Kies uw data
Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien

API (alleen admin)

Autonome (admin only)

Loueur (admin only)

Zoekradius

Aantal passagiers

Type huur

Bevrachter

De grootte van de boot

Bouwjaar

Boot vermogen

Aantal cabines

Aantal slaapplaatsen

Model

Boot

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 91290 reviews
Ma
Maarten

Vriendelijke man, je ziet en merkt dat hij zijn uiterste best doet. De boot is zeer geschikt voor de omgeving, vangt golven goed op en hebt nagenoeg geen last van golfspray. De motor is ook erg zuinig!

Al
Alexander

Vriendelijk en professioneel. . De boot was prima. Aanrader!

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen

Sorteer op

Huur een boot in Cogolin, Frankrijk voor de Beste Prijs!

Huur een boot in Cogolin, Frankrijk

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

 

 


Cogolin verkennen

Reizen en ontrafelen van de schoonheid van deze wereld is zeker een droom van velen en terecht; alles in deze wereld is het waard om gezien te worden. In feite zijn er bepaalde bestemmingen die het verdienen om bovenaan de lijst te staan! Cogolin in Frankrijk is er één van.

Cogolin ligt in het hart van de Golf van Saint-Tropez, op de hellingen van het Massif des Maures. Het is een zeer charmante toeristische trekpleister en ligt op slechts een steenworp afstand van de kust. Het is een zeer bekende vakantiebestemming onder de mensen vanwege de omgeving; pittoresk en ontspannend. De stad geniet ook van een randje omdat het zeer dicht bij de stranden van Saint-Tropez ligt; een extra attractie!

Bovendien heeft Cogolin het hele jaar door een zeer gematigd klimaat. Het mediterrane klimaat in combinatie met een oude Franse charme maken het een 'must' als het gaat om het verkennen van Zuid-Frankrijk. Hierdoor komen de mensen vaak in de zomer naar de stad. De stad strekt zich ook langzaam uit van het land tot aan de oevers van de Middellandse Zee. Deze eigenschap maakt het een van de zeer weinige gemeenten die dit tentoonstellen in het departement Var.

Zoals u al kunt concluderen, heeft de stad inderdaad een vakantieresort dat veel te bieden heeft. Van het erfgoed, vakmanschap tot de natuurlijke omgeving; alles is de moeite waard om te bekijken! Er is ook diversiteit.

De gemakkelijkste manier om Cogolin te bereiken is door helemaal naar Cannes, Nice of Marseille te vliegen. Dit zijn andere Franse steden. Hier kunt u een auto huren en met de auto naar Cogolin rijden. Het is ongeveer 2 uur rijden!

Bootverhuur in Cogolin

Om de Cote d'Azur ten volle te ervaren, hoeft u alleen maar een boot te huren in Cogolin!

Er zijn verschillende verhuurmogelijkheden beschikbaar als het gaat om het charteren van boten. Er zijn een aantal boten met verschillende stijlen en capaciteiten beschikbaar. Van luxe jachten, prive-zeilboten tot de opblaasbare ribboten; alles is er om uit te kiezen op de tafel!

Over het algemeen bieden de botenbureaus u een kapitein om uw boot te bevaren terwijl u gewoon geniet van de mystieke schoonheid van de Cote D'Azur met uw geliefden. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat uw gemak als kapitein en bemanning onvermoeibaar en graag werken om ervoor te zorgen dat uw ervaring het beste van alles is. U kunt er echter ook een huren zonder kapitein als u dat wenst. De beste optie, in het geval dat u zelf door het water wilt peddelen, is een kajak. Over het algemeen zijn deze kajaks ook goedkoper dan andere kajaks en geven u de mogelijkheid om op welke manier dan ook rond te dwalen. Dus nu kunt u het turquoise water en de omgeving zo lang als u wilt verkennen!

U kunt ook kiezen voor een monohull en een catamaran zeilboot als u in stijl wilt zeilen. Het is een van de fantastische manieren om Zuid-Frankrijk te ontrafelen. Bekijk comfortabel de kleine donsjes langs de kust, terwijl u van alle voorzieningen kunt genieten. Klinkt koel, nietwaar?

Deze botenbureaus kunnen ook een rondleiding aanbieden met de verhuurmogelijkheden.

Deze boten en water reizende voertuigen kunnen worden gehuurd voor een dag, enkele uren, en zelfs dagen. Meestal zijn de kosten voor het huren van deze boten niet zo hoog. Maar luxe jachten kunnen wel een mooi bedrag vragen. Maar is het uiteindelijk niet de moeite waard?

Naast het doel van de reis, kunt u deze boten ook huren voor deelname aan watersporten. Watersporten zoals waterskiën, stand up paddle boarding, en nog veel meer zijn gebruikelijk in Cogolin.

 

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 91290 reviews
Ma
Maarten

Vriendelijke man, je ziet en merkt dat hij zijn uiterste best doet. De boot is zeer geschikt voor de omgeving, vangt golven goed op en hebt nagenoeg geen last van golfspray. De motor is ook erg zuinig!

Al
Alexander

Vriendelijk en professioneel. . De boot was prima. Aanrader!