Unico - 2023

Voorgesteld door Helena - Super Eigenaar - Reactie binnen een uur

Unico - 2023

Pro

Voorgesteld door Helena - Reactie binnen een uur

10 pers.
250 pk
10 meter
2023
Met schipper

Over Helena

Automatisch vertaalde tekst

Helena is een boot van 10 meter lang met een binnenboordmotor van 250 pk en heeft 10 plaatsen beschikbaar. De boot is voorzien van een grote luifel, matrassen in de boeg en achtersteven. In het achtersteven heeft het een grote tafel waar u op uw gemak kunt eten en drinken en ook een solarium om te ontspannen in de zon.Het heeft een zeer grote ijskoelkast. Het is uitgerust met een professioneel geluidssysteem en ook met sonar en sonde om de vis te ...

Helena is een boot van 10 meter lang met een binnenboordmotor van 250 pk en heeft 10 plaatsen beschikbaar. De boot is voorzien van een grote luifel, matrassen in de boeg en achtersteven. In het achtersteven heeft het een grote tafel waar u op uw gemak kunt eten en drinken en ook een solarium om te ontspannen in de zon.Het heeft een zeer grote ijskoelkast. Het is uitgerust met een professioneel geluidssysteem en ook met sonar en sonde om de vis te vinden. Het is een zeer comfortabele en gezellige boot die een plezier is om te navigeren. Het is voorbereid voor alle soorten activiteiten, zoals vissen, snorkelen, privé-evenementen. Altijd met een zeer professionele kapitein en matroos die verantwoordelijk zijn voor de veiligheid en het welzijn van de passagiers. We wachten op je in Puerto Marina, Benalmadena om hier langs de prachtige kusten te gaan zeilen met de HELENA-boot. De werktijden zijn van 10.00 uur tot 21.00 uur. Vertrekken worden georganiseerd van 2 uur tot een hele dag. Vertrek van 1 tot 5 personen aan 130 euro/uur. Vertrek van 6 tot 10 personen aan 150 euro/uur. ****Bij verhuur van 4 of meer uren daalt de prijs per uur*** Inclusief Schipper en Matroos, Witte en rode Frisante Wijn, Bieren en frisdranken open bar. Het bevat ook onbeperkt olijven en patat.

Helena es un barco de 10m de eslora con un Motor Intraborda de 250 CV Tiene a disposicion 10 Plazas. El barco esta equipado con Toldo amplio, Colchones en proa y en popa. En la parte de la popa tiene una Mesa grande donde se puede comer y beber a gusto y tambien un solarium para relajarse tomando el Sol. Dispone de una Nevera de hielo muy grande. Esta equipado con sistema de sonido profesional y tambien con Sonar y Sonda para encontrar ...

Helena es un barco de 10m de eslora con un Motor Intraborda de 250 CV Tiene a disposicion 10 Plazas. El barco esta equipado con Toldo amplio, Colchones en proa y en popa. En la parte de la popa tiene una Mesa grande donde se puede comer y beber a gusto y tambien un solarium para relajarse tomando el Sol. Dispone de una Nevera de hielo muy grande. Esta equipado con sistema de sonido profesional y tambien con Sonar y Sonda para encontrar a los peces. Es un Barco muy comodo y acogedor que da gusto navegando. Esta preparado para todos los tipos de actividades como Pesca, Snorkel, Eventos Privados. Siempre con un Capitan y un Marinero muy Profesionales que se encargan de la seguridad y el bienestar de los pasageros. Te esperamos en Puerto Marina, Benalmadena para ir a Navegar por las Bonitas Costas de aqui con el Barco HELENA. El horario es de 10:00 a 21:00. Se organizan salidas a partir de 2 horas hasta un dia entero. Salidas de 1 a 5 personas a 130 euros/hora. Salidas de 6 a 10 personas a 150euros/hora. ****Si se alquila 4 o mas horas el precio por hora baja*** Inlcuye Patron y Marinero, Vino Frizante blanco y tinto, Cervezas y refrescos barra abierta. Tambien inlcuye aceitunas y patatas fritas ilimitadas.


Details

Huurvoorwaarden

Soort verhuur
Met schipper
In- en uitchecktijden:
10:00 / 21:00
Borg
Geen borg vereist
Annuleringsvoorwaarden
Flexibel
Brandstof
Inbegrepen

Boot

Type boot
Motorboot (Open motorboot (zonder cabine))
Model
Unico - Unico
Bouwjaar
2023
Toegestane capaciteit
10
Aantal cabines
1
Aantal slaapplaatsen
4
Lengte (m)
10
Breedte (m)
3,2
Diepgang (m)
1
Vermogen
250hp (1 Motor) - 4-takt
Brandstoftype
Diesel
Brandstofcapaciteit
500 L
Huisdieren toegestaan aan boord
Ja
Lokatie
Haven
Uitrusting
Kustvaart
Andere mogelijke momenten voor vertrek
Puerto Marina Benalmadena

Geschiktheid

Dagexcursies
Cruise
Vissen

Aanbiedingen van de eigenaar

01 mrt. - 30 apr. 2024
-10%

Uitrusting

Navigatie

GPS
Diepte meter
VHF
AIS
Compass
Safety harness
Radar

Comfort

Bimini
Tafel
Wifi en internet
Zonnedek
Outdoor cushions
Bluetooth connection
Outdoor fridge

Recreatie

Zwemtrap
Vismateriaal
Snorkelmateriaal
Buitenluidsprekers
Hengelhouder
Fish finder

Energie

220V stopcontact
USB aansluiting

Opties

Supplément skipper
Verplicht
Inbegrepen

Algemene beoordeling

5.0 - 4 reactie

Gedetailleerde beoordelingen
Overeenstemming van de boot
Staat van de boot
Comfort aan boord
Toegankelijkheid
Ontvangst en communicatie
Prijs-kwaliteitverhouding

Ongemodereerde reviews - Gesorteerd van nieuwste naar oudste

Patricia
Patricia
Automatisch vertaalde tekst
Thank you for a very nice experience, would totally recommend especially for bachelorette partys!
{{ commentTranslate }}
Mark
Mark
Automatisch vertaalde tekst
Excellent. Best experience for all of us on the boat. Highly recommended
{{ commentTranslate }}
Juan
Juan
Automatisch vertaalde tekst
Nos hicieron pasar una tarde increíble. Volvería a repetir y seguro que lo haremos 100%
{{ commentTranslate }}
Flavia
Flavia
Automatisch vertaalde tekst
It was amazing! I would definitely recommend it to other people, especially Romanians traveling to Spain. He knows it’s way around and very dedicated and passionate about this! Very professional driver.
{{ commentTranslate }}

Waar is de boot ?


Over de eigenaar, Helena
Helena
Super Eigenaar
Lid sinds 2023
PRO
Bekijk alle boten van deze pro
Antwoordpercentage: 100 %
Reactiesnelheid: binnen een uur
Gesproken talen: Spaans, Engels
Vanaf
/ dag