Huur een boot in Lefkas, Griekenland

Kies uw data
Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien

API (alleen admin)

Autonomous (admin only)

Renter (admin only)

Zoekradius

Aantal passagiers

Type huur

Bevrachter

De grootte van de boot

Bouwjaar

Boot vermogen

Aantal cabines

Aantal slaapplaatsen

Model

Boot

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 93333 reviews
Br
Bruno

Smooth and clear rental proces. Gilles is a pleasant person. Even by a routine check of the maritieme Gendarmerie, everything was in order!

Yv
Yves

Good boat with great power. Clear instructions and nice owner.

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen

Sorteer op

Huur een boot in Lefkas, Griekenland

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

 

 

Varen op de Ionische Zee

Griekenland biedt u alles wat u een vaarvakantie verwacht. U vaart van haven naar haven, van eiland naar eiland en geniet van alles wat de dag u te bieden heeft. U begint met een heerlijk ontbijtje op de kade of aan boord om vervolgens het anker te lichten en op weg te gaan naar uw volgende bestemming. Onderweg bezoekt u de meest prachtige baaien, stranden en geniet van de prachtige kustlijn. Eenmaal aangekomen op uw volgende bestemming geniet u van een zonsondergang en de heerlijke Griekse keuken in een restaurant in de haven. ‘s Avonds nog een borreltje in dat leuke haven barretje met de lokale bevolking om de volgende dag weer het anker te lichten op weg naar een nieuw avontuur.

 

De Ionische eilanden

De Ionische eilanden zijn een eilandengroep die bestaat uit zeven eilanden die ten westen van het Griekse vasteland liggen. In het Grieks heet de eilandengroep Heptanisa, wat zeven eilanden betekent. De eilandengroep bestaat uit: Corfu, Lefkas, Ithaka, Kefalonia, Paxi, Zakynthos en Kythira. Huur via SamBoat uw zeil- of motorboot in Lefkas. De ideale uitvalsbasis voor uw vaarvakantie op de Ionische zee.

 

Huur uw boot op Lefkas

Lefkas is één van de Griekse eilanden in de Ionische zee. U vindt het ten zuiden Corfu en ten noorden van Kefalonia. Lefkas is bij uitstek één van de eilanden om als startpunt te gebruiken voor uw vaarvakantie. Het heeft een uitgebreid en goed onderhouden wegennetwerk en een bijzonder goed georganiseerde haven die volledig is toegerust voor toeristisch bootverkeer.

Aktion National Airport (ook wel Preveza genoemd / airport code PVK) is de luchthaven op Lefkas. In het zomerseizoen wordt deze luchthaven vanuit de grootste Europese steden rechtstreeks aangevlogen en ook vanuit Amsterdam wordt door chartermaatschappijen als TUI en Transavia een rechtstreekse vliegverbinding onderhouden.

Als u dat wilt kunt u ook met de auto naar Lefkas. Er is een (gratis) brugverbinding met het vasteland van Griekenland. Naast Lefkas stad zijn er nog een aantal andere stadjes op het eiland die zeker het bezoeken waard zijn. Denk aan Nidri, Poros, Syvota en Vassiliki. stuk voor stuk prachtige toeristische plekjes, waarvan Lefkas stad en Nidri de grootste en dus de drukste zijn.

 

Toegankelijk, interessant en comfortabel

Uw vaarvakantie op de Ionische Zee en dan met name met een vertrek vanuit Lefkas biedt u vele voordelen. Om te beginnen is Lefkas makkelijk toegankelijk. Met het vliegtuig, de ferry of met de auto, vanuit heel Europa bent u er zo. Alhoewel Lekas zelf een grote toeristische trekpleister is, met een bijzonder grote vloot aan huurboten en dus veel toerisme, zijn er nog vele rustige en onbedorven plekjes te vinden zodra u Lefkas verlaten heeft en eenmaal op pad bent. U heeft dus het voordeel van een grote keuze in zeil- en motorboten, maar kunt tegelijk nog echt op ontdekkingsreis. Vanuit Lefkas bezoekt u de volgende havens: Petriti-Corfu, Lakka-Paxos, Gaios-Paxos, Nidri-Lefkas, Vliko-Lefkas, Sivota-Lefkas, Vathi-Meganisi, Spiglia-Meganisi, Vathi-Ithaka, Kioni-Ithaka, Assos-Kefalonia, Fiskardo-Kefalonia en Zante.

Zelfs buiten het seizoen kunt u in de meeste van deze havens prima terecht voor een heerlijke maaltijd en proviand. Diesel voor de boot en water, groenten, vlees en vis zijn over het algemeen heel goed verkrijgbaar.

De omgeving is één en al genieten. De groene heuvels van de eilanden, het zicht op de bergen van het vasteland, u vaart door prachtige lagunes en u ontwaart regelmatig de meest prachtige kastelen aan de kust. U maakt onderdeel uit van een ansichtkaart!

 

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 93333 reviews
Br
Bruno

Smooth and clear rental proces. Gilles is a pleasant person. Even by a routine check of the maritieme Gendarmerie, everything was in order!

Yv
Yves

Good boat with great power. Clear instructions and nice owner.