Kies uw data
Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien

API (alleen admin)

Autonomous (admin only)

Renter (admin only)

Zoekradius

Aantal passagiers

Type huur

Bevrachter

De grootte van de boot

Bouwjaar

Boot vermogen

Aantal cabines

Aantal slaapplaatsen

Model

Boot

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 98906 reviews
Pa
Pascalle

Fijne dag gehad op de boot van Nicolas. We hadden geen vaarbewijs, dus deze boot was ideaal. Goede instructies en prettig geholpen. Communicatie via Google translate ging prima!

Sa
Sabine

Lovely boat for a daytrip, Alex is a very nice and reliable host, he answers every call or text within a minute, we had a wonderful day in this new and very pretty boat.

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen

Sorteer op

Huur een boot in Fréjus, Frankrijk

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

 

 

Fréjus

Fréjus ligt in de Provence, in het departement Var en heette in de oudheid Forum Julli. Het is de stad waar in het jaar 50 voor Christus een marinebasis gevestigd werd door niemand minder dan Julius Caesar en was daarmee de eerste militaire haven van het Romeinse Middellandse Zeegebied. Fréjus ligt op de kustroute tussen Ste Maxime en Cannes was ooit een klein en rustig landbouwdorpje. Vandaag de dag is Fréjus een stad van kunst en cultuur aan de Franse Rivièra. Een bijzonder gevarieerde, aangename en fijne vakantiebestemming voor het hele gezin.

De stad herbergt vele historische monumenten. Bekijk bijvoorbeeld de monumentale amfitheaters die dateren uit de eerste en tweede eeuw, of de kathedraal van Notre Dame die dateert uit de vijfde eeuw. En dan zijn er nog het Fréjus Aquaduct en de dam van Malpasset. Als gevolg van het instorten van deze dam in 1959 is toen de hele stad onder water gelopen.

Fréjus heeft ook een rijke artistieke historie. Onder andere de Romeinse dichter Gaius Cornelius Gallus, de Franse revolutionair Emmanuel Joseph Sieyès en de Romeinse generaal Gnaeus Julius Agricola hebben er gewoond.

Behalve de historische en de artistieke aspecten van Fréjus, heeft de stad ook gewoon die heerlijk relaxte atmosfeer van het Middellandse Zeegebied. Als u door de smalle straatjes loopt kunt u genieten van alles wat deze regio te bieden heeft aan lekkernijen, zoals honing, truffels, olijfolie en wijn. Kortom alles wat de hedendaagse gestresste mens nodig heeft om helemaal tot rust te komen. Voeg hierbij nog de prachtige stranden en het plaatje is compleet.

Fréjus kent acht verschillende stranden dus er is altijd wel iets te doen voor iedereen. Van een strandwandeling to een verfrissende duik, kayakken, windsurfen, kite surfen of zeilen, vissen of huur een boot via SamBoat om de kust te ontdekken. Met dermate veel mogelijkheden op watersport gebied is Fréjus de ideale bestemming om tijdens de hete zomer wat verkoeling te zoeken.

 

Huur een boot in Fréjus

Hoewel Fréjus als stad meer dan voldoende te bieden heeft voor een interessant en aangenaam verblijf, blijft het de Middellandse Zee die van Fréjus een echte topbestemming maakt. De lokale jachthaven biedt plaats aan ruim 700 boten en er zijn 40 plaatsen speciaal  gereserveerd voor voorbijgangers. De jachthaven biedt vele faciliteiten, waaronder zoetwater inname, elektriciteit, sanitair, wifi en brandstof.

U kunt in Fréjus een zeil- of motorboot huren via SamBoat en profiteren van de ideale ligging voor verschillende trips. Fréjus zelf strekt zich uit over een kustlijn van zeven kilometer die bestaat uit fijn zand zover het oog reikt met een afwisselend berglandschap dat bestaat uit het vulkanisch gesteente van het Esterel massief.

Vaar bijvoorbeeld eens naar het strand van La Baumette en u kunt zwemmen in het helderste water dat u ooit zult zien. Ga voor anker en vaar met uw bijboot naar het strand voor een fantastische picknick met een prachtig uitzicht op Île d’Or. Verder zijn er vele kreken en inhammen te bereiken vanuit Fréjus. Bijvoorbeeld de kreken van Anglais met zijn rode rotsen,, de volledig geïsoleerde kreek van Saint Barthélemy of de kreek van Grand- Boucharel.

Wilt u iets verder dan kunt u vanuit Fréjus ook de steden Cannes en Saint Tropez bereiken. Zeer dynamische en tot de verbeelding sprekende bestemmingen. Met name in de zomer zijn deze Mediterrane steden ware toeristische trekpleisters bomvol met interessante evenementen.

 

Het klimaat in Fréjus

Fréjus ligt aan de Middellandse Zee en het zal dan ook niet verbazen dat het een Middellandse Zeeklimaat heeft. Met name in de maanden juni, juli en augustus is het een zeer zonzekere bestemming met gemiddelde temperaturen van tussen de 24 en 27 graden. Met zijn prachtige stranden en vele watersport mogelijkheden om een beetje verkoeling te zoeken is Fréjus echt de ideale bestemming voor uw zomervakantie.

 

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 98906 reviews
Pa
Pascalle

Fijne dag gehad op de boot van Nicolas. We hadden geen vaarbewijs, dus deze boot was ideaal. Goede instructies en prettig geholpen. Communicatie via Google translate ging prima!

Sa
Sabine

Lovely boat for a daytrip, Alex is a very nice and reliable host, he answers every call or text within a minute, we had a wonderful day in this new and very pretty boat.