Huur een boot in Parijs, Frankrijk voor de Beste Prijs!

Huur een boot in Parijs, Frankrijk

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

Parijs, de hoofdstad van Frankrijk, is de op een na meest toeristische stad ter wereld dankzij haar onmiskenbare charme: het combineert de Franse elegantie van het stadsleven met het magische en romantische karakter van de kanalen en rivieren die de stad doorkruisen.


Dankzij een Parijse bootverhuur kunt u een cruise op de Seine maken en door het hart van de stad varen. Laat u verrassen door de monumenten die voor uw ogen passeren en geef een magische smaak aan uw zeereis: bewonder de architectuur van de Notre-Dame kathedraal of laat u betoveren door het prachtige uitzicht op de Eiffeltoren.

Vaar naar Île Saint Louis waar rust een must is, ver van de toeristische drukte.

Als de zon ondergaat, kunt u het panoramische uitzicht aan boord van een schip bewonderen: u geniet van een adembenemend uitzicht op de monumenten van Parijs en u kunt een ongewone en/of romantische avond beleven aan de kade, of u nu met vrienden of geliefden bent.

Bootverhuur Parijs tussen particulieren is het ideale vervoermiddel om Parijs te bezoeken binnen de stadsmuren en in het hart van de regio Ile de France. Vaarliefhebbers zullen blij zijn om te kunnen varen op het kanaal Saint-Martin, het stroomgebied van de Villette, het Ourcq-kanaal of de beroemde rivier de Seine om de hoofdstad te ontdekken onder een nieuw, ontspannend en altijd als een magisch oog.

Vind de boot van uw dromen voor een originele nacht of een reis op zee, Samboat biedt u vele huuraanbiedingen tussen particulieren en tegen een onklopbare prijs.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien

Aantal passagiers

Type huur

Type boot

Loueur

De grootte van de boot

{{ formatLength(filters.boat_details.length[0]) }}
{{ formatLength(filters.boat_details.length[1]) }}

Bouwjaar

{{ filters.year[0] }}
{{ filters.year[1] }}

Puissance du bateau

{{ formatPower(filters.announcement.motor_power[0]) }}
{{ formatPower(filters.announcement.motor_power[1]) }}

Equipements

Aantal cabines

Aantal slaapplaatsen

Merk

Model

Bateau

Type activiteit

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.88/5 •Gebaseerd op 54986 reviews
Fr
Friso

Was super gaaf

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen