GUSTO DEL MARE

Thierry
Reactie binnen ~6h
Zeer laag aanvaardingspercentage

8 personen
09h00 / 19h00
850 pk
13 meter
Met schipper

Over Riva TROPICANA 43 - 1989

Automatisch vertaald

Het merk RIVA onderscheidt zich in de wereld van zeilen vanwege zijn productiekwaliteit, de RIVA Tropicana, vanwege zijn tijdloze lijn onderscheidt zich bij elk van zijn haltes. Base in de haven van Mandelieu la Napoule, de Lerins-eilanden en de baai van Cannes zijn op 10 minuten varen, St Tropez op 45 minuten en de eilanden van Levant op 1:45. Het brede dek aan de voorzijde van het schip biedt u de mogelijkheid om tijdens het zeilen van

Het merk RIVA onderscheidt zich in de wereld van zeilen vanwege zijn productiekwaliteit, de RIVA Tropicana, vanwege zijn tijdloze lijn onderscheidt zich bij elk van zijn haltes. Base in de haven van Mandelieu la Napoule, de Lerins-eilanden en de baai van Cannes zijn op 10 minuten varen, St Tropez op 45 minuten en de eilanden van Levant op 1:45. Het brede dek aan de voorzijde van het schip biedt u de mogelijkheid om tijdens het zeilen van de zon te genieten, terwijl het achterste strand plaats biedt aan 8 personen voor een lunch of zonnig en dat ook in een zonnebad voor 4 personen kan veranderen. De binnencabine is voorzien van airconditioning, twee koelkasten zijn beschikbaar. Bijkomende voorzieningen een badkamer met douche, warm water en een elektrisch toilet. Een bijgebouw zal u toelaten om het vasteland te vervoegen, een inleiding op een peddel is voorzien voor elke reis en snorkeluitrusting om de zeebodem te ontdekken. Monaco: Transfer naar de haven, binnen de Grand Prix van Monaco. Cannes: Een diner bij kaarslicht met een fles champagne voor 4 personen met zijn bijgerechten om het vuurwerkfestival van augustus te bewonderen. De Lerins-eilanden: Zwemmen en het klooster en de kelders van de monniken bezoeken voor de lunch in het restaurant La Tonnelle met uitzicht op de zee of gewoon een lunch aan boord. Voor liefhebbers van schaaldieren kunt u in restaurant La Guérite op het eiland Sainte Marguerite lunchen in het water. Saint Tropez: Tijdens een passage door de haven kunt u ontbijten in de legendarische bar Sénéquier voordat u de oude straten en de vismarkt bezoekt. Voor de lunch, transfer over zee naar het strand van Pampelone in het restaurant van uw keuze. De eilanden van Levant: Voor een romantisch weekend, Het eiland van porqueroles, fietstochten naar het zilveren strand, restaurants en uitgaansgelegenheden, Het eiland van de haven cros en zijn wilde kant, zijn natuurlijke park zal u toelaten om onderzeeër bodems van een adembenemende rijkdom te ontdekken. De dolce vita, De week eindigt buiten de normen, wat is er beter voor een RIVA Tropicana dan om aan de Italiaanse kusten te gaan in een plaats van dromen ...... PORTOFINO. Fans zullen begrijpen dat het voordeel de Italiaanse luxe zal waarmaken. Vertrek kan worden gemaakt vanuit alle havens van de Côte d'Azur. Er is ook een limousineservice beschikbaar. Al onze diensten omvatten organisatie, boeking van vestigingen. U vertelt ons wat u wilt, wij organiseren volgens uw budget en beschikbaarheid. Per telefoon of e-mail stuurt u ons uw wensen, wij programmeren de organisatie die overeenkomt en u verstrekt de offerte van onze serviceproviders binnen 48 uur. De brandstof is de verantwoordelijkheid van de huurder. De boot wordt met het volledige feit gehuurd. We gaan aan het einde van elke huurperiode naar de benzinepomp. Ter informatie: de boot verbruikt tussen 90 en 100 liter per uur.

La marque RIVA s'impose dans le monde du nautisme de part sa qualité de fabrication, le RIVA Tropicana, de part sa ligne intemporelle se fait remarquer à chacune de ses escales.

Base au port de Mandelieu la Napoule, les îles de lerins et la rade de Cannes sont à 10 minutes de navigation, St Tropez À 45 minutes et les îles du Levant à 1h45.

Le large pont situé à l'avant du navire permet de profiter du soleil en navigation alors que la

La marque RIVA s'impose dans le monde du nautisme de part sa qualité de fabrication, le RIVA Tropicana, de part sa ligne intemporelle se fait remarquer à chacune de ses escales.

Base au port de Mandelieu la Napoule, les îles de lerins et la rade de Cannes sont à 10 minutes de navigation, St Tropez À 45 minutes et les îles du Levant à 1h45.

