Kies uw data
Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien

API (alleen admin)

Autonome (admin only)

Loueur (admin only)

Zoekradius

Aantal passagiers

Type huur

Bevrachter

De grootte van de boot

Bouwjaar

Boot vermogen

Aantal cabines

Aantal slaapplaatsen

Model

Boot

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 91315 reviews
Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen

Sorteer op

Huur een boot in Palavas-les-Flots, Frankrijk voor de Beste Prijs!

Huur een boot in Palavas-les-Flots, Frankrijk

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

 

 

Gelegen in de Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées, op slechts 10 kilometer van Montpellier, is Palavas-les-Flots een ideale jachthaven om te genieten van de Golf van de Leeuwen en de Middellandse Zee dankzij de bootverhuur van Palavas-les-Flots. 

De haven van Palavas-les-Flots, met het label "Blauwe Vlag en Schone Haven", biedt de schippers een gedenkwaardige ervaring dankzij de kwaliteit van de dienstverlening: 1.100 ankerplaatsen, waarvan 50 voor passerende boten, zoet water, elektriciteit, sanitaire voorzieningen/douches, internet, benzinestation, zwartwaterpomp en afvalinzameling.

Geniet ter plaatse van wateractiviteiten zoals jetskiën, kanoën, kitesurfen, scubaduiken of parachutespringen, of laat u betoveren door de fijne zandstranden langs de kust.
Palavas-les-Flots is een wandelaar en natuurliefhebber en is vol met plaatsen om te ontdekken, zoals de beklimming van de Pic du Loup om te genieten van een adembenemend uitzicht.

Als u zich aan het einde van de dag wilt vermaken, zijn er verschillende mogelijkheden: neem een pauze en woon gratis concerten bij in de stad, geniet van de spanning van het attractiepark Luna Park of maak een wandeling door de avondmarkten die elke vrijdag in de zomer worden gehouden.

Vaar in de richting van de Grande-Motte en de Grau-du-Roi.

 

Van Palavas-les-Flots tot Grau-du-Roi, langs Carnon en La Grande-Motte, volgen de stranden elkaar één voor één op, tot groot genoegen van de watersporters.
Ontdek aan boord van een boot de vijver die naar Carnon leidt en bewonder de Flamingo's of zilverreigers met uitzicht op de ondergaande zon. Een echte show.

Vervolg uw tocht richting La Grande-Motte en ontdek de originele piramidevormige architectuur en de dennenbossen, vaar dan naar Le Grau-du-Roi; bestemmingen die de dynamiek van de winkels en de rust van de natuur combineren.

Koers naar Agde et Sète

Huur een boot in Palavas-les-Flots en laat u van het kanaal naar Sète varen. Deze stad genaamd "La Venise du Languedoc" vindt haar specifieke karakter in de kanalen die haar doorkruisen en haar kleurrijke gevels, en zal u verleiden met haar natuurlijke hulpbronnen, de authenticiteit van haar vissershaven en de vele inhammen waar u kunt stoppen.

Als u wilt ontsnappen aan de grote bevolkte stranden, ontdek dan rustigere plaatsen zoals de Plagette, een pittoresk klein strandje beschut tegen de kliffen van Cap d'Adge.
Ontdek ook de Grande Conque: deze door de zee in de vulkanische klif uitgehouwen baai wordt beschouwd als een van de mooiste plekken in de stad en zal u bekoren met zijn zwarte zandstrand en transparante water.

 

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 91315 reviews