PRO

Aika Uno

Javier
Reactie binnen een uur
Laag aanvaardingspercentage

11 personen
3 slaapplaatsen
2 cabins
760 pk
12 meter
Met schipper

Over Gallart 12 - 2002

Automatisch vertaald

Welkom aan boord van een indrukwekkend jacht in de Ria de Vigo. Dit indrukwekkende jacht biedt alle nodige diensten voor een onvergetelijk verblijf. Wij bieden u voor anker in de indrukwekkende Cies-eilanden, Ons-eilanden, San Simón-eilanden, enz ... dineren terwijl u naar de schemering aan de horizon kijkt, slapend luisterend naar het geluid van de zee. Om 's ochtends wakker te worden omringd door die kristalheldere wateren die onze eilanden

Welkom aan boord van een indrukwekkend jacht in de Ria de Vigo. Dit indrukwekkende jacht biedt alle nodige diensten voor een onvergetelijk verblijf. Wij bieden u voor anker in de indrukwekkende Cies-eilanden, Ons-eilanden, San Simón-eilanden, enz ... dineren terwijl u naar de schemering aan de horizon kijkt, slapend luisterend naar het geluid van de zee. Om 's ochtends wakker te worden omringd door die kristalheldere wateren die onze eilanden kenmerken. Ga naar het strand en breng de dag door in het paradijs. Zeil zonder haast om een goede vis of zeevruchten te eten. HET BINNENLAND VAN JACHT GALLRAT 12 Dit jacht heeft een lengte van 12 meter en een breedte van praktisch 4,50 meter. Het heeft een capaciteit voor 11 passagiers, maar we raden een maximum van 6 aan om aan boord te overnachten. Het heeft 2 tweepersoonshutten, hoewel we in de woonkamer een bank hebben die kan worden omgezet in een tweepersoonsbed, we hebben een volledig uitgeruste badkamer. Voor de bemanning heeft het nog een onafhankelijke cabine. Het ontbreekt aan niets, oven, magnetron, keramische kookplaat, ... Dit luxe jacht heeft een indrukwekkend zicht, waardoor het zeer comfortabel is om havenmanoeuvres uit te voeren. Natuurlijk is het perfect uitgerust met de nieuwste generatie elektronica. THE FLYBRIDGE DE LA Gallart 12 De Flybridge is toch wel de meest succesvolle ruimte van deze luxe huurboot in Galicië. Het is niet alleen een comfortabele commandopost, maar is ook ontworpen om te zonnen en te genieten met vrienden en familie. Prijzen zijn inclusief verzekering, schipper, schoonmaak, brandstof (afhankelijk van de route) en ligplaats aan de basishaven. In slaap op volle zee heeft een stijging van € 150 per nacht / schipper.

Bienvenido a bordo de un impresionante yate en la Ria de Vigo.

Este impresionante Yate ofrece todos los servicios necesarios para una estancia inolvidable.

Os ofrecemos fondear en la Impresionantes Islas Cies, Islas de Ons, Islas de San Simón, etc… cenando viendo el anochecer en el horizonte, dormir oyendo el sonido del mar. Poder despertar por la mañana rodeado de esas aguas cristalinas que caracterizan nuestras islas. Bajar a la playa

Bienvenido a bordo de un impresionante yate en la Ria de Vigo.

Este impresionante Yate ofrece todos los servicios necesarios para una estancia inolvidable.

Os ofrecemos fondear en la Impresionantes Islas Cies, Islas de Ons, Islas de San Simón, etc… cenando viendo el anochecer en el horizonte, dormir oyendo el sonido del mar. Poder despertar por la mañana rodeado de esas aguas cristalinas que caracterizan nuestras islas. Bajar a la playa y pasar el día en el paraíso. Navegar sin prisas para ir a cenar un buen pescado ó marisco .

El INTERIOR DEL YATE GALLRAT 12 Este yate tiene una eslora de 12 metros y una manga de prácticamente 4,50 metros. Tiene capacidad para 11 pasajero, pero recomendamos un maximo de 6, para poder pernoctar a bordo. Dispone para ello de 2 camarotes dobles, aunque en el salón contamos con un sofá que se convierte en una cama doble, contamos con un baños totalmente equipado. Para la tripulación tiene otra cabina independiente. No le falta de nada, horno, microondas, encimera de vitrocerámica,.... Este lujoso yate tiene una visibilidad impresionante, lo que le hace muy cómodo para realizar las maniobras de puerto. Por supuesto va perfectamente equipado con electrónica de última generación.

EL FLYBRIDGE DE LA Gallart 12 Seguramente el espacio más conseguido de este barco de lujo de alquiler en Galicia es el Flybridge. A parte de ser un cómodo puesto de mando, esta diseñado para tomar el sol y disfrutar con amigos y familiares.

Los precios incluyen, seguro, Patrón, limpieza, combustible (según ruta) y amarre en puerto base.
Dormida en alta mar tiene un incremento de 150 € noche/Patrón.


Details

Soort verhuur : Met schipper
Boat type: Motorboot (Mini jacht (<18m))
Model : Gallart - Gallart 12
Lengte (m) : 12
Toegestane capaciteit : 11
Bouwjaar : 2002
Borg : (Via SamBoat)
Vermogen : 760hp
Brandstof : Niet inbegrepen
Annuleringsvoorwaarden : Matig
Model : Gallart - Gallart 12
Uitrusting : Kustvaart
Lokatie : Haven
Lengte (m) : 12
Breedte (m) : 4
Diepgang (m) : 1,35
Bouwjaar : 2002
Toegestane capaciteit : 11
Borg : (Via SamBoat)
Annuleringsvoorwaarden : Matig
Aantal cabines : 2
Aantal slaapplaatsen : 3
Vermogen : 760hp
Type motor : 2-takt
Aantal motoren : 1
Huisdieren toegestaan aan boord : Geen
Brandstof : Niet inbegrepen
Geschiktheid :
  • Dagexcursies

  • Cruise


Uitrusting

GPS
WC
Douche
Diepte meter
Spi
Bimini

Comfort

Bimini
Tafel
Beddengoed

Keuken

Kookplaat

Recreatie

Zwemtrap

Navigatie

GPS
Diepte meter
Spi
Electrische ankerlier
Bijboot
Automatische piloot

Sanitair

WC
Douche
Warm water

Over de eigenaar, Javier
Javier
Lid sinds 2017
PRO
Antwoordpercentage: 100 %
Reactiesnelheid: binnen een uur
Gesproken talen: Spaans
Vanaf
850 / dag