dagen aan boord door te brengen. Het heeft ook een badkamer, klein maar voldoende om comfortabel naar het toilet te gaan, te douchen of om te kleden. Het heeft een elektrische boiler die werkt op zowel 12 als 220 volt, zodat je altijd warm water beschikbaar hebt, zelfs als je in een baai voor anker ligt. De buitenkant heeft veel voorzieningen om de dag aan boord door te brengen en te genieten van zeilen. De stoelen zijn gemaakt van teakhout en hebben ook kussens die ook naar de boeg van de boot kunnen worden verplaatst en een fantastisch solarium vormen.

Mi barco es un velero Beneteau Oceanis 321 de 10 metros de eslora, es un barco concebido como crucero puro, muy estable y noble para navegar cómodos y seguros ,se desenvuelve bien en casi cualquier condición, aunque demuestra sus mejores maneras con vientos por la aleta . Tiene un motor Volvo Penta de 30 cv que le permite mantener una velocidad de crucero en torno a 6 nudos cuando no hay viento. La vela mayor y la Genova son enrollables por lo que ...

Mi barco es un velero Beneteau Oceanis 321 de 10 metros de eslora, es un barco concebido como crucero puro, muy estable y noble para navegar cómodos y seguros ,se desenvuelve bien en casi cualquier condición, aunque demuestra sus mejores maneras con vientos por la aleta . Tiene un motor Volvo Penta de 30 cv que le permite mantener una velocidad de crucero en torno a 6 nudos cuando no hay viento. La vela mayor y la Genova son enrollables por lo que la maniobra de izar velas se simplifica bastante, basta con tirar de la escota para que la vela se desenrrolle del interior del mástil y salga hacia el exterior. Navegar así es un juego de niños!. Tiene un gran toldo que cubre toda la bañera , con la posibilidad de añadirle otra extensión mediante cremalleras cuando se está fondeado para tener mucha más sombra en los dias de verano, y en el centro de la bañera dispone de una mesa plegada en dos partes que se puede quitar y poner en pocos segundos para que no moleste cuando no se está utilizando. Con capacidad para 10 personas en navegación , aunque lo ideal , para dormir yo recomiendo un máximo de 5/6 tripulantes según si viajan niños y de los dias que pienses estar a bordo , para asegurarse unas vacaciones placenteras y cómodas. Dispone de todas las comodidades posibles en este tipo de barcos . El interior destaca por su gran habitabilidad, realmente cuando hacemos la vida abordo, la sensación que se percibe es la de estar en un barco de una eslora muy superior, el espacio está realmente bien aprovechado. Tiene dos camarotes uno a proa y otra a popa. El de proa es el típico camarote con las colchonetas de la cama en forma triangular y es perfecto para dos personas. El de popa, es enorme debido a que esta dispuesto en forma transversal y ocupa todo el espacio de la bañera. Es lo que más llama la atención cuando visitas por primera vez la embarcación, pueden dormir cómodamente 3 adultos sin tocarse unos con otros .En la parte central del barco , esta situada la mesa de comedor que se abre en varias partes para que todos los comensales puedan sentarse cómodamente a su alrededor, las dos banquetas que hay a cada banda , son las que sirven también de literas cuando cae la noche. Por lo demás , dispone de una amplia cocina con hornilla y horno a gas, frigorífico, microondas y todo tipo de utensilios de cocina para pasar unos dias a bordo. También tiene un baño, pequeño pero suficiente para usar cómodamente el wc, tomar una ducha o cambiarte de ropa. Dispone de termo eléctrico que funciona tanto a 12 voltios como a 220, por lo que siempre tienes disponible agua caliente aunque estes fondeado en cualquier cala. El exterior cuenta con muchas comodidades para pasar el día a bordo y disfrutar de la navegación. Los asientos son de madera de teka y además cuentas con colchonetas que también se pueden trasladar a la proa del barco y formar un fantástico solarium.


Details

Huurvoorwaarden

Soort verhuur
Boot zonder bemanning
Met schipper
Met gids
In- en uitchecktijden:
10:00 / 19:00
Borgsom (zonder schipper)
(Direct door de eigenaar verzorgd)
Borgsom (met schipper)
(Direct door de eigenaar verzorgd)
Annuleringsvoorwaarden
Matig
Brandstof
Niet inbegrepen

Boot

Type boot
Zeilboot (Kielboot)
Model
Bénéteau - Oceanis 321 Clipper
Bouwjaar
2021
Toegestane capaciteit
10
Aantal cabines
2
Aantal slaapplaatsen
7
Lengte (m)
10
Breedte (m)
3,4
Diepgang (m)
1,4
Vermogen
30hp (1 Motor) - 4-takt
Brandstoftype
Diesel
Brandstofcapaciteit
70 L
Huisdieren toegestaan aan boord
Nee
Lokatie
Haven
Uitrusting
Basis
Andere mogelijke momenten voor vertrek
Puerto de Almeria

Geschiktheid

Dagexcursies
Cruise

Uitrusting

Navigatie

GPS
Diepte meter
Electrische ankerlier
Automatische piloot
VHF
Snelheidsmeter

Sanitair

WC
Douche
Warm water
Zoet water
Badkamer

Comfort

Bimini
Tafel
Zonnedek
Buitendouche
Fans
Outdoor cushions
Bluetooth connection
Teak cockpit

Recreatie

Zwemtrap
Duikmateriaal
TV
Buitenluidsprekers

Energie

220V stopcontact
USB aansluiting

Keuken

Koelkast
Diepvries
Gootsteen
Oven
Gasfornuis
Koffiezetapparaat
Magnetron

Opties

Supplément skipper
Slots
/ verhuur
Vanaf 1 dag
/ dag

Algemene beoordeling

5.0 - 4 reactie

Ongemodereerde reviews - Gesorteerd van nieuwste naar oudste

Johannes
Johannes
Automatisch vertaalde tekst
Tuvimos un día maravilloso. Todo súper profesional y recomendable
{{ commentTranslate }}
Maria De La O
Maria De La O
Automatisch vertaalde tekst
El barco y el patrón Emilio totalmente recomendables
{{ commentTranslate }}
Jorge
Jorge
Automatisch vertaalde tekst
Barco fabuloso y propietario aún mejor. Barco bien cuidado y atento a todo en todo momento. Repetiremos sin duda, así da gusto.
{{ commentTranslate }}
Marcos
Marcos
Automatisch vertaalde tekst
Inmejorable!! El barco está en muy buen estado y José Manuel está pendiente en todo momento. Estuvimos una semana y repetiremos. Pongo 5 estrellas porque no hay mas.
{{ commentTranslate }}

Waar is de boot ?


Over de eigenaar, Jose Manuel
Jose Manuel
Super Eigenaar
Lid sinds 2021
Antwoordpercentage: 100 %
Reactiesnelheid: binnen een uur
Gesproken talen: Spaans
Identiteitsbewijs

gecontroleerd

Telefoonnummer

gecontroleerd

E-mailadres

gecontroleerd

Vanaf
/ dag