Huur een boot in Lège-Cap-Ferret, Frankrijk

Kies uw data
Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien

API (alleen admin)

Autonomous (admin only)

Renter (admin only)

Zoekradius

Aantal passagiers

Type huur

Bevrachter

De grootte van de boot

Bouwjaar

Boot vermogen

Aantal cabines

Aantal slaapplaatsen

Model

Boot

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 111911 reviews
Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen

Sorteer op

Huur een boot in Lège-Cap-Ferret, Frankrijk

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

 

 

Ontdek Cap Ferret, het prachtige schiereiland dat de Atlantische Oceaan scheidt van het bekken van Arcachon. Gelegen in het departement van de Gironde, het schiereiland heeft een ongelooflijke schoonheid. Met meer dan 50 boten beschikbaar, SamBoat biedt de grootste selectie van boten in Cap Ferret. Langs de kust, bewonder de dennenbossen voor zover het oog kan zien, samen met uitgestrekte zandvlakten met meer dan 25 km aan stranden. Stop bij Conche du Mimbeau en zijn charmante strand, en ga dan naar de vuurtoren van Cap Ferret, die meer dan 52 meter hoog is en een adembenemend uitzicht biedt op het bekken. Ook moet u er een punt van maken om de Dune du Pyla op te gaan voor nog meer ongelooflijke bezienswaardigheden.

Of u nu van zeilen of motorboot varen houdt, u zult zeker genieten van deze prachtige landschappen door een van de vele schepen op SamBoat. Tijdens uw reis, moet u zeker profiteren van het advies en de inzichten van de booteigenaren om uw vakantie te optimaliseren.

 

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 111911 reviews