Huur een boot in Parijs, Frankrijk

Kies uw data
Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien

API (alleen admin)

Autonomous (admin only)

Renter (admin only)

Zoekradius

Aantal passagiers

Type huur

Bevrachter

De grootte van de boot

Bouwjaar

Boot vermogen

Aantal cabines

Aantal slaapplaatsen

Model

Boot

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 111911 reviews
Fr
Friso

Was super gaaf

Va
Valerie

Wij boekten deze boot voor een vrijgezellenfeestje, en het was echt geweldig! Aanrader

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen

Sorteer op

Huur een boot in Parijs, Frankrijk

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

 

 

Parijs, de hoofdstad van Frankrijk, is de op een na meest toeristische stad ter wereld dankzij haar onmiskenbare charme: het combineert de Franse elegantie van het stadsleven met het magische en romantische karakter van de kanalen en rivieren die de stad doorkruisen.


Dankzij een Parijse bootverhuur kunt u een cruise op de Seine maken en door het hart van de stad varen. Laat u verrassen door de monumenten die voor uw ogen passeren en geef een magische smaak aan uw zeereis: bewonder de architectuur van de Notre-Dame kathedraal of laat u betoveren door het prachtige uitzicht op de Eiffeltoren.

Vaar naar Île Saint Louis waar rust een must is, ver van de toeristische drukte.

Als de zon ondergaat, kunt u het panoramische uitzicht aan boord van een schip bewonderen: u geniet van een adembenemend uitzicht op de monumenten van Parijs en u kunt een ongewone en/of romantische avond beleven aan de kade, of u nu met vrienden of geliefden bent.

Bootverhuur Parijs tussen particulieren is het ideale vervoermiddel om Parijs te bezoeken binnen de stadsmuren en in het hart van de regio Ile de France. Vaarliefhebbers zullen blij zijn om te kunnen varen op het kanaal Saint-Martin, het stroomgebied van de Villette, het Ourcq-kanaal of de beroemde rivier de Seine om de hoofdstad te ontdekken onder een nieuw, ontspannend en altijd als een magisch oog.

Vind de boot van uw dromen voor een originele nacht of een reis op zee, Samboat biedt u vele huuraanbiedingen tussen particulieren en tegen een onklopbare prijs.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

 

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 111911 reviews
Fr
Friso

Was super gaaf

Va
Valerie

Wij boekten deze boot voor een vrijgezellenfeestje, en het was echt geweldig! Aanrader