Huur een boot in La Ciotat, Frankrijk

Kies uw data
Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien

API (alleen admin)

Autonomous (admin only)

Renter (admin only)

Zoekradius

Aantal passagiers

Type huur

Bevrachter

De grootte van de boot

Bouwjaar

Boot vermogen

Aantal cabines

Aantal slaapplaatsen

Model

Boot

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 111911 reviews
Ma
Mark

Nice boat, well equipped and swift reactions

Br
Bram

Perfect service, great communication and a very nice boat. Would recommend Vincent!

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen

Sorteer op

Huur een boot in La Ciotat, Frankrijk

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

 

 

Boot huren in La Ciotat


In de wijk Bouches-du-Rhône, tussen Marseille en Toulon, ligt de must-see stad La Ciotat. Ga naar deze warme bestemming, waar u kunt zeilen en privé-bootverhuur kunt doen. La Ciotat biedt veel watersportactiviteiten, want het beschikt over vier havens die plaats bieden aan 1500 en alle zeer majestueuze boten per jaar. Het omvat de havens van de Capucins, Saint-Jean, de nieuwe jachthaven en Port Vieux. Al deze plaatsen bieden u de mogelijkheid om te varen, ver van de zomerse drukte, dankzij de particuliere bootverhuur van Samboat in La Ciotat.

Op weg naar de beek van de Mugel

Vaar in de richting van de beek van de Mugel met zijn turquoise en doorschijnende water dat de grootste kreek van de badplaats is. Deze voorproefje van het paradijs gewaardeerd door de watersporters heeft een kiezelstrand en een uniek uitzicht op het groene eiland en de Eagle Nose. U kunt dan zwemmen, kajakken of peddelen of de onderwaterwereld verkennen en toveren. Door de bescherming van de Adelaarsneus tegen de Mistral heeft La Ciotat het natuurreservaat van de Mugel ontwikkeld met een tropische flora van 17 hectare, waardoor het microklimaat optimaal tot zijn recht komt. Een bijzondere en ontspannende plek, ideaal na het zeilen met een goedkope bootverhuur in La Ciotat.

Verken de kreken van Cassis en Marseille per boot

Huur een zeil- of motorboot en ga naar Marseille, de stad zal manieren vinden om u te verleiden met zijn authenticiteit en charme. Geniet van het reizen door de verschillende havens aan te doen of vaar naar de kreken tussen Cassis en Marseille zoals En Vau, Sormiou of Morgiou om te genieten van een onderdompeling tussen de Middellandse Zee en de indrukwekkende kliffen daar.

Huur een boot en vaar naar de eilanden van Hyères.

 

Voor een langere tocht vaart u naar de eilanden van Hyères, ook wel de Gouden Eilanden genoemd. Vergeet niet om privé een boot te huren en dan te vertrekken om de eilanden Port-Cros en hun nationale park of de eilanden Porquerolles te ontdekken. Het turquoise water en de te bewonderen landschappen zullen u verleiden en uw ontsnapping zal onvergetelijk zijn.

Varen met een schipper in La Ciotat

Als u de voorkeur geeft aan zeilen met een professional, zijn er schippers beschikbaar om u naar de plek te brengen waar de wind u vanuit La Ciotat zal leiden. Het is ook een gelegenheid om een lokale bevolking te ontmoeten en hem om tips te vragen over de plaatsen om te verkennen met een bootverhuur. Aarzel niet meer om voor anker te gaan en een privé boot te huren!

Aarzel niet langer, huur een boot in La Ciotat met Samboat!

 

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 111911 reviews
Ma
Mark

Nice boat, well equipped and swift reactions

Br
Bram

Perfect service, great communication and a very nice boat. Would recommend Vincent!