Kies uw data
Voer uw data in om de exacte prijzen en beschikbare boten te zien

API (alleen admin)

Autonome (admin only)

Loueur (admin only)

Zoekradius

Aantal passagiers

Type huur

Bevrachter

De grootte van de boot

Bouwjaar

Boot vermogen

Aantal cabines

Aantal slaapplaatsen

Model

Boot

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 91294 reviews
Hulp nodig bij het vinden van de perfecte boot?

Een SamBoat adviseur vindt voor u de beste aanbiedingen

Sorteer op

Huur een boot in Bahamas voor de Beste Prijs!

Huur een boot in Bahamas

via SamBoat: zeilboten, motorboten, jachten, semi-rigide rubberboten, catamarans of woonboten. Wij bieden een breed scala aan boten te huur, met of zonder schipper vanaf €50 /dag. Voor een onvergetelijke vakantie. Leef een week op een zeilboot of motorboot. Huur per dag of per week. SamBoat biedt u botenverhuur van professionals of particuliere eigenaren tegen de beste prijs.

 

 

De Bahama's is de droombestemming van bijna iedereen op de planeet. Reizigers van alle soorten hebben de Bahama's op hun lijstje staan. Er zijn eindeloos veel redenen om de Bahama's te willen bezoeken. Het is een tropisch paradijs met kristalhelder water, roze zandstranden en een eindeloze hoeveelheid zon om dat prachtige bruine kleurtje te bereiken. 

De archipel herbergt meer dan 700 eilanden, de ene mooier dan de andere. Hoewel de stranden op de meeste kaarten, toeristische brochure, enz. het gezicht van de Bahama's zijn geworden, is er veel meer te zien en te beleven in het tropische paradijs. Wie van plan is om de Bahama's te bezoeken, moet snel verder lezen om te weten wat de koraalarchipel voor hen in petto heeft. 

Zeilen op de Bahama's


Met honderden eilanden, duizenden vierkante kilometers warm water en ontelbare mogelijkheden om verschillende watersporten te beoefenen, is dit de place to be als je een natuurliefhebber of zeiler bent. 

Zonder boot kunt u de prachtige eilanden niet verkennen. Je hebt er zeker behoefte aan om van het ene eiland naar het andere te springen. Om uw tropische droom waar te maken, huurt u een boot op de Bahama's om uw tropische droom waar te maken. Houd er rekening mee dat als u de Bahama's bezoekt, een boot geen luxe is, maar een noodzaak. Er zijn genoeg boten beschikbaar om te huren op SamBoat. 

Toeristen die goed kunnen zeilen en in het bezit zijn van de nodige vaarbewijzen kunnen een boot huren op de Bahama's. Jachthavens zijn, in termen van kwaliteit, van het hoogste niveau. Daar kunt u tanken, aanleggen en de diensten van professionals inhuren om de boot te repareren. Als u dat niet wilt, kunt u ook gewoon een jacht huren met een schipper. 

Motorboten en RIB's zijn ideaal voor korte joyrides en wie zich verder wil wagen kan kiezen voor catamarans en zeilboten. De superrijken bezoeken dit gebied vaak met hun jachten en superjachten. Dat betekent niet dat u geen toegang heeft tot deze manier van leven. Bekijk de beschikbare jachten op SamBoat. Omdat het uw meest gedenkwaardige vakantie zou moeten zijn, is geen enkele droom onbereikbaar, ook al heeft u een beperkt budget. De bootverhuur op de Bahama's op SamBoat is zeer betaalbaar. Dus, charter een jacht op de Bahama's en ervaar het tropische paradijs in stijl. 

De beste manier om de Bahama's te bereiken?


Door de lucht


De Bahamas-archipel heeft drie grote en 54 andere luchthavens. De drukste is in de hoofdstad Nassau; de internationale luchthaven Lynden Pindling International Airport heeft drie terminals die Amerikaanse, niet-Amerikaanse en charter- en binnenlandse vluchten bedienen. De Bahama's heeft een directe vlucht van en naar de buurlanden, het Verenigd Koninkrijk, Canada en de Verenigde Staten.

Bij het bereiken van de Lynden Pindling International Airport, kunnen toeristen vliegen naar hun bestemming eilanden. Van de luchthaven naar uw accommodatie op Nassau eiland kunnen toeristen een auto huren of een taxi huren buiten de luchthaven. 