Le large pont situé à l'avant du navire permet de profiter du soleil en navigation alors que la plage arrière permet d'accueillir 8 personnes pour un déjeuner ombragé ou ensoleillé et peut également se transformer en bain de soleil pour 4 personnes.

La cabine intérieure est climatisée, deux réfrigérateurs sont à disposition.
Côté commodités une salle d'eau avec douche, eau chaude et cabinet de toilettes électriques .

Une annexe vous permettra de rejoindre la terre ferme, une initiation au paddle est prévue à chaque sortie ainsi que le matériel de snorkeling pour découvrir les fonds sous marins.

Monaco:

Transfert au port, au sein du Grand prix de Monaco.

Cannes:

Un dîner aux chandelles avec une bouteille de champagne offerte pour 4 personnes avec ses accompagnements pour admirer le festival pyrotechnique du mois d'août.

Les îles de Lerins:

Baignade et visite du monastère et des caves des moines avant un déjeuner au restaurant La Tonnelle avec vue sur la mer ou tout simplement un déjeuner à bord.
Pour les amateurs de crustacés, le restaurant La Guérite sur l'ile de Sainte Marguerite vous permettra de déjeuner les pieds dans l'eau.

Saint Tropez:

Un passage par le port vous permettra de prendre un petit déjeuner au bar mythique de Sénéquier avant de visiter ses vielles rues ainsi que son marché aux poissons.
Pour le déjeuner, le transfert par la mer à la plage de Pampelone dans le restaurant de votre choix.

Les îles du levant:

Pour un week end en amoureux,
L'île de porqueroles, promenades en vélo jusqu'à la plage d'argent, ses restaurants et ses fêtes nocturnes,
L'île de port cros et son côté sauvage, son parc naturel vous permettra de découvrir des fonds sous marins d'une richesse époustouflante.

La dolce vita, Le week end hors normes, quoi de mieux pour un RIVA Tropicana que de se rendre sur les côtes italiennes dans un endroit de rêves......PORTOFINO. Les amateurs comprendront que la prestation sera à la hauteur du luxe Italien.

Les départs peuvent s'effectuer au départ de tous les ports de la Riviera.

Un service limousine est également à disposition.

Toutes nos prestations incluent l'organisation, la réservation des établissements. Vous nous faites part de vos désirs, nous organisons selon votre budget et les disponibilités.
Par téléphone ou par mail, vous nous faites part de vos envies, nous programmons l'organisation qui correspond et vous communiquons le devis de nos prestataires sous 48 heures.

Le carburant est à la charge du locataire. Le bateau est loué avec le plein fait. Nous passons à la pompe à essence à chaque fin de location. Pour information, le bateau consomme entre 90 et 100 litres par heure.


Details

Soort verhuur : Met schipper
In- en uitchecktijden: 09h00 / 19h00
Boat type: Motorboot
Model : Riva - TROPICANA 43
Lengte (m) : 13
Toegestane capaciteit : 8
Bouwjaar : 1989
Borg : (Via SamBoat)
Totaal vermogen : 850hp
Brandstof : Niet inbegrepen
Annuleringsvoorwaarden : Matig
Model : Riva - TROPICANA 43
Uitrusting : Kustvaart
Lokatie : Haven
Lengte (m) : 13
Breedte (m) : 4
Diepgang (m) : 1,3
Bouwjaar : 1989
Toegestane capaciteit : 8
Borg : (Via SamBoat)
Annuleringsvoorwaarden : Matig
Aantal cabines : 2
Totaal vermogen : 850hp
Type motor : 4-takt
Aantal motoren : 2
Huisdieren toegestaan aan boord : Geen
Brandstof : Niet inbegrepen
Geschiktheid :
  • Dagexcursies

  • Cruise


Uitrusting

GPS
WC
Douche
Diepte meter
Bimini
Tafel

Comfort

Bimini
Tafel
Beddengoed

Keuken

Kookplaat

Recreatie

Zwemtrap

Navigatie

GPS
Diepte meter
Electrische ankerlier
Bijboot
Automatische piloot

Sanitair

WC
Douche
Warm water

1 huurders hebben deze boot beoordeeld

Ongemodereerde beoordelingen - Gesorteerd van nieuwste naar oudste

  • Se
    Serge
    24 juni 2019

    Excellent day with thierry. Boat has its years but is impeccable. Thierry is a great skipper and host


Over de eigenaar, Thierry
Thierry
Lid sinds 2017
Antwoordpercentage: 100 %
Reactiesnelheid: binnen 6 uur
Gesproken talen: Frans
Identiteitsbewijs

gecontroleerd

Telefoonnummer

gecontroleerd

E-mailadres

gecontroleerd

Vanaf
560 / dag