Menorquin-Yachts Menorquin Yachts 180 - 2009

Menorquin-Yachts Menorquin Yachts 180 - 2009

Pro


6 pers.
1350 pk
18 meter
2009
Met schipper

Over Buccara XVII

Automatisch vertaalde tekst

Wij bieden te huur een Menorquin 180 uit 2009 aan in Puerto Banús. Buccara XVII is een jacht dat perfect is aangepast aan charter. Dit jacht is zeer prettig om mee te varen voor een vaartocht van een week of langer. De boot heeft 3 hutten met alle comfort en een capaciteit van 6 personen. Met een totale lengte van 18 meter is het uw beste bondgenoot om een buitengewone vakantie op het water in de omgeving van Puerto Banús door te brengen. Voor uw ...

Wij bieden te huur een Menorquin 180 uit 2009 aan in Puerto Banús. Buccara XVII is een jacht dat perfect is aangepast aan charter. Dit jacht is zeer prettig om mee te varen voor een vaartocht van een week of langer. De boot heeft 3 hutten met alle comfort en een capaciteit van 6 personen. Met een totale lengte van 18 meter is het uw beste bondgenoot om een buitengewone vakantie op het water in de omgeving van Puerto Banús door te brengen. Voor uw comfort heeft Buccara XVII 2 toiletten met douches. Het heeft de volgende uitrusting: Automatische piloot, extra buitenboordmotor, Buitenluidsprekers, Airconditioning, Vaatwasser. Wij nodigen u uit om rechtstreeks op het platform een aanvraag in te dienen.

Ofrecemos en alquiler un Menorquin 180 del año 2009 en Puerto Banús. Buccara XVII es un yate perfectamente adaptado al alquiler. Este yate es muy agradable de conducir para un crucero de una semana o más. El barco tiene 3 camarotes con todas las comodidades y una capacidad de 6 personas. Con una eslora total de 18 metros, será su mejor aliado para pasar unas extraordinarias vacaciones en el agua en los alrededores de Puerto Banús Para tu ...

Ofrecemos en alquiler un Menorquin 180 del año 2009 en Puerto Banús. Buccara XVII es un yate perfectamente adaptado al alquiler. Este yate es muy agradable de conducir para un crucero de una semana o más. El barco tiene 3 camarotes con todas las comodidades y una capacidad de 6 personas. Con una eslora total de 18 metros, será su mejor aliado para pasar unas extraordinarias vacaciones en el agua en los alrededores de Puerto Banús Para tu comodidad, Buccara XVII dispone de 2 aseo con ducha Tiene el siguiente equipamiento: Piloto automático, Motor fueraborda auxiliar, Altavoces exteriores, Aire acondicionado, Lavaplatos. Le invitamos a hacer una solicitud directamente en la plataforma.


Details

Huurvoorwaarden

Soort verhuur
Met schipper
In- en uitchecktijden:
10:00 / 18:00
Borg
(Direct door de eigenaar verzorgd)
Annuleringsvoorwaarden
Aangepast
Brandstof
Niet inbegrepen

Praktische informatie

De prijs is inclusief: BTW, Dokgeld in de basis, Verzekering, Eindschoonmaak, Handdoeken, Beddengoed, Paddleboard, Bijboot.

Boot

Type boot
Jacht
Model
Menorquin-Yachts - Menorquin Yachts 180
Bouwjaar
2009
Toegestane capaciteit
6
Aantal cabines
3
Aantal slaapplaatsen
6
Aantal toiletten
2
Lengte (m)
18
Breedte (m)
5,5
Diepgang (m)
1,5
Totaal vermogen
1350hp (2 motoren)
Brandstofcapaciteit
3500 L
Vers water tank
640 L
Huisdieren toegestaan aan boord
Nee
Lokatie
Haven
Uitrusting
Basis
Andere mogelijke momenten voor vertrek
Palma de Mallorca

Geschiktheid

Dagexcursies
Cruise

Uitrusting

Navigatie

GPS
Electrische ankerlier
Automatische piloot
Buitenboordmotor
VHF

Sanitair

WC (2)
Zoet water (640 L)
Badkamer (2)
Wasmachine

Recreatie

Buitenluidsprekers

Energie

220V stopcontact

Keuken

Koelkast
Dishwasher

Comfort

A/C
Outdoor cushions

Opties

Supplément skipper
Verplicht
Inbegrepen
Towels , Bed Linen, Paddle Board
Verplicht
Gratis
Water, Ice, Soft drinks, Beer, 2 bottles of cava, snacks
Verplicht
Gratis
eind schoonmaak
Verplicht
Gratis
Groceries service charge
/ verhuur
Others
Gratis
3rd Party Boat rental
Gratis
F&B
Gratis

Waar is de boot ?


Over de eigenaar, Cecilia
Cecilia
Lid sinds 2023
PRO
Bekijk alle boten van deze pro
Vanaf
/ dag
✓ Gratis annuleren