Door water


Talrijke jachthavens - zowel privé als onder overheidscontrole - bevinden zich in de hele archipel. De cruiseschiphaven in Nassau is een van de drukst bezochte havens, waar vaak jachten en schepen uit Florida, VS, te vinden zijn. Toeristen die de Bahama's via het water bereiken, moeten de nodige documenten overleggen voordat ze de hoofdstad binnenkomen. 

Het weer op de Bahama's


De Bahamas archipel biedt de perfecte omstandigheden voor gezinnen, beginnende en ervaren zeilers. Het weer is het hele jaar door zonnig en warm. Maar het hoogseizoen is tussen half december en begin april. De archipel beleeft officieel geen winter. Tijdens deze maanden is de temperatuur niet te warm en het water is kristalhelder en warm - ideale tijd en perfecte omstandigheden om een boot te huren op de Bahamas. 

Het koraalparadijs is getuige van een schaars toeristisch publiek tussen juni en november. Dat komt omdat deze maanden samenvallen met het Atlantische orkaanseizoen. De maand mei is het begin van het regenseizoen; door de regen zijn de toeristen gedwongen om meer tijd in hun hotelkamer door te brengen dan op de boot. 

De meeste hotels en resorts zijn in het hoogseizoen volgeboekt; hetzelfde geldt voor vluchten en bootverhuur. Om de vlucht, boot en accommodatie van uw keuze te boeken tijdens het hoogseizoen, wordt toeristen geadviseerd om ruim van tevoren te plannen en te boeken. Toeristen die van plan zijn om veel tijd op het strand door te brengen en/of een boot te huren in deze archipel moeten gaan tijdens de zonnigste maand, in april - de perfecte maand om te genieten van de zon en te duiken, snorkelen, en andere watersporten. 

De schouder en het laagseizoen trekken nog steeds toeristen aan, maar niet in grote aantallen. De meeste hotels en verhuurdiensten bieden aantrekkelijke kortingen voor toeristen. Er zijn tal van evenementen om de toeristen het hele jaar door te vermaken. 

  • Het hoogseizoen: half december tot april.
  • Het laagseizoen: Augustus tot november
  • Het schouderseizoen: Mei tot juli

Dingen om te doen op de Bahama's


Er is maar één manier om uw vakantie bijzonder te maken: een boot huren op de Bahama's. Boottochten bieden enorme mogelijkheden om te gaan eilandhoppen, te genieten van de vele stranden, een grote verscheidenheid aan zeeleven te zien en deel te nemen aan talrijke watersporten. Tijdens de voorbereiding van de vakantie route, niet toe te voegen de Cat Island, Crooked Island, Paradise Island, Harbour Island, Long Island, Eleuthera, Andros en Abaco-eilanden op de lijst. 

Uw bezoek aan de Bahama's is niet compleet zonder een bezoek aan Exuma om de zwemmende varkens te zien. De laatste tijd is deze dierenactiviteit - ongewoon maar fascinerend - uitgegroeid tot een van de grootste toeristische attracties. 

Een archipel met 700 eilanden staat garant voor een grote verscheidenheid aan voedsel, culturen en souvenirs. Eetfestivals komen vaak voor en het trekt een enorme menigte van de lokale bevolking en toeristen. Veel toeristen bezoeken de regio alleen maar voor een kans om te genieten van de verbazingwekkende keukens en het lokale entertainment tijdens de culinaire festiviteiten en culturele evenementen. Degenen die van plan zijn een reis naar de Bahama's in mei en juni mogen het Eleuthera Ananas Festival en het All Andros Crab Fest niet missen. 

Er is iets verbazingwekkends, uniek en speciaals aan elk eiland of elke kaaimuur. Het is onmogelijk om in één vakantie te genieten van alles wat het koraalparadijs te bieden heeft. Huur een jacht op de Bahama's en geef het de beste kans. Reis naar Harbour Island en kom tot rust op de roze zandstranden. Ook de volgende zijn een must-attend en must-attent: het Junkanoo Carnaval van de Bahama's, de Dean's Blue Hole, het Long Island Museum, Adderly Plantation, en het Columbus Monument. 

 

Een 5-sterrendienst die door de gebruikers wordt gewaardeerd
Samboat is beoordeeld 4.87/5 •Gebaseerd op 91294 reviews