Huur een boot in Lac Léman, Frankrijk

Kies uw data
Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien

API (alleen admin)

Autonomous (admin only)

Renter (admin only)

Zoekradius

Aantal passagiers

Type huur

Bevrachter

De grootte van de boot

Bouwjaar

Boot vermogen

Aantal cabines

Aantal slaapplaatsen

Model

Boot

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 111911 reviews
Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen

Sorteer op

Huur een boot in Lac Léman, Frankrijk

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

 

 

Het prachtige meer van Genève, Zwitserland

Lac Leman, in de volksmond bekend als het meer van Genève, is niet alleen het grootste meer van Zwitserland, maar ook het grootste zoetwaterlichaam van het land. In feite is het meer van Genève zo uitgestrekt dat het ook langs de grens van Frankrijk kronkelt.

Het meer heeft een unieke halvemaanvorm. Het landschap dat u daar begroet is bijna te mooi om waar te zijn. Er zijn veel steden en dorpen langs het meer. Een van deze aan de Zwitserse kant is de regio Lavaux.

Wat de plaats extra bijzonder maakt, is dat het meer dan 800 hectare aan terrasvormige wijngaarden is die zich over ongeveer 30 kilometer langs de oevers van het meer uitstrekken. Dit is het grootste ongestoorde wijngaardgebied van Zwitserland. Het is zeer oud en de vondsten gaan terug tot de Romeinse tijd. Deze plaats wordt niet alleen door toeristen bezocht, maar het is ook een werelderfgoed dat door de UNESCO beschermd is.

Lausanne is een andere stad langs de oevers van de rivier die zeer uitnodigend is, maar vaak over het hoofd wordt gezien. De stad heeft een overvloed aan geschiedenis, dat merkt u meteen als u door de steile straatjes wandelt en de oude stadswijk bezoekt. Naast een overvloed aan historisch erfgoed is de stad ook beroemd om zijn lokale delicatessen en het nachtleven.

Het meer van Genève is in alle opzichten onvergelijkbaar. Niet alleen heeft het dramatisch mooie landschappen, maar het heeft ook enkele van de schoonste wateren in de wereld. Afgezien daarvan zullen alle steden en dorpen langs het meer een aantal van de beste lokale markten van Zwitserland hebben. U vindt alle manieren van vintage en tweedehands artikelen, soms zelfs verkocht aan de waterkant.

In de zomer is er een grote Zwitserse folkloremarkt in de stad Vevey. In deze markt vindt u vele snuisterijen en lokale items, waaronder prachtige traditionele jurken.

Huur een boot in het meer van Genève

Heb je ooit geprobeerd opstaan met peddelen? Nou, het water van het meer van Genève is ideaal als u het wilt proberen! Gelukkig kunt u gemakkelijk een waterfiets huren als u het wilt proberen. De verhuur van waterfietsen is echter niet de enige service die de gastvrije steden aan het meer van Genève bieden.

U vindt er ook bootverhuur die de mogelijkheid bieden tot raften en tubbing. Dit is perfect voor de avontuurlijke zielen die het meer bezoeken. Samen met rafting, kunt u gemakkelijk vinden verhuur voor kanoën en kajakken met veel verschillende opties voor uw gemak.

De meeste van de tijd, de wateren van het meer van Genève zijn rustig. Ze kunnen optimaal blijken te zijn voor degenen die op zoek zijn naar vrije tijd. Bootverhuur voor "pleziervaartuigen" cruises zijn gemakkelijk beschikbaar. Ook hier zijn er tal van mogelijkheden. U kunt kiezen voor meer luxe schepen of iets minder chique als u werkt met een budget.

Als u privé wilt varen, kunt u een jacht charteren om u te vermaken in uw comfortzone. Bent u nieuw in de gehele zeilwereld, dan bieden de verhuurbedrijven aan om een bemanning of een schipper mee te sturen. Dit zijn professionals die bekend zijn met de hoeken en gaten van het meer.

U kunt ook een schip charteren voor een sightseeing rond het meer. Dit zal u helpen om uw geest op te frissen en te bewijzen dat het een prachtige ervaring is. Als u van vissen houdt, dan kiest u daar ook voor, want in de omgeving kunt u ook een vissersboot huren.

Het meer van Genève is een perfecte plek om tot rust te komen. Het ongelooflijk mooie uitzicht maken u wenst dat u kon blijven voor altijd en hoewel u misschien niet in staat om voor altijd te blijven, kunt u zeker het meeste uit uw reis maken. Dus als u op zoek bent naar innerlijke rust zijn de wateren van het meer van Genève klaar om u dat en nog veel meer te geven.

 

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 111911 reviews