Huur een boot in Marseille, Frankrijk

Kies uw data
Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien

API (alleen admin)

Autonomous (admin only)

Renter (admin only)

Zoekradius

Aantal passagiers

Type huur

Bevrachter

De grootte van de boot

Bouwjaar

Boot vermogen

Aantal cabines

Aantal slaapplaatsen

Model

Boot

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 111881 reviews
Ma
Mark

Nice boat, well equipped and swift reactions

Br
Bram

Perfect service, great communication and a very nice boat. Would recommend Vincent!

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen

Sorteer op

Huur een boot in Marseille, Frankrijk

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

 

 

Waarom een boot huren in Marseille? 

 

 • Bezoek het nationaal park van de calanques (Goudes, Sormiou, Morgiou, En-veau, En-veau....).
 • Eiland Riou (Monasterio Calanque) 
 • Het eiland Friuli
 • Het kasteel van If
 • De toegang tot de haven van Marseille 


Hoeveel kost een boot in Marseille? 


Een motorboot in Marseille kost tussen 130 en 500 € voor een dagtocht, de gemiddelde prijs is 220 € / dag. Voor een zeilboot varieert de prijs tussen de 1100 en 4000 € voor een week varen. Een schipper kost gemiddeld 150 € /dag. 

Over Marsille 


Vertrekhavens : 

 • Oude haven 
 • Rood uiteinde
 • De Estaque 
 • Friuli
 • De Goudes
 • Sormiou
 • De Madrague
 • Callelong


Ga naar de Phocaïsche stad die u zal verleiden met haar authentieke en maritieme charme waar de verschillende havens u uitnodigen om zowel voor een reis naar de zee met of zonder schipper tegen zeer betaalbare prijzen te reizen. Marseille is ook vol met kleine natuurlijke schatten waarvan de reputatie goed is gevestigd. Er zijn de stranden van Prado, Catalanen en Pointe-Rouge om te genieten van de geneugten van een vakantie die rust, wilde schoonheid en watersport combineert. Door een boot te huren in Marseille, ontdekt u de stad vanuit een nieuw perspectief. Terwijl u aan boord van uw zeilboot of motorboot vaart, geniet u van de verborgen hoekjes van Marseille onder de zon, die het grote publiek niet kent. Huur de boot van uw dromen of zelfs een jacht en ontdek de beroemde kreken van Marseille.


De bootverhuur in Marseille tussen particulieren geeft u de mogelijkheid om te genieten van een droomcruise door de wonderen van de Provence-Alpes-Côte d'Azur regio. Tussen de kreken, de kroonlijst en de specifieke charme van Marseille: deze stad is de ideale bestemming voor watersporters. Met 24 jachthavens heeft Marseille voldoende ruimte om uw boot aan te leggen. Voor een eenvoudige overnachting aan de kade, of een lang verblijf, aarzel niet om contact op te nemen met de havenkapiteinsdiensten om uw aankomst te organiseren. De haven van Sausset-les-Pins, gelegen tussen Cap Couronne en Cap Méjean, biedt plaats aan 524 boten, waarvan 42 gereserveerd zijn voor bezoekers. De haven van Carry-le-Rouet, verder naar het zuiden gelegen, heeft een capaciteit van 559 ligplaatsen, waarvan er 30 gewijd zijn aan het ontvangen van bezoekers. De oude haven van Marseille, gelegen in het hart van het stadscentrum, heeft 3200 plaatsen, waarvan 30 voor de bezoekers. U kunt uw boot ook aanmeren in de havens van La Madrague de Gignac, Figuière, Le Grand Méjean, Le Petit Méjean, Le Petit Méjean, La Vesse, Le Vallon des Auffes, Malmousque, Le Frioul, La Fausse Monaie, La Pointe Rouge, La Madrague de Montredon, L'Escalette, Les Croisettes, Les Goudes, Callelongue, Sormiou, Morgiou, La Ciotat, Les Capucins - La Ciotat, Les Capucins, Les Capucins - La Ciotat, La Ciotat, La Vesse, Le Vallon des Auffes, Le Pointe Rouge, La Madrague, Le Frioul, La Fausse Monaie, La Fausse, Les Croisettes, Callelongue, La Ciotat, La Ciotat, Les Ciotats.

Verken de kreken van Cassis en Marseille per schip 

Geniet van de andere ankerplaatsen die de prachtige kust biedt dankzij de huur van een halfstijve boot die is aangepast om tussen de kreken te varen en naar de mooie Provençaalse haven van Cassis te varen, een paar uur varen verderop. Laat u verrassen door de turquoise kreken zoals En Vau - bekend om de schoonheid van de hoge kliffen - Sormiou en Morgiou, in het hart van het nationale park. 

Boot huren naar La Ciotat 

Niet ver van Cassis en Marseille ligt de stad La Ciotat, die een majestueus natuurlijk erfgoed bevat. Als u er met de boot stopt, kunt u een wandeling maken door het 17 hectare grote Mugelpark of uitrusten op de omringende stranden die voor de watersporters een gevoel van ontsnapping geven.

Varen met een schipper in Marseille 

Een schipper kan u ook meenemen naar de omgeving van Marseille met een goedkope bootverhuur in Marseille en u zijn persoonlijk advies geven over de mooiste plekjes om per boot te verkennen. Het enige wat overblijft is om je te laten leiden door de golven en tussenstops. Open uw ogen wijd open voor het natuurlijke schouwspel dat voor u ligt. Aarzel niet om voor anker te gaan en een boot te huren aan een particulier!

 

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 111881 reviews
Ma
Mark

Nice boat, well equipped and swift reactions

Br
Bram

Perfect service, great communication and a very nice boat. Would recommend Vincent!